| 26 maart 2017

Dilemma’s #6 – Mijn antwoorden

ik-doelen-voor-2017

Zoals beloofd hier mijn antwoorden op de dilemma’s die ik je vanmorgen gaf!

1. Nooit meer een druppel alcohol drinken, OF nooit meer chocolade eten. De chocolade mag ook niet verwerkt zijn in producten als koekjes, taart of toetjes.

Ik zou gaan voor nooit meer alcohol. Gek genoeg was mijn antwoord een paar jaar terug precies andersom :). Ik vind af en toe een glas wijn of likeur mega lekker, maar ik eet veel liever chocolade tegenwoordig! Dat zou ik nog veel moeilijker vinden om te laten staan.

Alcohol

2. Glutenvrij moeten eten (dus nooit meer brood, pasta, crackers, beschuit, normale koekjes etc.) OF veganistisch eten (dus geen dierlijke producten als vlees, vis, melk, ei en kaas meer).

Ik ga glutenvrij eten! Ik eet dan wel rijst(wafels), aardappel en andere dingen. Ik zou het gewoon super lastig vinden om mijn kwark, kip, vis en ei te laten staan.

veganistisch graanvrij

3. Altijd als je sport staat/loopt er een mannetje naast je dat constant tegen je aan praat OF je moet altijd meezingen met de muziek die je door jouw koptelefoon hoort.

Oei….pijnlijk! Ik ga zingen. Ik zou knettergek worden van die vent!! Hopelijk wennen mijn medesporters snel aan mijn gezang :).

creepy gym guy meezingen

4. Je mag nooit meer iets anders drinken dan water, OF je moet ALLES wat je eet eerst pureren.

Pff….ik ga water drinken denk ik. Ik zal m’n thee, koffie en light frisjes (monster! hihi) ontzettend missen. Maar nooit meer echt hoeven kauwen lijkt me verschrikkelijk.

Drinken

5. Nooit meer uit eten of eten bestellen, OF voor altijd alleen nog maar eten mogen bestellen of in een restaurant eten.

Dan maar nooit meer uit eten. Het lijkt me zo lastig om gezond te eten als je alles moet bestellen. Vooral ontbijten is dan mega lastig. Bovendien kost het eten dan veel meer tijd. Ik zal dan trouwens wel zelf sushi moeten gaan maken, ppffff….life sucks ;).

buffet

6. Voor altijd sporten met twee staartjes bovenop je hoofd (of voor de mannen: met je haar recht overeind met gel) OF voor altijd sporten in een zeer oncharmant, drie maten te groot souvenir T-shirt.

Ik ga de staartjes rocken! Ik ben te erg gehecht aan mijn sportoutfits. Ik denk dat mensen uiteindelijk wel wennen aan mijn look.

Collage1

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Groetjes, Marloes

Komen jouw antwoorden overeen met die van mij?

Eén reactie

 1. Ha leuk, ik ben het best wel met je eens!
  1) Geen alcohol, geen probleem, dat drink ik toch al niet. En chocola zou ik never nooit niet kunnen missen!
  2) Ik ga hierin met je mee: glutenvrij dan maar. Er is tegenwoordig best veel te vinden wat glutenvrij is en die andere dingen vind ik te moeilijk te vervangen door waardige alternatieven…
  3) Ligt er aan of je verplicht bent een koptelefoon op te doen soms? Dan zou ik kiezen voor die tweede maar gewoon nooit meer muziek op mijn koptelefoon luisteren denk ik. En anders toch maar dat mannetje naast je, die negeer ik dan wel. Ik luister vaak klassieke muziek (in de bus of bieb) en dat wordt nogal wat om dat allemaal mee te zingen haha.
  4) Dan maar altijd water. Het zou echt mijn plezier in eten verpesten als het allemaal gepureerd was.
  5) Deze herken ik van eerder, kan dat? Ik zou denk ik dan ook maar altijd zelf eten maken. Maar misschien dan wel eens iets kant en klaar uit de supermarkt halen ofzo… (bij de marks & spencer hebben ze bijvoorbeeld van die lekkere salades die je ook zou in een tentje zou kunnen bestellen)
  6) Die staartjes, sowieso. Staat me vast leuk :). Los van dat zo’n t-shirt niet super charmant is, zou het ook denk ik niet lekker zijn voor je work-out, als het zo om je heen slobbert terwijl jij probeert een gewicht op te tillen… nee.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram