Tips voor beginnende ondernemers
Leefstijl Persoonlijk

Extra Storytime: Hoe ik mijn bedrijf startte + Tips

Door

Ga vooral niet teveel wennen aan al de extra video’s hoor ;). Ik weet echt niet hoe lang ik nog de tijd hiervoor kan vinden. Voorlopig lukt het echter wel, dus heb ik heel veel plezier in het maken van content! Vandaag vertel ik je in een storytime video hoe ik mijn bedrijf startte. Daarbij geef ik mijn ultieme tips voor beginnende ondernemers.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Als jij verzoekjes hebt voor storytime video’s, andere persoonlijke video’s of misschien totaal andere ideeën hebt voor de komende tijd, laat het me dan vooral weten!

Groetjes, Marloes

Heb jij wel eens gedacht aan het starten van een bedrijf?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Maartje 2 jaargeleden

  Hallo Marloes,

  Eigenlijk ben ik een ‘stille’, maar wel trouwe kijker. Weet dat er nog veel meer mensen zijn die je graag volgen en inspiratie halen uit wat je doet, dan je misschien denkt. Ik ben ook zo iemand die met veel plezier je video’s en blog bekijkt, maar eigenlijk nooit een reactie achterlaat (dat zit gewoon niet zo in mijn aard).

  Anyway hele eerlijke en inspirerende video! Ik heb gezondheidswetenschappen gestuurd en momenteel bezig met een aansluitende master. Tijdens de opleiding is mijn interesse voor koken en voeding steeds meer aangewakkerd en ik zit erover te denken om hier meer mee te gaan doen.

  Groetjes,
  Maartje 😉

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.