Leefstijl Question

Dilemma’s #3, Mijn antwoorden!

Door

Collage

Hier mijn antwoorden op de dilemma’s die ik je vanmorgen gaf.

1. Nooit meer iets anders drinken dan water OF nooit meer iets tussen de hoofdmaaltijden door mogen eten, je eet alleen je tijdens het ontbijt, de lunch en bij de avondmaaltijd.

Hard! Ik ga toch voor altijd alleen maar water drinken. Ik ga vooral mijn wijntje op zijn tijd ontzettend missen, maar ik vind dat altijd nog beter dan nooit meer spontaan iets lekkers te kunnen eten tussen mijn maaltijden door. Dat zou namelijk betekenen dat ik traktaties altijd moet weigeren, nooit meer ‘s middags eens ijsje kan eten en op een verjaardag een hapje kan meepikken.

2. Altijd als je sport een kort strak broekje aan moeten dat nét over je billen heen valt (heren, jullie ook!), OF elke broek die je wilt aan mogen, maar nooit meer je benen mogen scheren (voor de dames) of benen hebben die onder de pukkels zitten (voor de heren).

In dit geval kies ik voor het korte strakke broekje. Normaal gesproken heb ik niet vaak hele korte broekjes aan bij het sporten, omdat ik me dan toch niet 100% prettig voel. In dit geval vind ik het echter beter dan nooit meer mijn benen scheren, want dan voel ik me ook helemaal niet prettig. Nog niet eens zo zeer tijdens het sporten, maar meer in andere situaties :).

3. Je bent ineens 10kg zwaarder en dat gaat er niet meer vanaf OF je mag nooit meer sporten maar je blijft wel op het gewicht dat je nu bent.

Aiii, nooit meer sporten zou echt ontzettend moeilijk voor me zijn. Ik geniet ontzettend van sporten en van het geven van sportlessen. Ik zou hier dan mee moeten stoppen. Dan maar 10kg zwaarder! Ik zou wel extra gezond gaan eten, niet om af te vallen (want dat lukt toch niet) maar puur om gezond te blijven.

4. Jij en je gezinsleden/huisgenoten mogen nooit meer koken, dus je moet altijd al je maaltijden kant en klaar halen OF je mag nooit meer zout en kruiden gebruiken tijdens het koken (dus ook geen zakjes, potjes en pakjes waar zout en kruiden in zitten!).

Nooit meer koken is niet echt een optie, ik houd ontzettend van koken en bovendien wordt altijd afhalen ontzettend saai denk ik! Ook al kun je tegenwoordig ook best gezonde dingen krijgen. Ik ga voor het koken zonder kruiden en zout en probeer dan met knoflook, peper en specerijen smaak aan mijn maaltijden te geven. Dat wordt een uitdaging, maar ik ga hem aan!

5. Je mag nooit meer een woord zeggen als je aan het eten bent, vanaf het moment dat je start totdat je bord leeg is OF zodra je begint te sporten wordt je haar altijd fel groen (vraag me niet hoe!).

Niet meer praten tijdens het eten lijkt me super ongezellig, vooral in een restaurant! Ik kan heel erg genieten van het eten met anderen, maar zonder kletsen is dat een stuk minder. Ik ga dus voor mooie groene lokken tijdens het sporten, mensen wennen er vanzelf aan ;).

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Geef zeker ook even jouw keuzes als je dat nog niet hebt gedaan!

Groetjes, Marloes

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Jenn 8 jarengeleden

  Haha, ‘zodra je begint te sporten wordt je haar fel groen’, hoe kom je erop…

  Reageer
  • Marloes 8 jarengeleden

   Hahahah, goed gek zijn af en toe 😉

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: