Instagram volgers bepalen mijn dag
Leefstijl Persoonlijk

Challenge: Instagram Volgers Bepalen mijn Dag!

Door

Er gaat al een tijdje een trend rond op YouTube. Video’s waarin instagram volgers jouw dag bepalen door middel van polls in Instagram stories. Als controlfreak is dat natuurlijk best een beetje spannend, maar ik besloot me eraan te wagen! Kijk mee hoe mijn dag eruit ging zien.

Jullie beslissingen

Zoals ik al aangaf, vond ik het best een beetje spannend. Uiteindelijk heb je natuurlijk best wat invloed, omdat je zelf de keuzemogelijkheden bepaalde. Toch besloot ik het mezelf niet te makkelijk te maken. Ik kwam er achter dat jullie eigenlijk gewoon heel erg lief voor me zijn! Ik mocht gewoon mijn favoriete ontbijtje eten, een lekker kopje koffie drinken en Sven knapte ‘s avonds alle klusjes op. Kortom, het beviel me wel!

Anders dan anders

Er waren twee beslissingen die ik zonder jullie waarschijnlijk anders had gemaakt. Ik denk dat het nooit in me op was gekomen op pannenkoeken te gaan eten. Nu inspireerde het wegwijsbordje me tot het maken van deze poll. Het is letterlijk jaren geleden dat ik in een restaurant een pannenkoek heb gegeten. Ik vond het eigenlijk wel heel erg leuk en lekker! Een keer iets anders op een gemiddelde doordeweekse dag.

Ook was ik vrijwel zeker naar de sportschool gegaan voor mijn training. Het kwam goed uit dat jullie me thuis hielden, anders was ik niet lekker geworden in een vreemde omgeving.

Dank jullie wel dus voor deze leuke dag! 🙂 Volg je me nog niet op instagram? Klik dan hier.

Groetjes, Marloes

Zou jij je keuzes laten bepalen door anderen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Sandra CH 4 jaargeleden

  Oh ik zou het ook echt vreselijk vinden om de controle uit handen te geven op deze manier…zeker aan mensen op het internet 😀 Gelukkig heb je toffe volgers 😉

  Reageer
 2. Lobke 4 jaargeleden

  Wat een toffe video! Leuk om te zien?

  Reageer
 3. Vivian 4 jaargeleden

  Ohh echt zoo leuk dat je in Heukelum bent geweest! Ik woon daar heel vlakbij namelijk, jammer dat ik je niet ben tegengekomen die dag! Leuke video 🙂

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Wat leuk! Inderdaad jammer ?. Dank je wel!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.