Mind muscle connection
Leefstijl Persoonlijk

8 Fitness bloopers die we allemaal herkennen!

Door

Ik vond het weer eens tijd voor een luchtig artikel over iets waar we eigenlijk liever niet over praten: fitness bloopers die je vast en zeker kent als jij traint in de sportschool! We maken allemaal wel eens een kleine misser waarvan we intens hopen dat anderen het niet hebben gezien. Tijd om er eens ongegeneerd over te praten :).

Geloof me, de missers hieronder heb ik zelf ALLEMAAL een of meerdere keren meegemaakt!

1. Mis!

Tussen je setjes door wil je even snel een slokje water uit je flesje nemen. F*ck…mis! De helft van je slok verdwijnt op je shirtje, of nog erger: in je decolleté. Angstvallig kijk je om je heen of iemand dit gezien heeft.

2. Staren

Soms ben je onder de indruk van wat iemand aan het doen is. Ongemerkt staar je diegene aan totdat je ineens merkt dat hij/zij terug kijkt! Of nog meer awkward: je zit voor je uit te staren en realiseert je ineens dat je PRECIES in de richting van iemand anders kijkt.

3. Dikke bult

Je stelt het juiste gewicht in, komt enthousiast omhoog om je oefening te starten en *doink*, je stoot je hoofd tegen het apparaat. Casual probeer je te doen alsof er niets aan e hand is.

4. Gas…

Met opperste concentratie voer je een oefening uit. Je hebt het super zwaar, maar het lukt! Dan ineens tijdens een van de laatste herhalingen, floept er een windje uit. Op zulke momenten is het ZO fijn als er niemand dichtbij je in de buurt staat!

5. Beetje ambitieus

Je wilt een oefening gaan doen die je niet zo vaak doet, of je traint op een sportschool waar je nooit komt. Je stelt een gewicht in dat jij denkt dat goed is, wilt starten met de oefening en merkt vervolgens dat je hem VEEL te zwaar hebt ingesteld. Zo jammer dat je moet erkennen dat je het pinnetje vervolgens minimaal 3 gaatjes omhoog moet gaan doen.

6. Muurvast!

Heel stoer heb je een deadlift of een hip thrust gedaan met ontzettend veel gewicht. Je stang inclusief de gewichten heb je na je laatste herhaling weer naar de grond laten zakken. Nu is het tijd om de schijven van de stang te halen. Met geen mogelijkheid lijken ze eraf te gaan! Hoe kan het zo zijn dat je met 80kg een oefening kunt doen, maar 1 enkele schijf niet van zn plaats krijgt!?!?

7. Verkeerd om…

Super fleaky voelde jij je in je toffe sportoutfit. Een heerlijke workout heb je gedaan. Als je in de kleedkamer bent, kom je erachter dat je het volledige uur je shirtje binnenstebuiten hebt gehad.

8. Je vinger pletten

Je bent lekker aan het sporten. Koptelefoontje op, lekker deuntje in je hoofd. De oefening die je gedaan hebt ging lekker! Trots hang je de schijven terug op het rek, waarbij je ongemerkt je eigen vinger plet. Auch!! Al binnensmonds vloekend probeer je te doen alsof er niets aan de hand is.

Ik ben natuurlijk onwijs benieuwd of jij deze fitness bloopers herkent. Of misschien heb je wel andere dingen meegemaakt waar je achteraf hartelijk om kon lachen. Deel ze alsjeblieft hieronder! Dat mag natuurlijk anoniem ;). Zo kunnen we lekker even lachen om onze eigen niet-zo-slimme acties!

Groetjes, Marloes

Welke van deze fitness bloopers herken jij? Heb jij er nog meer?

 

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Miranda 12 maandengeleden

  Herkenbaar hoor! Ik heb in het begin wel eens heel stoer naar een apparaat gelopen en ging er toen verkeerd om op zitten….hahaha

  Reageer
 2. Sportyf.nl 12 maandengeleden

  3 en 8 doen zo’n zeer! Met hoe onhandig en onoplettend ik kan zijn overkomt het me eigenlijk niet vaak maar als het gebeurt.. Als ik mn kop stoot is het eigenlijk altijd bij de Machine Fly! 😅

  Reageer
 3. Sam 12 maandengeleden

  (na een workout) door de sportschool lopen en smooth lopend je haar uit een staart halen met 1 hand en je vinger/elastiekje vastzit

  Reageer
 4. Hendriëtte 12 maandengeleden

  Ik wilde een keer op de loopband stappen, maar hij stond nog aan! Ik ging dus keihard onderuit 🥴🙈

  Reageer
 5. Eva 12 maandengeleden

  Auchhh! Die van vingers pletten tussen de schijven is herkenbaar, heb het helaas vandaag nog gehad 😩 ook water naast m’n mond gieten is heeel herkenbaar 😂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.