| 18 oktober 2015

Dilemma’s #5 – Mijn antwoorden

Dilemma

Ok, hier zijn ze dan! Mijn antwoorden op de lastige dilemma’s die ik je vanmorgen gaf.


1. Voor altijd alleen nog maar water drinken, dus nooit meer thee, koffie, frisdrank of alcohol. OF Nooit meer fruit eten

Pfff….dit vind ik de moeilijkste. Ik houd namelijk ontzettend van thee en van een lekker drankje op z’n tijd! Ik ga echter toch voor alleen maar water drinken, want nooit meer fruit eten lijkt me toch net iets erger. Ik heb hier lang over nagedacht, maar dan maar mijn alcoholische drankje zo nu en dan laten staan. Ik eet bijvoorbeeld iedere ochtend fruit bij mijn ontbijt, ik kan me niet voorstellen dat ik dat niet meer kan doen.

2. Voor de vrouwen: Mega mooie billen hebben, de mooiste die je ooit hebt gezien, maar totaal geen borsten hebben. OF Mega mooie borsten hebben, de grootte en vorm van jouw keuze, maar totaal geen enkele vorm in je billen, die zijn helemaal plat.

2. Voor de mannen: Een super gespierd, breed en mooi bovenlichaam hebben, met super dunne benen. OF hele mooie gespierde benen met een bovenlichaam waar best een laag vet overheen zit.

Ik ga voor mooie billen! Ik vind het gewoon ontzettend mooi als een vrouw mooie billen heeft. Die borsten die ‘fake’ ik wel door wat wijdere kleding te dragen, of met jasjes te werken. Als doet het wel een klein beetje pijn om deze keuze te moeten maken :).

3. Strikt veganistisch eten (dus geen vlees, vis, kip, ei, kaas, melk en andere dierlijke producten) OF geen enkel graanproduct meer eten (dus geen brood, pasta, rijst, crackers etc.)

Oei…hier heb ik even goed over nagedacht. Ik kom tot de conclusie dat ik echt mijn kwark niet wil missen! Dus ik ga voor eten zonder granen. Dan maar werken met salades met peulvruchten, omeletten en soepen. De gedachte van nooit meer een lekker broodje is echter wel killing…

4. Het lichaam van je dromen hebben, maar nooit meer mogen sporten (ook niet fietsen met je vrienden of voetbal met je kinderen) OF mogen sporten wanneer en hoe veel je wil, maar nooit het lichaam van je dromen zullen krijgen.

Dan maar niet het lichaam van mijn dromen, ik blijf sporten! Ik zou echt niet gelukkiger worden als ik nooit meer mag sporten.

5. Je mag alleen nog maar sportkleding dragen van het andere geslacht OF je moet elke keer dat je gaat sporten kruipend binnen komen/op het veld komen.

Wat maak ik het ons toch lastig. Voor velen zal dit gemakkelijk zijn, maar ik ben een enorme fan van leuke sportkleding. Ik kies er dus voor om naar binnen te kruipen. Daar went iedereen vanzelf wel aan, haha. Of ik doe gewoon alsof het een nieuwe move is, misschien wordt het wel een rage!

Ik hoop dat jullie dit artikel weer leuk vonden!

Groetjes, Marloes

3 reacties

  1. Leuke antwoorden. Wij hebben bijna de zelfde behalve de laatste haha. Ik had nog wel een vraag…
    Bij de 3de vraag schrijf jij: dan maar geen graanproducten dan vul ik mijn salades o.a mer peulvruchten. Nu doe ik de opleiding gewichtsconsulent en ik kreeg laatst de vraag welke graan producten staan er afgebeeld in het blauwe vak (graanproducten) van de schijfvan 5. Hier staan bruine bonen in afgebeeld (peulvruchten) bij mij weten toch?

  2. Ik ben zelf veganist en het eten van een veganistisch dieet vind ik echt het makkelijkste aan veganist zijn 🙂 Wat dacht je van plantaardige yoghurt? Probeer het eens een maandje uit zou ik zeggen! Liefs, Elsa

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram