Blog tijdens m'n verlof
Leefstijl Persoonlijk

Jouw hulp nodig! Mijn blog tijdens m’n verlof…

Door

Oh jongens…al vanaf dat we zwanger proberen te worden denk ik hier af en toe aan: wat ga ik met mijn blog doen tijdens mijn verlof? Nog NOOIT heeft er langer dan 2-3 dagen niets online gestaan. Toen ik in 2013 naar China ging, werkte ik zelfs voor een hele maand artikelen vooruit. In juni 2020 nam ik voor het eerst een weekje écht vrij, omdat alvast te oefenen voor hoe dat zou zijn in mijn verlof. Er kwam toen een week niets online. Ik vond dat best spannend!

16 weken verlof!?

In Nederland hebben we allemaal recht op minimaal 16 weken verlof rond een zwangerschap. Helemaal logisch! Het is belangrijk om je lichaam en geest rust te geven voor en na de bevalling, goed te herstellen en te kunnen genieten van de eerste tijd met je kindje.

Ik vind het super belangrijk dat ik mezelf hierin ga beschermen. Als enthousiaste ondernemer gaat er geen dag voorbij dat ik niet met mijn bedrijf bezig ben. Al is het maar een insta-post, reacties beantwoorden of een mailtje typen, zelfs op vakantie ben ik dagelijks even bezig. Ik zie dat TOTAAL niet als probleem en kies er 100% zelf voor.

Een bevalling en een kindje krijgen is echter niet zo maar iets. Ik wil daar optimaal van kunnen genieten! Het is voor mij overduidelijk dat mijn gezin op dat moment prioriteit moet zijn en niet mijn bedrijf.

zwanger ontbijt

Blijven vloggen

Er zal dus absoluut een aantal weken minder te beleven zijn op mijn blog, YouTube kanaal en instagram account. Ik weet alleen dat ik van 16 weken totaal niets uploaden zelf waarschijnlijk écht niet gelukkig ga worden. Hoe cheesy het ook klinkt, ik geniet intens van werken! Ik heb dus ook eigenlijk al besloten dat ik sowieso door wil gaan met vloggen als dat goed voelt. Niet voor jullie, maar vooral voor mezelf. Ik vind het heerlijk om juist deze speciale momenten vast te leggen voor later. Een ander maakt foto’s en plakt ze in een plakboek…ik maak video’s en edit deze! Dat voelt voor eigenlijk ook helemaal niet als werk.

De maandagvideo’s komen waarschijnlijk wel een tijd stil te liggen, totdat ik er weer zin en puf voor heb.

Cliënten zien

Qua het zien van cliënten heb ik het al maanden in mijn hoofd. Ik neem al lange tijd geen nieuwe cliënten meer aan en behandel alleen cliënten die al bij me liepen. Dat worden er langzaam steeds iets minder, omdat er natuurlijk af en toe iemand uitbehandeld is. Vanaf een maand voor mijn uitgerekende datum plan ik niemand meer in. Ik start pas weer met cliënten zien 3 maanden nadat de kleine geboren is. Wat dat betreft heb ik dus wel ‘echt’ verlof. Voor die tijd krijg ik het langzaam rustiger, wat alleen maar goed is voor mij en de kleine in m’n buik.

Samenwerkingen met bedrijven

Ook heb ik al een tijd met mijn mediabureau afgesproken dat ik geen samenwerkingen meer aanneem met bedrijven, tot na mijn verlof (minimaal 3 maanden na de geboorte). De samenwerking met Go-Tan was de laatste. Een prachtige afsluiter vond ik dat, want wat was het leuk! Je ziet dus tot ongeveer januari geen betaalde content meer verschijnen, tenzij er écht iets heel bijzonders op m’n pad komt.

ijs eten genietmomentje

Maar wat met artikelen??

Tot zo ver heb ik het vrij duidelijk in mijn hoofd. Maar wat te doen met mijn blog?? De vlogs blijven er dus op komen zo lang het gaat, dat is 2x per week. De maandagvideo zal een tijdje stoppen, hoe lang en wanneer dat weet ik niet precies, maar dat zien we wel. De 4 artikelen die ik elke week plaats zijn nog een raadsel voor me.

Ik denk er wel eens aan om vooruit te gaan werken, maar om voor 16 weken 4 artikelen vooruit te werken zou betekenen dat ik 64 extra artikelen moet gaan schrijven in de komende 8 weken (dan begint mijn verlof). Dat gaat dus sowieso niet lukken!

Mijn voorlopige plan is vooruit te werken als het lukt (ik wil het mezelf nu ook niet meer te druk maken) en tijdens mijn verlof af en toe een artikel te typen als ik daar zin in heb. Hoe vaak dat gaat zijn, daar heb ik geen idee van!

Heb jij tips of ideeën?

Misschien heb jij hier nog ideeën over of tips voor me? Uiteindelijk doe ik natuurlijk helemaal wat voor mij goed voelt, maar wie weet heb ik wat aan jullie input :). Sowieso wil ik op instagram gaan vragen of er nog mensen zijn die hun gezond-leven-verhaal willen delen op mijn blog. Jullie vonden dat in het verleden altijd erg leuk om te lezen en dat zijn voor mij artikelen die relatief snel klaar zijn.

Ik vond het in ieder geval erg fijn om in dit artikel even mijn hart bij jullie te luchten! Zo zijn jullie in ieder geval al een klein beetje voorbereid op wat er (niet) komen gaat :).

Ik ga er in de komende tijd verder over nadenken!

Groetjes, Marloes

Heb jij tips of ideeën voor me?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (36)
 1. Sandra 1 jaargeleden

  Hoi Marlous,

  Als moeder van drie, wil ik je zeker meegeven je tijd met je kindje te pakken. Je hebt volgens mij genoeg vlogs en artikels e.d. waar een ieder mee vooruit kan.

  Ik zou je hoeveelheid artikels die je plaatst tijdelijk terugschroeven in aantal. Minder druk voor jou, voor de lezer toch weer iets te lezen.

  Succes met afronden van werkzaamheden en ga vooral genieten en dingen die jij en Sven nog graag samen doen, doen.

  Warme groet, San

  Reageer
  • Marloes 1 jaargeleden

   Ik weet dat jullie schatten zijn…maar op een dag als vandaag word ik daar weer even extra aan herinnerd! Wat ontzettend bijzonder dat jullie allemaal zo mega lief reageren. Heel erg bedankt voor alle begrip en lieve woorden. Ik ga zeker voor mezelf zorgen! No worries. Ik heb nu al heel veel aan jullie ideeën…dus ook super bedankt voor het meedenken! Liefs

   Reageer
 2. K. 1 jaargeleden

  Marloes, je haalt het aan, je gezin heeft prioriteit. Wij komen die drie maanden zonder artikels wel door hoor. Zal zo voorbij zijn ! Genieten in gezin van frummel, dat staat je te doen ! Het allerbeste alvast voor de geboorte. Met de video’s blijven we ook op de hoogte.

  Reageer
 3. M. 1 jaargeleden

  What i eat a day berichten. Ze zijn heel interessant en er willen veel lezers aan mee doen, inclusief ik! En je kan het goed vooruit schrijven. Misschien een idee? En als je het doet zou ik graag mee willen doen. Geniet vooral van het verlof, de rest volgt vanzelf!

  Reageer
 4. Sandra 1 jaargeleden

  Hoi

  Misschien kan je kort week challenges bedenken voor ons. Wandelen, traplopen,, sqauts etc
  Korte bondige motiverende teksten.
  Groetjes Sandra.

  Reageer
 5. M. 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Ik zou zeggen neem alsjeblieft je tijd met je gezin! Die tijd heb je ook echt nodig is mijn ervaring. Die maanden zijn zo voorbij en er staat al zoveel informatie op je website. Desnoods zou je nog wat oude artikelen kunnen herhalen? Ik zou niet vooruit gaan werken hoor, die rust heb je nu ook nodig.

  Reageer
 6. Ilse 1 jaargeleden

  Ik zeg laat de artikelen gewoon voor wat het is. Door de video’s blijven we ook op de hoogte en er is genoeg informatie te vinden op je site.
  Genieten en goed de tijd nemen voor je gezin is het allerbelangrijkste!!! Denk ook eens aan jezelf in plaats van aan je volgers.
  Ik wens je een hele mooie tijd toe.

  Reageer
 7. Linda 1 jaargeleden

  Doe vooral wat goed voor jezelf voelt. Geniet samen met Sven van je verlof voordat jullie ‘frummel’ er is. En erna natuurlijk ook 😀
  Ik vind je idee gezond-leven verhalen van je volgers leuk. Waar ik zelf ook wel aan mee wil werken.

  Reageer
 8. Thes 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Helemaal eens met bovenstaande; ga genieten van je verlof en neem de tijd. Het is al pure verwennerij dat je wilt blijven vloggen en als dat toch niet zou lukken, ook helemaal prima. De tip om oudere artikelen te herhalen vind ik een goed idee. Ik heb recent een aantal “verhalen van” ontdekt, zo prachtig. En er bestaat op jou blog al zoveel meer, gewoon 8 jaar aan inspiratie, tips, motivatie, informatie voor een Gezond Leven. Hoe tof is dat! Lekker aftellen naar je verlof toe en vooral niet (teveel)vooruit werken (de tips op dit blog bezorgen je wel nog werk). Hele mooie tijd gewenst 🙂

  Reageer
 9. Laura 1 jaargeleden

  Doe vooral wat JIJ fijn vindt en past bij je op dat moment. Heb je nu zin en puf om alvast wat extra artikelen te typen, doen, heb je dat niet, niet doen.
  Zelfde geldt tijdens je verlof. Alleen doen wat goed voelt en niet als moeten / druk. Go with the flow. Wij zien wel of en wanneer er wat online komt ja of nee. We will survive. Mijn advies is dus op gevoel te varen van het moment en de fase waarin je zit, hoe alles zal gaan en je je zal voelen kun je nou eenmaal niet (vooruit) plannen. Probeer dat te accepteren, alles is oké, ook voor ons.

  Reageer
 10. Natasja 1 jaargeleden

  Wellicht wat ‘terug blikken’ naar artikelen die nog steeds heel actueel zijn

  Een gastblogger?
  Een verhaal van iemand die haar levensstijl heeft omgegooid met behulp van de cursus of je blog?
  Misschien gezonde, ingezonden recepten delen? (Wel even een oproepje doen)

  Niet te druk over maken hoor! We weten dat je er tijdelijk even niet bent 🙂

  Reageer
 11. Jacqueline 1 jaargeleden

  Ik zou zeker niet nu nog artikelen vooruit gaan schrijven, het is juist de bedoeling dat je steeds rustiger aan gaat doen. Gewoon alleen doen waar je op dat moment puf voor en zin in hebt, jouw website bevat al een schat aan informatie over gezond leven. En ik denk dat je inmiddels ook een boel volgers hebt die jou volgen om “jou” en die weten dat je zwanger bent. Die zullen alleen vlogs prima vinden en zelfs als er ook geen vlogs zijn zullen ze dat ook snappen.

  Ik ben als niet-ondernemer benieuwd hoe zwangerschapsverlof dan werkt. Bekostig je dat helemaal zelf? Heb jij straks al die weken geen inkomen?

  Reageer
  • Marloes 1 jaargeleden

   Je kunt als ondernemer 16 weken uitkering aanvragen als je zwanger bent. Ik geloof dat het zo’m 1100 euro per maand is dat je dan krijgt (maar pin me er niet op vast). Voor veel ondernemers helpt dat met de kosten dekken (huur van je bedrijfsruimte en andere vaste lasten lopen wel door natuurlijk). Je verdient dus even niet veel in die periode, maar hier heb ik absoluut rekening mee gehouden. Hetzelfde geldt namelijk als je ziek bent of met pensioen gaat. Je hebt dus een grotere spaarpot nodig :).

   Reageer
   • Jacqueline 1 jaargeleden

    Oké, bedankt voor je uitleg!

    Reageer
 12. Laurien 1 jaargeleden

  Dag Marloes.

  Ik ben zelf moeder van 2 kindjes .
  Ik kan je echt meegeven dat je echt moet genieten van de tijd die je nu nog even hebt met jullie 2tjes. Als de kleine frummel er is vliegt de tijd zo vlug niet te geloven .
  Dus neem echt jullie tijd om effe lekker gezellig met jullie 3tje te genieten na de bevalling want geloof me ze worden zooo vlug groot .
  Ik wens je alvast heel veel succes met de bevalling en geniet van jullie gezinnetje .

  Groetjes laurien

  Reageer
 13. Jessyca 1 jaargeleden

  Hoi!!
  Ten eerste: super dat je ons wil blijven meenemen in jouw leven tijdens je verlof!! Misschien als editen niet meer gaat het uitbesteden aan een editor of bevriende YouTuber?
  Ten tweede: stoppen met weekendcontent! Dan kun je twee artikelen per werk ‘doorschuiven’!
  En misschien Rianne vragen om 1 artikel per week voor haar rekening te nemen?
  En wellicht weer eetdagboeken van volgers?
  Ander idee: duik in het archief en maak top 3 of top 5 artikelen!

  Elke beslissing is goed!!

  Reageer
 14. Lisanne 1 jaargeleden

  Hi Marloes, ik reageer nooit op je blog maar wil dat bij deze wel even doen. En mijn tip is vooral, kies deze tijd voor jezelf en neem lekker rust. Door eventueel je vlogs en instagram zal alles niet volledig stil komen te liggen, en je hebt inmiddels zo’n grote groep trouwe volgers dat die gewoon weer terug zijn bij je artikelen wanneer je er zelf klaar voor bent.

  Reageer
 15. Vera 1 jaargeleden

  Zo lief als alle reacties hier zijn…..zo lief wil jij voor kan zijn! Super dat je zoekt naar kansen, zolang je maar weet dat het niet hoeft.
  Okee…we zullen je even moeten missen. Maar dat komt wel weer goed.

  Ideetjes voor als je toch iets wil…

  Plaats 1 keer per week een oud artikel. Die kun je nu al inplannen. Een soort terugblik, waarvan de content gewoon nog steeds goed en bruikbaar is.

  Plaats op maandag een oude video, in herhaling. Mocht je tijd hebben, schrijf je nu een klein stukje bij die video…waarom je m nog steeds goed vindt…of waarom je m toen maakte.

  Plaats 1 keer per week een artikel van een ander. Te denken valt aan What I wat in a Day, gezond leven verhaal. Maar misschien zijn er familieleden of vrienden die er eentje willen schrijven? Gewoon een artikel over een dag uit hun leven?

  Weer je…2 video’s per week…dat is echt al heel wat als dat lukt. Bij m’n dochter was ik de eerste weken blij als ik mezelf gedoucht had. De eerste dagen was ik blij dat de kraamhulp m’n eten maakte, want daar dacht ik gewoon niet aan. Het huishouden deed ik globaal als er kraamvisite kwam, want aan meer kwam ik niet toe. Ik had lange tijd wel meer dan 10 borstvoedingen per dag. Ons meisje kwam graag even voor een slokje. Dan de luiers, de was….en gewoon je zelf en je gezin aandacht geven….

  Ik vind het mooi wat je allemaal wil. En als het lukt, is dat helemaal prima. Alleen…als het niet lukt….is dat ook prima. Ik snap wel dat je alles wat je opgebouwd hebt, niet wil kwijt raken. Maar volgens mij heb je fijne volgers, die raak jij niet zomaar kwijt. Mij in elk geval niet!!

  Toitoi net loslaten 😉🍀💪💚😘

  Reageer
  • Vera 1 jaargeleden

   Oeh…en wat ik ook nog bedenk ..je zou ook 1 dag per week… wellicht vanaf nu al…een inspirerende quote kunnen plaatsen. Geen artikel, geen toelichting, gewoon een inspirerende quote wat betreft gezond leven, voeding, sport, fit zijn Als je dat nu al doet, spaar je OF wat energie, OF je schuift een artikel door.

   Reageer
 16. Conny 1 jaargeleden

  Oh Vera, een vrouw uit mijn hart! Ik onderstreep wat je zegt gewoon nog maar eens!❤ succes Marloes!😘

  Reageer
 17. Yasmin 1 jaargeleden

  Je moet natuurlijk doen waar jij het best bij voelt en rust nemen en genieten van je kindje en gezin is natuurlijk prioritiet.
  Wat mij lastig lijkt in deze is hoe houd ik mijn lezers of volgers geïnteresseerd en blijft mijn ranking bij google up-to-date en hoe kan ik verlof nemen. Ik denk dat het belangrijk is om daar een balans in te vinden. Jijzelf weet in hoeverre je vlogs wordt bekeken en of dit voldoende is en ook wat er tijdens je week vakantie met je blog en andere kanalen is gebeurt.

  Als je vlogs posten voldoende is dan zal ik het daar bij laten en eventueel kan je in Later eens per week of twee keer per week oude(re) artikelen en work-outs klaarzetten en laten terugkomen. Dan staat er twee, drie of vier keer per week content op je kanaal of kanalen.

  Andere mogelijke opties zijn:

  gastbloggers
  Vrijwilligers die ervaring hebben met sporten en diëtiek en ervaring willen opdoen als social media manager, online marketeer of virtueel assistent.
  uitbesteden aan een virtueel assistent. voor een paar uur per week of per maand.

  Je vraagt om tips of adviezen en mijn bericht is vrij zakelijk geschreven. Ik ben in mijn communicatie behoorlijk recht voor zijn raap in praten en schrijven. Het is goed bedoeld.

  Reageer
 18. Rochella 1 jaargeleden

  Hey Marloes,
  Ik snap dat je je hier zorgen over maakt maar ik zou als trouwe volger altijd bij je terugkomen. Misschien is het leuk om in die tijd wat meer gastblogs geschreven door lezeressen en eetdagboekjes van ons te plaatsen? Zo komt er toch content online. Gecreëerd door ons!

  Reageer
 19. Wivineke 1 jaargeleden

  Ga vooral heerlijk genieten van je verlof. Maar geniet ook zeker nog even van die paar weekjes dat jullie nog met z’n 2en zijn😅 Als moeder van een zoontje van 2 en nummer 2 op komst weet ik hoe lastig het kan zijn om ook af en toe nog man en vrouw te zijn ipv alleen papa en mama.
  En als die kleine er is, geniet er van dat ze nog zo heerlijk klein en afhankelijk zijn! Het is een cliché, maar de tijd vliegt echt voorbij. Dus neem die tijd om van iedere fase te genieten!
  Ik wens je nog een heel voorspoedige zwangerschap toe!🤰❤️❤️

  Reageer
 20. Margit 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Lastig lijkt me dit! Is het een idee om je vroegere stagiaires te vragen wat artikelen te schrijven voor je blog? Volgens mij deden ze dat ook in stage tijd?
  En misschien ook wat vaker overzichten. Dat je een thema pakt en daarbij linkt naar al eerder geschreven artikelen?
  Denk sowieso dat niemand het erg vind als je wat minder (of niets) upload tijdens je verlof. Maar snap dat het voor jou heel raar voelt (en ik zal je stiekem ook gaan missen haha). Succes bij het zoeken van de juiste balans! Je kindje gaat voor alles, maar zo sta je er zelf ook in.

  Groetjes,
  Margit

  Reageer
 21. Xandra 1 jaargeleden

  Hi Marloes,

  Sowieso is een keuze gemaakt uit liefde voor jezelf, je gezin en je gezondheid een goede keuze!
  Ik denk dat als mensen je willen volgen dat ze dat toch wel zullen blijven doen, ook als de frequentie minder is. Wellicht een idee om nu alvast minder te posten? 2 dagen per week een artikel/video minder zodat je deze door kunt schuiven en je dus meer kunt ‘rekken

  Reageer
 22. Wendy 1 jaargeleden

  Hoi Marloes, ik sluit mij volledig aan alle bovenstaande berichten. Doe wat goed voelt voor jou, Sven en de kleine. Op jouw website staat zover content, misschien een optie om deze via Hootsuite in te plannen? Leuk voor de lezers om een terugblik te krijgen!

  Groetjes Wendy

  Reageer
 23. Karyn 1 jaargeleden

  Heeey lieve Marloes nouuuu ik sluit me natuurlijk aan bij iedereen die zo lief over jou schrijft 🥰 en weet je als er volgers afhaken prima dan zijn het geen echte fans lekker aan jezelf frummel en Sven denken je gaat zooo een bijzonder mooie tijd tegemoet daar noet je volop van genieten zonder je schuldig te voelen dat een blog of vlog online komt 😀 wij kijken wel naar genoeg vlogs die er al staan tenminste IK doe dat wel vaker want vind tzo gezellig tijdens het ontbijt om jou oudere blogspot te kijken dus dat komt heeelemaal goed, eerst maar eens family time kan trouwens stiekem niet wachten om frummel te ontmoeten hihi dikke knuffels van mij een trouwe ouwe volgster 🤣🥰♥️

  Reageer
 24. Linda 1 jaargeleden

  Zou je oudere artikelen een update kunnen geven en opnieuw kunnen inplannen? Dat is minder werk dan een heel nieuw artikel schrijven, dan gebeurt er af en toe nog wat qua artikelen én Google wordt er blij van 🙂 En los daarvan natuurlijk lekker rustig aan doen en je tijd nemen!

  Reageer
  • Janneke 1 jaargeleden

   Haha, ik had jouw idee nog niet gelezen, maar dat is precies wat ik ook geschreven heb. Goed idee denk ik 😉

   Reageer
 25. Janneke 1 jaargeleden

  Hey Marloes,

  Misschien kan je heel oude blogs nog eens opnieuw online zetten? Goede blogs die we zeker nog eens mogen lezen en nu ook nog relevant zijn? Of, maar dat is wel lastig misschien, tijdelijk iemand anders blogs laten posten?

  Groetjes en succes!

  Janneke

  Reageer
 26. Marise 1 jaargeleden

  Lieve Marloes,
  Deze juf gaat echt niet (online) door met lesgeven tijdens haar verlof hoor!
  In andere beroepsgroepen is verlof gewoon verlof. Ook voor jou dus!
  Waar ben je bang voor? Minder volgers na je verlof? Als dat zo is zijn ze ook niet zo waardevol toch? De harde kern blijft echt wel op je wachten.

  Geniet nou maar van deze tijd, want hij komt nooit meer terug! Ik ben net bevallen van mijn tweede kindje en ook dat was weer heel anders qua verlof, bevalling etc dan bij nummer 1.

  Geniet en alle goeds!

  Liefs,
  Marise

  Reageer
 27. Nina 1 jaargeleden

  Lekker genieten van je verlof, laat je lekker verwennen en geniet daarna van jullie kindje.
  Wij redden het wel even zonder jou 😉

  Reageer
 28. Melissa 1 jaargeleden

  Hoi Marloes, Super leuk dat je blijft vloggen als het lukt. Ik zou vooral geen druk voelen. Er zijn voldoende artikelen op je site om mee vooruit te kunnen, dus als je dat een tijdje niet post denk ik dat niemand dat een probleem vind. Geniet vooral van je rust en van elkaar! En mocht je je een keer wel goed genoeg voelen, dan kan je wellicht altijd een instagram post maken waarin je oude artikelen aanraadt. Zo blijven mensen toch geïnspireerd.

  Reageer
 29. Sam 1 jaargeleden

  ervaringsverhalen bijv over mensen die een challenge van je hebben gedaan, iemand die ervaring heeft met sporten/gezonde levenstijl of subonderwerpen daarvan. dan doe jij of laat je iemand anders de spellingschecker doen

  Reageer
 30. Esther 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Zoals je hier al bij alle reacties hebt kunnen zien zijn alle volgers het met elkaar eens dat je moet genieten van je verlof en van je tijd met zijn tweetjes en strakjes met zijn drietjes. Ik heb twee volwassen mannen (althans, ik zie ze nog als mijn babies, maar zij vinden zichzelf volwassen, net als de wet trouwens,) en echt… het gaat zo snel, je kan het niet bijkijken. En het klein zijn komt echt niet meer terug. Dus echt: GENIET met hoofdletters.
  Wat mij verwonderde is dat Optima Vita staat voor gezond leven. Hoe gezond is het om (op halve kracht) door te werken tijdens je verlof of van alles voor (extra) te gaan werken terwijl je hartstikke zwanger bent? Dat gaat toch in tegen alles waar jouw bedrijf voor staat en is geen voorbeeld voor je volgers en cliënten. Dus doe nou maar gewoon… en geniet straks lekker van je 16 weken en laat eventueel een ander wat artikelen schrijven of plan oude artikelen in om google blij te houden ( whatever that means). Tegen de tijd dat je verlof er op zit, kun je altijd een berichtje op facebook of insta plaatsen: I’m back! En dan zijn we allemaal weer van de partij.

  Reageer
 31. Inge 1 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Wat leuk dat je hierover een artikel schrijft en ons uitnodigt om mee te denken.
  Wat me opvalt bij andere blogs is dat zij ontzettend veel hun eigen content herhalen/hergebruiken. Dit zag ik bij jouw blog eigenlijk niet hoewel ik bijna elke dag lees :).. dus zulk soort ‘hergebruik’ artikelen lijken mij hartstikke leuk om te lezen, omdat je zoveel waardevolle artikelen/recepten hebt geschreven, die zijn het echt waard om te herhalen. Bijvoorbeeld artikelen als ‘vijf recepten met broccoli’, de 3 populairste pasta recepten, of 4 x ovenschotel ofzo, zou ik erg leuk vinden om te bekijken, en ik denk wel meer lezers.
  En minder of geen blogs een tijdje is natuurlijk ook helemaal oke, dan lees ik zelf wel het eea terug denk ik :).

  Alvast een heel fijne verlof tijd gewenst, groetjes Inge

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.