Florida vlog
Leefstijl Persoonlijk

Florida Vlog #2/4 – Romantiek, Krokodillen en Dolfijnen!

Door

Zoals beloofd hier meteen de volgende Florida Vlog! Ik heb echt zo ontzettend veel plezier met het editen van deze video’s. Het is super leuk om alles nog een keertje te beleven. Heel erg bedankt voor de enthousiaste reacties op de vlog van gisteren. Ik hoop dat jullie net zo gaan genieten van deze.

Naples en de Everglades

Over Naples hadden we gemengde gevoelens. Het was echt prachtig en we hebben een geweldige tijd gehad. We vonden het publiek daar echter wel erg ‘high society’. Geen probleem natuurlijk, maar wij pasten daar niet altijd helemaal tussen :). De everglades waren helemaal geweldig! We hebben hier zo van genoten, dat we later tijdens onze reis nog eens terug zijn gegaan. Dat zie je dus later!

Morgen zie je nummer 3 van de Florida vlogs en zaterdag komt de laatste online.

Groetjes, Marloes

Ben jij wel eens in Amerika geweest?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Marije 6 maandengeleden

  Leuke vlog weer!! Echt top om te kijken.
  Ik had gisteren ineens een leuk idee voor een video: misschien kan je een smaaktest doen met pindakaas uit de pindakaaswinkel in Groninuigen!! Hij zit vooraan de Folkingestraat bij de Toscana ijssalon in de buurt. 😄

  Reageer
 2. Margot 6 maandengeleden

  Wat een leuke vlog en wat een fantastische huwelijksreis hebben jullie gemaakt! Ik kan je West Amerika ook aanraden. De natuur is er schitterend en heel divers.

  Reageer
 3. Vera 6 maandengeleden

  Leukleukleuk!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: