Koffer inpakken
Leefstijl Persoonlijk

Wat zit er in mijn koffer? – Vakantie Florida!

Door

De eerste woensdag zonder ‘normale’ vlog, omdat Sven en ik heerlijk in Florida zijn voor onze huwelijksreis. Als je me volgt op instagram, dan heb je vast al wat foto’s voorbij zien komen. Zoals ik al beloofde, komen er gewoon video’s en artikelen online. Voordat ik weg ging heb ik flink wat vooruitgewerkt. Zo nam ik bijvoorbeeld op wat er in mijn koffer zit! Dat zie je vandaag. Veel kijkplezier.

Mijn koffer

Ik ben eigenlijk best tevreden over hoe ik mijn koffer heb ingepakt! De hoeveelheid shirtjes is misschien rijkelijk aan de hoge kant, maar ik voel me er fijn bij. Stiekem heb ik na het filmen nog een rood jurkje in mijn koffer gepropt ;). Ik stond namelijk met koffer op de weegschaal en kwam erachter dat hij ‘maar’ 16kg woog! Aangezien ik 23kg mocht meenemen naar Amerika, is er nog 7kg shoptegoed…dat leek me ruim voldoende :). Waarom dan niet nog een extra jurkje meenemen!?

Ik ben heel benieuwd of jij deze hoeveelheid vreselijk overdreven vindt, of dat je het misschien juist weinig vindt! Eigenlijk maakt het niet uit, want het gaat erom dat ik me er fijn bij voel. Maar toch vind ik het leuk om te weten!

Groetjes, Marloes

Pak jij net zo veel in als ik? Of meer? Of minder?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Helen 4 jaargeleden

  Hahaha Ik heb met verbazing zitten kijken wat je allemaal meeneemt. Maar ik ben dan ook iemand die met een bijna lege koffer naar Amerika reist om daar lekker in te slaan. En ik reis ook altijd vanuit Latijns Amerika waar kleding kopen verschrikkelijk is. Dus eigenlijk is dat ook geen vergelijking. Als jij je er lekker bij voelt, zeker doen, het is jouw vakantie en vakantie moet zonder stress zijn. Geniet lekker van Florida, je huwelijksreis.

  Reageer
 2. romy 4 jaargeleden

  hoi marloes
  Grappig om te kijken, je neemt meer mee dan ik, maar brengt me ook op ideeën.
  vraag me wel af of je op het vliegveld alle vloeistoffen nog hebt moeten overladen in een apart zakje of dat je dat thuis al had gedaan.. 🙂

  Fijne vakantie nog!

  Reageer
  • romy 4 jaargeleden

   Ah bedenk me net dat dat alleen hoeft voor handbagage, no problems!

   Reageer
 3. nikki 4 jaargeleden

  Ik ben zo iemand die voor elke dag op vakantie 3 outfits neeneemt (een voor het ontbijt, een voor overdag en een voor ‘s avonds). Ik zou het hiermee niet redden in Florida. Dus ik vind het zeker niet gek veel.

  Reageer
 4. Sam 4 jaargeleden

  Vet leuk zeg! Ik zie trouwens ook dat je echt dagelijks nieuwe artikelen plaats, vet knap van je! 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.