Vragen over afvallen
Leefstijl Vraag maar raak

Diëtist beantwoordt vragen over afvallen, gezond leven & sporten

Door

Yeaahhh, ik ben ‘terug’ van mijn vakantie! Tijd voor een video. Op instagram konden jullie me weer vragen stellen over voeding, sporten, afvallen en gezond leven. Ik koos er een heel aantal uit die ik zo eerlijk mogelijk beantwoord in deze video. Op deze manier hoop ik je flink wat extra informatie te geven in een korte tijd. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Mocht je ook eens een vraag willen stellen, volg me dan op instagram.

Fijne dag verder!

Groetjes, Marloes

Welke van deze vragen was voor jou een eye-opener?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Teha 2 jarengeleden

  Ha fijn dat je er weer bent. Ook leuk dat je mijn tip hebt opgepakt om de info vast online te zetten ook al komt de video later. Misschien nog aanvullende tip: als je in de info er bij zet hoe laat de video online is,hoef je niet zoveel vragen te beantwoorden waarom ie het niet doet😉.
  Welkom terug!

  Reageer
 2. Chantal 2 jarengeleden

  Fijn dat je er weer bent! Ik ga deze week voor de eerste keer naar diëtiste. Vind het heel spannend omdat ik altijd dacht dat je daar alleen heen kon met medische klachten (diabetes of hoge bloeddruk Etc) en ik ga om van verstoorde (di)eetgedachten af te komen (overeten, compenseren) en licht overgewicht. Ben ergens nog bang dat ze gaat zeggen “ik kan je niet helpen” aangezien ik er al jaren mee loop.. maar ik ga het zien

  Reageer
 3. Tamara 2 jarengeleden

  Echt een hele goede video, met goede en eerlijke tips!!

  Reageer
 4. Wivineke 2 jarengeleden

  Hoi!
  Fijne video weer!
  Ik had een vraagje; zou je misschien een keer een artikel/video willen maken over magere, halfvolle en volle producten? De verschillen en wat gezonder is enz… Ik lees zo veel verschillende dingen er over dat ik het niet goed meer weet😅 En ik hou ontzettend van melk en kwark enz!!
  (Ik weet niet of je dit al ooit gedaan hebt, ik kon zo snel niks terug vinden)

  Reageer
 5. Kim 2 jarengeleden

  Heb je tips om te beginnen met sporten buiten wandelen, fietsen en de sportschool om?

  Reageer
 6. Geike 2 jarengeleden

  hey marloes,
  ik ben 14 en sport veel en wil gezond leven maar ik lees veel over maar 100gram koolhydraten per dag en 50 gram suiker en 80 gram eiwitten maar als ik dat doet kom ik maar aan 1200 kcal per dag is dit corect want ik eet voor mijn mening veel te weinig dag (ik tennis 4-5 uur per week, ga 1 keer per week 30 min lopen en ga nog vaak fietsen wandelen en zwemmen) weet jij wat ik kan eten of hoeveel? want ik weet er geen raad meer mee door alles wat er gezegt word

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: