Leefstijl Question

Dilemma´s #4 – Mijn antwoorden!

Door

Collage

Hier mijn keuzes van de dilemma´s die ik je vammorgen gaf!

1. Nooit meer brood eten (ook geen stokbrood, croissants etc.) OF als avondmaaltijd altijd aardappelen, vlees en groenten moeten eten (nooit meer rijst/pasta/couscous etc.)

Beiden moet ik niet aan denken, ik houd namelijk ZO van variatie in mijn eetpatroon. In dit geval ga ik toch voor nooit meer brood eten. Ik houd namelijk teveel van buitenlands eten om dat nooit meer te kunnen nemen! Dan maar vaker salades, wraps en eigerechten als lunch.

2. Je moet afvallen en je moet kiezen: Elke dag minimaal een half uur sporten, zodat je 2x per week iets ongezonds kunt eten OF nooit hoeven sporten, maar dan mag je maar 1x per 14 dagen iets ongezonds eten.

Deze is voor mij vrij makkelijk, laat mij maar elke dag sporten! Ik vind het veel te gezellig en lekker om regelmatig iets minder gezonds te kunnen eten. Sporten vind ik leuk, dus kom maar op!

Collage1

3. Voor altijd sporten met twee staartjes bovenop je hoofd (of voor de mannen: met je haar recht overeind met gel) OF voor altijd sporten in een zeer oncharmant, drie maten te groot souvenir T-shirt.

Oiiiiii, ik weet dat ik ze zelf verzin, maar soms maak ik het ons wel erg lastig! Ik kies voor de staartjes, dan maar een extra gave outfit om een beetje te compenseren. Maar hoe dan ook, je zult wel opvallen tijdens het sporten. 😀 Arme wij!

4. Na alles wat je eet, val je in slaap voor twintig minuten OF je kunt nooit meer langer dan 15 minuten achter elkaar sporten, daarna moet je 15 minuten rust houden voordat je verder kunt.

Deze vind ik ook erg lastig! Ik heb namelijk eigenlijk geen tijd om 1,5 uur langer te slapen per dag. Maarrrr….nooit meer lang kunnen sporten vind ik misschien nog wel erger, dus laat mij maar slapen! Misschien zelfs wel goed, om vaker verplicht rust te hebben :).

Ik ben heel benieuwd naar jullie keuzes!

Groetjes, Marloes

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Jenn 8 jarengeleden

  Ik zou denk ik hetzelfde kiezen als jij, behalve de eerste. Nooit meer brood eten zou ik echt te erg vinden, maar avondeten is wel op te lossen. Pasta van courgette, kleine stukjes gebakken aardappel er door, vlees, groente, saus, ik zie wel mogelijkheden. En rijst kun je vervangen door geschaafde bloemkool, en aangezien je geen echte rijst eet valt ook daar best aardappel in te verwerken 😛

  Reageer
  • Lianne 8 jarengeleden

   Ja the same! Hetzelfde als Marloes, maar geen brood meer! Dat is een ramp! ;O

   Reageer
 2. Esther Marieke 8 jarengeleden

  Haha, leuk om te lezen! We hebben bijna dezelfde antwoorden, grappig.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: