Florida shoplog

Florida Shoplog Outlet Malls

Zoals beloofd zien jullie vandaag de Florida shoplog! Zoals je al in de vlogs kon zien, hebben we flink wat geshopt in Amerika. Een deel heb je al kunnen zien in de vorige video’s, maar ik heb nog heel veel niet laten zien. Dat komt allemaal in de video van vandaag!

Lijstje

Ik had voorafgaand aan onze reis een lijstje gemaakt waar een aantal dingen op stonden die ik sowieso wilde hebben. Daarop stonden onder andere basic spijkerbroeken, een zwarte broek, sportschoenen, een kort spijkerbroekje en een zwarte riem. Ik ben daar allemaal super goed voor geslaagd, maar kocht ook dingen die ik eigenlijk niet echt ‘nodig’ had.

Budget shoppen

Tot mijn grote verbazing vond Sven het outlet shoppen net zo leuk als ik! In Nederland vind hij winkelen helemaal niet leuk, maar in Amerika kreeg ook hij er geen genoeg van. Ik moet zeggen dat het ook echt heerlijk was om de goede koopjes te scoren.

Ik kan echt niet kiezen wat mijn favoriete item is. Ik ben mega blij met de spijkerbroeken, maar ook met de sportschoenen en natuurlijk met de souvenirs uit Amerika.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete item uit deze Florida Shoplog?

2 reacties

  1. Eeg leuke dingen allemaal! Vooral dat truitje met de stipjes, maar ik hou dan ook erg van stipjes haha. Ik ben ook benieuwd hoe die Levi-broeken na een tijdje dragen zitten. Ik zoek al eeuwen naar jeans die niet afzakken. Mijn bovenbenen zijn namelijk wat breder dan m’n taille en altijd loop ik die dingen op te hijsen.

    Ik vind het trouwens erg leuk om de vlogs van Florida te zien. Ik wil heel graag nog een keer naar Amerika en alleen al voor de Universal-Studios zou ik die lange vlucht ervoor over hebben,

    1. Thanks! Ik heb alledrie de broeken inmiddels aangehad en met echt geen troubles met afzakken! Ik heb dat normaal gesproken ook heel snel. Nu moet ik wel zeggen dat afzakken met high waisted broeken altijd bij mij veel minder is dan met lage broeken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram