housetour
Leefstijl Persoonlijk

House tour en Q&A over verhuizen!

Door

Vandaag is het zo ver, wij gaan verhuizen naar ons eerste koophuis samen. We hebben een hele leuke tijd gehad in ons mini huurhuisje, maar we zijn mega gelukkig dat we ons eigen huis hebben kunnen kopen. Al vijf jaar lang krijg ik verzoekjes om een housetour te doen. Wegens privacy-redenen wilde ik dat tot nu toe niet doen. Nu we weg gaan, kan het uiteraard wel! Ik neem je mee ons oude huis in en laat alles zien.

Daarna doen Sven en ik een Q&A over de verhuizing. Op Instagram gaf ik jullie de mogelijkheid om vragen te stellen. Sven koos degene die hij het leukst vond uit om te beantwoorden. Kijk gezellig mee.

Voor de duidelijkheid, we hebben een geweldige tijd gehad in ons huurhuisje, ondanks alle ‘gebreken’. Deze video heb ik dan ook absoluut niet gemaakt om te klagen, maar gewoon omdat ik het leuk vind om jullie te laten zien hoe wij hebben gewoond.

Groetjes, Marloes

In wat voor huis woon jij? Flat, huurhuis, rijtjeshuis, vrijstaand?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. M. 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Knap hóór, om in zo’n piep klein huisje te wonen. Soms moet je gewoon erg vindingrijk zijn en de douche maar in de slaapkamer zetten. Roeren met de riemen die je hebt, is wel een goede uitdrukking. Fijn dat jullie gaan verhuizen naar een wat ruimere woning. De enthousiasme herken ik helemaal. Het zal je vast nog wel een keer overkomen dat je vanuit je werk de verkeerde afslag neemt naar je oude huis…..Sommige automatische handelingen zitten nog diep in je geheugen. En het zou leuk zijn als Sven ook wat vaker te zien is, maakt niet uit met wat.

  Reageer
 2. Vera 3 jaargeleden

  Weer een gezellige vlog!
  Heel heel heel veel plezier vandaag, zo bijzonder. Geniet ervan.
  Een video met Sven…nou…jullie verschillen best en maken andere keuzes…misschien daarom eens een shoplog waar jullie allebei met een bepaald budget in een winkel een avondmaaltijd samenstellen.

  Maar voor nu…. Dank voor een kijkje in jullie huisje! En een douche in de slaapkamer…ach, wel lekker dichtbij 😉

  Enjoy today 🍀❤

  Reageer
 3. Sandra UA 3 jaargeleden

  Hahaha ! In mijn bezemkast appartement in Parijs had ik de douche in de keuken :’) Wij wonen momenteel ook in een mini apartement, maar dat omdat we dat wel gewend zijn is het niet een probleem.
  De echte vraag is natuurlijk : Heb je de wasverzachter nou terug gevonden bij het inpakken ! (Van vlogmas 2018 lol)

  Reageer
  • Sandra UA 3 jaargeleden

   En natuurlijk. Succes met verhuizen!!

   Reageer
  • Vera 3 jaargeleden

   Ja, daar ben ik nou ook benieuwd naar 😂

   Reageer
 4. Conny 3 jaargeleden

  Haha! Tjonge, dit had ik niet verwacht. Fijn dat jullie straks meer ruimte hebben ik ben best benieuwd hoe jullie nieuwe huis eruit ziet inclusief inrichting! Swen is een leuke vent! Hij doet het goed😄. Succes met alle dingen die nog k olmen gaan wat betreft verhuizen want jullie zijn er nog lang niet! Veel plezier in jullie nieuwe woning!🏠

  Reageer
 5. Bianca W 3 jaargeleden

  Wat een superleuke vlog! Ik heb hem samen met mijn vriend gekeken. We herkennen wel veel dingen in jullie relatie 😊.
  We willen Sven wel vaker in een vlog zien hoor.
  Mijn vriend is erg benieuwd naar een werk-vlog van Sven. Maar ik weer niet of dat mogelijk is.
  Succes met de verhuizing!
  Groetjes Bianca

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.