Florida vlog
| 28 november 2018

Florida Vlog #1/4 – Universal Studios en Outlet Shoppen

Daar is hij dan! De langverwachte vlog van onze huwelijksreis naar Florida. Ik kan je alvast verklappen dat het in totaal 4 vlogs zijn geworden, waarvan je vandaag dus de eerste ziet. We hebben een geweldige reis gehad. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden om mee te kijken. De komende weken zal er een beetje anders uit zien qua uploaden. Daarover vertel ik je hieronder meer.

Florida vlog

In totaal zie je dus 4 vlogs voorbij komen van onze huwelijksreis naar Florida. Vandaag de eerste en de komende drie dagen zie je direct de volgende 3! Normaal verschijnt er op donderdag en zaterdag geen video, maar deze week dus wel. Het leek me leuk om je niet te lang te laten wachten op de vervolg vlogs :).

Zondag of maandag (ik weet nu mijn planning nog niet precies) zie je de shoplog van alles wat ik heb gekocht in Florida.

Vlogmas!

Er kwamen al héél veel vragen en verzoekjes of ik dit jaar weer vlogmas ga doen. Voor degenen die het niet weten: veel YouTubers doen vlogmas, waarbij ze elke dag in december filmen tot aan kerst. Het lijkt mij super leuk om weer te doen!

Net als vorig jaar, film ik dagelijks in december. Ik upload die vlogs 3x per week, op woensdag, vrijdag en zondag. Maandag zie je een ‘normale’ video verschijnen op optimavita.nl.

Minder artikelen

Dit betekent dat er in december iets minder artikelen verschijnen dan normaal en meer video’s. Ik weet dat sommigen van jullie dat jammer zullen vinden, maar op dit moment is dat waar ik zelf oprecht heel veel zin in heb! Zoals je misschien weet, wil ik het altijd heel graag iedereen naar de zin maken. Dat kan echter helaas niet! Bovendien is het uiteindelijk belangrijker om te doen waar ik zelf gelukkig van wordt. Op dit moment is dat van de video’s die ik voor jullie ga maken :).

Schema in december

Tot en met maandag zie je dus allemaal video’s over Florida en de eerste vlogmas video. Vervolgens ziet de week op optimavita.nl er als volgt uit:

Maandag: Normale video over gezond leven

Dinsdag: Artikel

Woensdag: Vlogmas vlog

Donderdag: Artikel

Vrijdag: Vlogmas vlog

Zaterdag: Artikel

Zondag: Vlogmas vlog

Na december wordt alles weer gewoon ‘normaal’ :). Ik hoop van harte dat je er net zo veel zin in hebt als ik!

Groetjes, Marloes

Heb jij nog verzoekjes voor Vlogmas?

8 reacties

 1. Leuk! Het ziet eruit of jullie echt een supertoffe tijd hadden!!! Ik was een paar jaar terug in Napels, ben benieuwd wat jullie daar hebben gedaan. De porties in restaurants in de VS zijn echt bizar groot. Ik las laatst dat ze er vanuit gaan dat je de helft mee naar huis neemt. Ik probeer wel te genieten van het eten maar het is wel confronterend dat ze overal bij zetten hoeveel calorien iets isπŸ˜ƒ

 2. Jaaa leuk, ben zo benieuwd!

  Ik kwam er laatst achter dat jij ook van puzzelen houdt, dus een fijne tip: kijk eens bij de kringloopwinkel! Ik heb daar al heel veel puzzels voor minder dan een euro gescoord!

 3. Wat een leuke video van jullie vakantie.
  Krijg er ook zin in😎
  Ik kijk uit naar de andere video’s en naar vlogmas. 😁

 4. Heeeele leuke om mee te mogen kijken! Nog leuker dat je alle vier de video’s achter elkaar plaatst (ongeduldig…. πŸ˜‰)…. En super dat er weer een X-mass-vlog-serie komt!
  Jullie hebben genoten zo te zien…heerlijk om met dit Nederlandse weer jullie in de zon te zien β˜€πŸŒΈ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram