Leefstijl Persoonlijk

Fotoshoot Iron Cube XXL op Sportrade!!

Door

iron-cube-xxl

Vandaag een artikel over iets waar ik ontzettend enthousiast over ben. Sinds kort hebben we een GE-WEL-DIG nieuw apparaat op de sportschool waar ik werk (Sportrade fit- en welness in Paterswolde). De eigenaar van de sportschool wilde professionele foto’s laten maken van een aantal oefeningen die je op deze badboy kunt doen. Of ik daarvoor model wilde zijn? Euuhhhh….like HELL YEAHH! Fotograaf Patrick de Gier kwam langs, dit is het resultaat. Ik heb getwijfeld of ik het met jullie zou delen, want vinden jullie dit wel leuk om te zien?? Ik doe het toch, want ik ben ZO enthousiast :).

Ten eerste ben ik dus mega enthousiast over dit geweldige apparaat. Het is een gigantische stellage waar je letterlijk honderden verschillende oefeningen op kunt doen. Hier kan ik me heerlijk uitleven met mijn trainingschema’s. Bovendien ben ik best wel een beetje trots op de prachtige foto’s die het zijn geworden. Maak je klaar voor een grote hoeveelheid Marloes ;).

ab-raise-en-ab-roll-out

Allereerst twee buikoefeningen. Eentje op het bijgeleverde rek en eentje met een TRX, die je aan het rek kunt hangen.

battlerope-collage

Onder het hele apparaat ligt een Battlerope, waar je geweldige HIIT trainingen mee kunt doen. Goed voor je conditie, vetverbranding én je hele bovenlichaam.

boxjump-en-ab-crunch

Dit zijn twee van mijn favoriete foto’s. De boxjump is ZO goed getimed! De decline crunch vind ik echt geweldig voor mijn buikspieren, je kunt zo ver naar achteren gaan!

chin-up-en-dips

De chin-up vind ik makkelijker dan een pull-up, omdat je je optrekt met je handen dichter bij je lichaam. Voor de foto van de dips, heb ik aardig wat seconden in deze houding moeten hangen. Ik heb de fotograaf wel even vervloekt ;).

hanging-en-kicks

Hier word ik blij van, slingeren als een aapje haalt het kind in me naar boven. Kicken tegen de kickbag is heerlijk om al je agressie kwijt te kunnen.

landmine-en-lunge

De stang links noemen ze een ‘landmine’, je kunt er veel geweldige oefeningen op doen. Deze is super goed voor je schuine buikspieren en coördinatie. De schouderzakken met zand, zijn ideaal voor walking lunges, geen harde stangen meer op je schouders of zware dumbells in je handen.

pushup-en-vertical-row

Deze rode stang kun je in hoogte verstellen! Perfect om te oefenen met opdrukken. Ook je rugspieren train je perfect hiermee, zoals ik rechts laat zien.

sandbag-row-en-wallball

Nog meer zandzakken, deze bevatten 3 paar handvatten. Hierdoor kun je er ZO veel oefeningen mee doen. Met de zware medicinballen kun je wallballs doen, bijvoorbeeld vanuit een squathouding.

pull-up-en-fly

Hier de zwaardere variant optrekken, de pull-ups. De Iron Cube bevat ook een pully waar je handvatten aan kunt hangen, zodat je hierop veel verschillende oefeningen kunt doen.

squat-en-row

Tenslotte een squat op het bijhorende squatrek en een andere oefening op de pully.

Wil je ook een keer trainen op dit apparaat? Op de website van Sportrade kun je je inschrijven voor een gratis proefles circuittraining. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Verder is het mogelijk om met een groep (bedrijf, vrijgezellenfeest, vrienden, familie etc.) de ruimte af te huren inclusief instructeur…om een leuke training met zn allen te ondergaan. Lekker zweten en ook nog eens gezelligheid én teambuilding. Bel of mail Sportrade voor meer informatie.

Ik hoop dat ik je niet teveel verveeld heb ;). Morgen staat er weer een lekker recept online!

Groetjes, Marloes

Zou jij willen trainen op deze Iron Cube? Welke oefening zou jij doen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (21)
 1. Sandra 6 jarengeleden

  Supertoffe foto’s ! Wel een intimiderend apparaat 😀

  Reageer
 2. L 6 jarengeleden

  Super leuke foto’s, het is je meer dan gegund en terecht dat ze jou hebben gevraagd!

  Reageer
 3. Tamara 6 jarengeleden

  Prachtige foto’s !

  Reageer
 4. R 6 jarengeleden

  Wow, heel mooie foto’s en respect voor je fitheid!

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Wat een lieve reacties allemaal! Dank jullie wel.

   Reageer
 5. Bianca 6 jarengeleden

  Gaaf ! Leuk juist dat je die foto’s (en oefeningen) deelt 🙂

  Reageer
 6. Yvonne 6 jarengeleden

  Wauw!!! Mooie foto’s en apparaat…lijkt me echt super om daarmee te mogen trainen! P.s. ik vind dit soort artikelen juist leuk, is toch een goede toevoeging/variatie voor je blog?…vind ik dan hè…

  Reageer
 7. Koen 6 jarengeleden

  Mooie foto’s! Het is je gegund dat je voor de fotoshoot bent gevraagd. Had nog niet eerder een fitnessapparaat gezien met zoveel mogelijkheden.

  Reageer
 8. Kim 6 jarengeleden

  Gave foto’s zeg!
  Het lijkt me heel tof om daar eens mee te mogen/kunnen trainen!

  Reageer
 9. Cynthia 6 jarengeleden

  Heel mooie foto’s!!

  Reageer
 10. Michelle 6 jarengeleden

  Super gave foto’s Marlies! 🙂

  Reageer
 11. Inge Bruins 6 jarengeleden

  Worden mensen niet vreselijk geïntimideerd als ze jouw in de sportschool zien. Bij mij werkte iemand als jouw eerst altijd heel inspirerend. Ik bedoel; “Zo’n lijf wil ik ook”.
  Later als de resultaten tegen vielen, terwijl je er keihard voor getraind vond ik zulke lijven in de sportschool altijd vreselijk. Ik voelde me dan altijd ontzettend slecht over mijzelf. Ik ga sinds kort naar een sportschool waar voornamelijk mensen komen die problemen met de gewrichten hebben. En op éên of andere manier werkt dit voor mij beter. Heb jij wel eens het gevoel dat andere mensen in jouw sportschool hetzelfde kunnen voelen en hoe zou je er mee om gaan? Ik vind trouwens wel dat je in topvorm bent en ik weet dat je er ook heel wat voor laat staan. Petje af!

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik voel me zelf ook niet prettig in een sportschool waar iedereen afgetraind is en dat uitgebreid showt. In de sportschool waar ik werk, ligt de gemiddelde leeftijd op 50 jaar of misschien wel iets hoger. Er lopen allerlei verschillende mensen rond, waarvan de meesten echt niet topfit zijn. Ik vind dat het ook om de manier gaat waarop je rondloopt en jezelf presenteert. Ik probeer altijd open tegen iedereen te zijn, mensen weten dat ze me altijd alles kunnen vragen. Ik zal ook nooit trainen in een korte sporttop, dat vind ik te intimiderend. Ik ben absoluut bezig met het beeld dat ik afgeef. Voor zulk soort foto’s is een strakke outfit handig, omdat je dan goed de lichaamshouding ziet. Ik draag over het algemeen wijdere tops, ook vanwege het beeld dat ik afgeef 🙂

   Reageer
 12. anita 6 jarengeleden

  Wauw gaaf zeg. Wat divers allemaal. Hadden ze dat maar bij ons. Lijkt me tof om eens zo’n training te doen!

  Reageer
 13. Menke 6 jarengeleden

  Wauw, wat zijn de foto’s gaaf geworden Marloes!!
  & een geweldig apparaat!

  Reageer
 14. Sev 6 jarengeleden

  Wowie! Hele mooie foto’s

  Reageer
 15. Annema 6 jarengeleden

  Marloes prachtige foto’s en leuk dat je ze met ons deelt, ook best wel een stap om dit te delen.
  Erg jammer dat je zo ver weg zit, ik woon in Zeist, anders zou ik zeker bij je komen sporten een ook dit nieuwe apparaat uitproberen. Heel veel sport plezier ermee. En ik kijk uit naar het recept van morgen.

  Reageer
 16. Ati 6 jarengeleden

  Gaaf apparaat. Heb er al op getraind met Peter samen en we zijn fan?!!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: