| 9 december 2017

Vlogmas #4 – Dagje Amsterdam, Opening Under Armour Store


Tijd voor alweer de vierde editie van vlogmas. Ik was uitgenodigd voor de opening van de eerst officiële Under Armour store in Nederland, in de Kalverstraat in Amsterdam. Rasheeda en ik besloten er een leuk dagje van te maken. We stapten vanuit Groningen in de trein naar Amsterdam.

Alles wat we gegeten en gedronken hebben, zie je dus in een ‘What I Eat in a Day video’. Die komt vrijdag online. Even geduld dus nog :).

Een deel van deze vlog is gesponsord door ABN AMRO. Dit zal echter nooit mijn mening beïnvloeden. Ik zal altijd oprecht en eerlijk tegen jullie zijn.

Misschien ken je Tikkie al wel van ABN AMRO, een app waarmee je heel gemakkelijk betaalverzoeken kunt sturen naar je vrienden en kennissen, als jij bijvoorbeeld een lunch hebt betaald. Nu is er ook Tikkie zakelijk! Hiermee kun je super simpel in winkels betalen met je telefoon. Je scant de QR code van een product, krijgt een betalingsverzoek direct op je mobiel, betaalt met één druk op de knop en kunt direct de winkel verlaten met je product! Vanaf nu is dit Grab & Go concept beschikbaar bij Munch Fit Food to Go aan de Beethovenstraat 77 in Amsterdam.

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien! Dank jullie wel voor alle suggesties voor de gezonde eettentjes. We hebben dus uiteindelijk heerlijk genoten bij Pluk.

Groetjes, Marloes

Kom jij vaak in Amsterdam? Wat doe je daar het liefst?

4 reacties

  1. Ik hou van Vlogmas! Heel erg leuk.
    Kan me goed voorstellen hoe je ervan baalt dat je nog geen huisje kan kopen. De stap van huren naar kopen hebben wij pas gemaakt en wij waren er ook echt aan toe.
    Als dat dan nog niet kan door je ondernemerschap, is dat wel zuur. Zeker omdat jullie hard werken en juist al jaren trouwe betalers van huur zijn. Maar hey….erover ergeren heeft uiteindelijk geen zin… Dit is in ons regel-landje nou eenmaal zo. En het gaat over een tijd toch wel lukken. Hopelijk kun je je daar weer aan vasthouden. Lieve groetjes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram