Leefstijl Question

Dilemma’s! Wat zou jij doen? #5

Door

Dilemma

Eerder plaatste ik wel eens een ‘dilemma-artikel’. In dat artikel stelde ik jullie voor vrijwel onmogelijke keuzes. De laatste stamt echter uit november 2014, hoog tijd voor een nieuwe dus! Maak je klaar voor een aantal ontzettend lastige keuzes die je moet maken ;).

Spelregels
Ik ga je hieronder voor een aantal keuzes stellen. Je MOET kiezen en je mag geen uitzonderingen maken. Je kunt jouw keuzes bij de reacties kwijt. Er is dus geen enkele manier waarop je een van de twee keuzes minder erg kunt maken. Good luck!

Vanavond om 19:00uur zal ik mijn antwoorden plaatsen, zodat ik je er voorlopig nog even niet mee beΓ―nvloed.

Drinken fruit

1. Voor altijd alleen nog maar water drinken, dus nooit meer thee, koffie, frisdrank of alcohol. OF Nooit meer fruit eten

2. Voor de vrouwen: Mega mooie billen hebben, de mooiste die je ooit hebt gezien, maar totaal geen borsten hebben. OF Mega mooie borsten hebben, de grootte en vorm van jouw keuze, maar totaal geen enkele vorm in je billen, die zijn helemaal plat.

2. Voor de mannen: Een super gespierd, breed en mooi bovenlichaam hebben, met super dunne benen. OF hele mooie gespierde benen met een bovenlichaam waar best een laag vet overheen zit.

veganistisch graanvrij

3. Strikt veganistisch eten (dus geen vlees, vis, kip, ei, kaas, melk en andere dierlijke producten) OFΒ geen enkel graanproduct meer eten (dus geen brood, pasta, rijst, crackers etc.)

4. Het lichaam van je dromen hebben, maar nooit meer mogen sporten (ook niet fietsen met je vrienden of voetbal met je kinderen) OF mogen sporten wanneer en hoe veel je wil, maar nooit het lichaam van je dromen zullen krijgen.

5. Je mag alleen nog maar sportkleding dragen van het andere geslacht OF je moet elke keer dat je gaat sporten kruipend binnen komen/op het veld komen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden! Je zie de mijne om 19:00 uur verschijnen En…niet stiekem een uitweg zoeken, je moet kiezen! :D

Succes!

Groetjes, Marloes

Vertel! Wat zou jij kiezen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (12)
 1. Lilian 6 jaargeleden

  Wat een lastige keuzes weer!
  1. Alleen nog maar water drinken.
  2. Een makkelijke. Mooie borsten. Ik heb voor die van mij vooraan in de rij gestaan en daar erg veel (pijnlijke) klachten van.
  3. Ik ga toch voor strikt veganistisch eten, ondanks dat ik dol ben op brood en pasta. Zonder de veganistische producten lijkt het me moeilijker een maaltijd te bereiden.
  4. Mogen sporten. Ondanks dat ik geen fanatiekeling ben. Maar niet meer met de kids fietsen is niet aan de orde dat is veel te leuk en praktisch om te missen.
  5. Ik hoop dat meer mensen kiezen voor kruipend binnen komen zodat het net lijkt of het ‘het nieuwe binnenkomen’ is πŸ˜‰

  Reageer
  • Alia 6 jaargeleden

   Ik heb precies hetzelfde gekozen. Bij 5 kan ik echt niet sporten zonder sportbh

   Reageer
 2. Vera 6 jaargeleden

  Erg leuk dat er weer een keertje dilemma’s zijn! Ik ga voor:
  1. Alleen maar water drinken. Dat moet te doen zijn;
  2. Mooie billen….dat zit ook veel lekkerder πŸ˜‰ heb ik er zelf ook wat aan!
  3. Dan toch maar veganistisch…..maar dit is echt een ondoenlijke keuze;
  4. Oehhh…..eigenlijk vind ik buitenkant minder belangrijk dan binnenkant…..maar sporten zonder ooit resultaat te boeken, dat lijkt me enorm frustrerend! Dus,met veel moeite kies ik voor nooit meer sporten;
  5. Doe mij maar sportkleding van het andere geslacht…daar maak ik dan wel wat van πŸ™‚ Met dat figuur dat ik dan heb door dilemma 2 komt het helemaal goed!!

  Reageer
 3. Agnes 6 jaargeleden

  Hoi, hierbij mijn keuzes?
  1. Alleen nog maar water drinken. Makkie ?
  2. Mega mooie billen. Borsten kun je opvullen, billen is lastiger?
  3. Geen graan producten meer. Lijkt me makkelijker in het dagelijks leven
  4. Het lichaam van mijn dromen. Ben niet echt een sporter maar ik doe het juist voor het lichaam
  5. Sportkleding van het andere geslacht. I don’t care ?

  Reageer
 4. Saskia 6 jaargeleden

  Leuk artikel! Benieuwd naar jouw antwoorden πŸ™‚
  1) Voor altijd water drinken, dat doe ik toch al bijna haha. Alleen koffie zou ik heel erg gaan missen… Maar geen fruit eten lijkt me toch erger, ik houd vooral heel erg van bananen!
  2) Mooie billen. Grote/volle borsten lijken me vooral onhandig haha, dus die mogen best klein zijn van mij. (Zijn ze nu ook al…)
  3) Strikt veganistisch eten. Ik eet nu vegetarisch, en hoewel het me best vervelend lijkt om heel veel dingen in de supermarkt te moeten laten liggen (overal zit wel iets van eieren/honing/melk o.i.d. in!), lijkt het me nog veel erger om geen graanproducten te mogen eten. Ik houd juist superveel van pasta en brood!
  4) Dan kies is voor sporten. Ik moet er niet aan denken om nooit meer te kunnen dansen, hardlopen, etc… Dan maar een minder mooi lichaam haha. Ik ben dan in ieder geval wel fit (denk ik?) en dat vind ik belangrijker dan dat alles er mooi uitziet πŸ™‚
  5) Ehhh ik denk dat ik dan zou kiezen voor kruipen. Sportkleding van het andere geslacht kunnen sommige meiden nog wel hebben, maar ik hoor daar helaas niet bij haha.

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Ik moet zo hard lachen om jullie antwoorden!!

   Reageer
 5. Janneke 6 jaargeleden

  Wat zitten er lastige bij! Ik ga voor:

  1. Altijd water drinken. Ik drink sowieso eigenlijk bijna alleen maar water en mijn fruitjes vind ik toch wel erg lekker.
  2. Ik zou voor mooie borsten gaan. Ronde billen kun je nog krijgen door hard te trainen. Ik heb nog geen borstvergrotende oefeningen voorbij zien komen haha!
  3. Geen graanproducten. Ik eet veeeel te graag eieren en vind zuivelproducten toch ook wel erg lekker. Voor mijn graanproducten vind ik denk ik makkelijker een vervanging.
  4. Het lichaam van mijn dromen. Begrijp me niet verkeerd: sporten opgeven lijkt me erg lastig, maar het werken naar een doel (in mijn geval toch vaak gebaseerd op uiterlijke kenmerken hehe) werkt bij mij wel motiverend. Als ik van tevoren al weet dat dat ik dat hoe dan ook niet ga bereiken ga ik het niet lang meer volhouden en kan ik maar beter vast het lichaam van mijn dromen hebben haha ;).
  5. Sowieso sportkleding van het andere geslacht. Ik vind vast wel een manier om dat nog leuk te stylen als ik een beetje de leuke kleding uitkies. Misschien staat het nog wel heel stoer ook haha!

  Ben benieuwd naar jouw antwoorden!

  Reageer
 6. Jessica 6 jaargeleden

  Hier gaan we πŸ˜› :

  1) mijn keuze gaat naar het alleen maar drinken van water. Mijn verslaving aan koffie is heel groot maar tussen fruit en koffie moeten kiezen maakt me duidelijk dat ik het nog erger zou vinden het fruit te moeten missen dan de koffie achterwege te moeten laten.. we gaan voor het gezonde hehe :).
  2) ok, hier gaat mijn keuze naar de mooie gevulde billetjes πŸ™‚ ik koop me wel een push-up LOL πŸ˜›
  3) ik zou strikt veganistisch gaan leven, zowel het ene als andere zijn enorm van belang maar als ik zou moeten kiezen gaat men keuze toch eerder hiernaar. (not easy hoor)
  4) Ik zou blijven sporten.. na jaren kan ik hier eindelijk van genieten. Perfectie bestaat niet en we streven toch steeds naar meer, een perfecte lichaam zal er dan ook nooit inzitten. Ik geniet van de kleine dingen en daar hoort dan ook wel is een wandeling met of zonder de fiets, is gaan zwemmen met de kids en nog zoveel meer..
  5) Sportkleding van het andere geslacht dan maar.. als het maar goed zit πŸ˜‰

  Nu wel benieuwd naar jouw antwoorden
  groets

  Reageer
 7. shannen 6 jaargeleden

  Ik vond ze deze keer niet zo vervelend!

  1. Water. Ik hou van fruit.
  2. Doe toch maar de borsten. <3
  3. Makkie, ik eet al veganistisch πŸ˜‰
  4. Nooit het lichaam van mijn dromen. Ik heb mijn fiets nodig om op mijn werk te geraken.
  5. Sportkledij van het andere geslacht. Al is dat bij zwemmen wel bijna nergens toegestaan in monokini haha.

  Reageer
 8. barbara 6 jaargeleden

  Lastig…
  1 alleen water drinken
  2.liever mooie borsten
  3 de moeilijkste: dan maar geen graanproducten meer
  4. lichaam van mijn dromen (dan is sporten niet meer nodig…)
  5.oeps, ik zwem vaak, gelukkig dragen mannen tegenwoordig ook badpakken.

  Reageer
 9. Theodoortje 6 jaargeleden

  Ik moet ook zeggen dat je het ons wel erg lastig maakt Marloes!
  Maar ik ga dan toch maar kiezen, dat ‘moet’ zogezegd.
  1) Ook ik ga voor water. Ik zou mijn kopje thee wel erg missen, maar fruit vind ik zo lekker, dat kan ik zeker niet missen!
  2) Mooie billen. Mee eens met wat ik hierboven las, borsten kun je nog opvullen met een goede bh en broeken zitten anders echt niet meer goed. Maar ik zou er wel om moeten huilen πŸ™ (ben sinds ik ben afgevallen al een hoop van mijn borsten kwijt en vind dat best jammer)
  3) Geen graanproducten… Daar zou ik erg ongelukkig van worden, ja zeker. Maar zonder zuivel kan ik denk ik nog minder goed! Of wacht, zou je dan alternatieven kunnen eten zoals iets van sojayoghurt ofzo? Want dan ga ik voor veganistisch!
  4) Hoe graag ik ook het lichaam van mijn dromen zou hebben, praktisch gezien is niet meer sporten haast niet mogelijk (inderdaad met fietsen met de kinderen enzo). Daarnaast vind ik hardlopen wel echt heerlijk. En nu sport ik veel, ook zonder dat ik mijn droomlichaam bereik, dus wat dat betreft zou het niet anders zijn haha.
  5) Mannenkleding. Dat zou ik wel aankunnen denk ik!

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Hahah leuk! Sojayoghurt mag inderdaad wel!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: