interview met carmen ketelaar
| 15 november 2017

Interview met Fitgirl Carmen Ketelaar!

Vorige week was ik op bezoek bij fitgirl en lieve schat Carmen Ketelaar. Ik besloot haar te onderwerpen aan een diepte-interview over haar eetpatroon, sportmomenten, favo cheats en haar ultieme tip wat betreft gezond leven. Daarnaast bestook ik haar met moeilijke dilemma vragen. Ik laat haar bijvoorbeeld kiezen tussen pindakaas en nutella en tussen mooie billen of mooie borsten. Nieuwsgierig?? Kijk gezellig mee!

Ik kende Carmen nog niet echt voor dit interview, maar MAN wat is dit een leuke meid ♥! Ze is super enthousiast, mega lief en weet daarnaast ook nog super veel over voeding en sporten. Tenslotte is ze net zo’n lekker-eten-gek als ikzelf…wat mij betreft genoeg redenen om haar te gaan volgen dus :).

Je kunt haar vinden op YouTube (vooral hier zou ze super graag wat meer abonnees krijgen!), Instagram, haar blog en op Facebook.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video. Lijkt het jullie leuk als ik dit nog eens doe met iemand anders?? Wie dan?

Groetjes, Marloes

Zou jij nog eens zo’n interview willen zien? Met wie?

7 reacties

  1. Leuk interview. Zeker dat vragenvuur hahaha. Maar die laatste vraag alles pureren… wow haha dan had ik voor de andere gekozen 😛
    Ik kende Carmen al via instagram, maar niet op deze manier. leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram