| 17 januari 2022

Geen nieuwe artikelen meer…

Met toch wel een beetje pijn in m’n hart vertel ik jullie dit: er zullen geen nieuwe artikelen meer verschijnen op optimavita.nl. Vlogs en video’s blijven op YouTube komen (klik) en je kunt me op Instagram volgen (klik). De oude blijven natuurlijk wel gewoon staan! Dus gebruik ze lekker. Hieronder leg ik het jullie zo goed mogelijk uit.

Mama Marloes

Ik heb heel lang nagedacht over hoe ik mijn leven voor me zag met Olivia en Sven. Fulltime werken hoort voor mij niet in dat plaatje. Ik wil er ook meer voor Olivia kunnen zijn. Vervolgens ben ik gaan denken over welke van mijn werkzaamheden mij het meeste plezier opleveren. Dat zijn cliënten zien en video’s maken. Blogs schrijven vind ik ook leuk, maar minder dan de andere dingen die ik doe. Daarom heb ik besloten ermee te stoppen.

Vanaf nu vind je dus geen nieuwe artikelen meer op optimavita.nl. Blijf uiteraard de oude wel lekker gebruiken als je wilt!

Op instagram blijf ik info posten!

Natuurlijk verdwijn ik niet! Sowieso kun je mijn vlogs en andere video’s gewoon bekijken op YouTube. Als je je abonneert op mijn kanaal, dan zie je de nieuwe video’s langskomen in je tijdlijn. Dit abonneren is trouwens helemaal gratis! Het is net een soort ‘volgen’ als je op Facebook doet :).

Ook op instagram (@optimavita) kun je me volgen. Daar zal ik wat meer informatieve posts gaan plaatsen. De informatie die je dus anders in een artikel zou vinden, zie je straks daar voorbij komen!

In de video hieronder vertel ik je wat meer over mijn leven van de afgelopen tijd en over hoe mijn weekplanning er ongeveer uit zal gaan zien.

Dank je wel

Bij deze even een heel groot DANK JE WEL van mijn kant. Bijna 9 jaar heb ik namelijk met heel veel plezier geblogd. Bekijk voor de grap mijn allereerste blogpost eens, van 24 februari 2013. Met onscherpe foto, slechte belichting en een mini stukje tekst erbij dat weinig inspirerend is. Er is toch best wel veel veranderd sinds die tijd.

Dat had waarschijnlijk niet gebeurd als JIJ er niet was geweest. Elk jaar zag ik het aantal bezoekers oplopen. Wat was ik trots toen het er op een gegeven moment ongeveer 200 per dag waren! Niet wetende dat het er uiteindelijk zelfs meer dan 6.000 per dag zouden worden.

Wist je dat ruim 8 MILJOEN unieke mensen ooit op optimavita.nl zijn geweest? Bizar toch!? Om precies te zijn 8.207.841.

Aan al deze mensen: DANK JE WEL voor je steun en je interesse in wat ik te vertellen had.

Hopelijk tot snel op YouTube of Instagram

Heel veel liefs en een dikke knuffel,

Marloes

Volg jij me op een ander kanaal dan op deze website?

7 reacties

 1. Lieve Marloes,
  Groot gelijk dat je lekker voor je eigen gezinnetje kiest!💋
  Voor je het weet is die kleine meid van jullie alweer groot en er zijn zoveel mooie en grappige momentjes die je absoluut niet wil missen.
  Alle clichés zijn waar, ze worden echt zo ontzettend snel groot…
  Geniet van je mooie gezin🌹

 2. Lieve Marloes, dank voor de duidelijke video. En natuurlijk ook helemaal prima als de planning niet haalbaar is. Ik zag al leuke voorstellen onder je video op YouTube. Zelf kijk ik uit naar jouw manier van inspireren en motiveren om het gezonde leven weer op te pakken. Je hoeft geen droge sla te eten als lunch om gezond te leven en ontzeggen van lekkers werkt niet op lange termijn. De balans waar jij vaker over vertelt verdient het om herhaald te worden. Ook bewegen oppakken zorgt juist voor energie en daarbij is wandelen en de natuur opzoeken heerlijk (liefst ook een paar krachtoefeningen, maar die komen wel).
  Je ziet; ik herhaal jouw missie 🙂 Prachtig om de video’s , vlogs, Instagram en mogelijk zo’n webinar tegemoet te zien.

 3. Lieve Marloes,

  Een enorme DANK JE WEL voor jou. Voor alle artikelen die ik gelezen heb. En dan bedoel ik…echt ALLE artikelen 🙈. Ik volg je al bijna 9 jaar. Toen ik startte, heb ik de paar oudere artikelen nog teruggelezen, dus ik heb ze echt allemaal gezien.

  Je hebt een enorm mooie website neergezet. Er is een schat aan informatie beschikbaar, die nog steeds terug te zoeken is. Dat is super.
  Maar…wat zal het raar zijn om je site niet meer aan te klikken, haha. Dat deed ik jarenlang elke ochtend. De afgelopen maanden ben ik al afgekickt tijdens je verlof. Gelukkig weet ik je te vinden op Instagram, YouTube en Facebook.

  Nogmaals dank! Je maakt een logische stap in je leven. Ik snap ‘m. Het loslaten van de deadlines van de artikelen zal je vast ruimte geven om je video’s en Instagram verder uit te bouwen.

  Nog een dankjewel aan alle andere volgens, die hier altijd mooie reacties hebben geplaatst. Tot op Insta en YouTube ❤️

  Ik ben benieuwd naar alles wat er komt 🥰.

  Veel liefs,
  Vera

 4. Lieve Marloes, dank je wel voor jaren deze website in de lucht houden. Dank voor je visie, uitstraling, recepten, positiviteit.
  Ik heb op afstand meegeleefd dat je relatie met Sven ontwikkelde, jullie huwelijk. Je voorbereiding op de halve marathon, je verdriet dat deze werd afgelast, toch weer oppakken op een andere plek.
  De vreeugde van de katten, het verdriet van het verliezen van 1 kat.
  Je verdriet van de miskraam en je vreugde van Olivia.
  Dank je wel daarvoor.
  Persoonlijk keek ik altijd veel minder naar de vlogs, en heb ik weinig met instagram. Dat betekent helaas dat ik je minder zal gaan volgen. Dit voelt toch nu een klein beetje als afscheid.
  Ik snap je keuze voor balans en je nieuwe belangrijke rol in jullie leven als ouders van Olivia. Goed dat Je eigen keuzes maakt.
  Marloes, het ga je goed samen met Sven en Olivia.

 5. Aww wat jammer dat er geen artikelen meer komen! Ik reageerde niet altijd, maar ik las wel bijna alles en ik heb echt veel gehad aan je artikelen. Wel fijn dat ze online blijven staan voor als ik nog eens wat wil raadplegen. Maar ik snap je keuze, op een gegeven moment moet je prioriteiten stellen en kijken waar je het meeste energie van krijgt! Echt respect ook dat je al die jaren zo trouw hebt gepost. Heel erg bedankt voor de afgelopen jaren!

 6. Hoi Marloes,
  Ik volg jou al jaren. Altijd heel veel inspiratie voor gezond leven.
  Maar klopt het dat je geen nieuwsbrieven meer stuurt?
  Voorheen kreeg ik altijd elke update maar tegenwoordig niet meer.
  Hartelijke groet,
  Caroline.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram