Tips voor beginnende ondernemers
| 19 maart 2020

Extra Storytime: Hoe ik mijn bedrijf startte + Tips

Ga vooral niet teveel wennen aan al de extra video’s hoor ;). Ik weet echt niet hoe lang ik nog de tijd hiervoor kan vinden. Voorlopig lukt het echter wel, dus heb ik heel veel plezier in het maken van content! Vandaag vertel ik je in een storytime video hoe ik mijn bedrijf startte. Daarbij geef ik mijn ultieme tips voor beginnende ondernemers.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Als jij verzoekjes hebt voor storytime video’s, andere persoonlijke video’s of misschien totaal andere ideeën hebt voor de komende tijd, laat het me dan vooral weten!

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens gedacht aan het starten van een bedrijf?

Eén reactie

  1. Hallo Marloes,

    Eigenlijk ben ik een ‘stille’, maar wel trouwe kijker. Weet dat er nog veel meer mensen zijn die je graag volgen en inspiratie halen uit wat je doet, dan je misschien denkt. Ik ben ook zo iemand die met veel plezier je video’s en blog bekijkt, maar eigenlijk nooit een reactie achterlaat (dat zit gewoon niet zo in mijn aard).

    Anyway hele eerlijke en inspirerende video! Ik heb gezondheidswetenschappen gestuurd en momenteel bezig met een aansluitende master. Tijdens de opleiding is mijn interesse voor koken en voeding steeds meer aangewakkerd en ik zit erover te denken om hier meer mee te gaan doen.

    Groetjes,
    Maartje 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram