Brutale vragen beantwoorden

Brutale vragen beantwoorden – Juicy Q&A

Een tijdje terug plaatste ik een oproep op instagram. Ik vroeg jullie om me brutale vragen te stellen, die je eigenlijk niet aan iemand kunt stellen. Dat deden jullie massaal! In deze video ga ik zo veel mogelijk van die vragen beantwoorden. Ze gaan onder andere over mijn vertrouwen in Sven, of ik scheten laat tijdens een workout en over wat ik weeg.

Laten we starten met brutale vragen beantwoorden…:)

Ik hoop dat je deze video leuk vond om te zien! Laat me dus zeker even weten of je een vervolg leuk zou vinden.

Groetjes, Marloes

Zou jij zo’n video nog eens willen zien?

4 reacties

 1. Ik vind het altijd zo apart dat men er vanuit gaat dat je uberhaupt kinderen wilt. Het is niet verplicht voor zover ik weet.
  Ik snap je wel met de ambivalentie, ik ben even oud als jij (ook donderdag jarig :D) en ik weet het ook gewoon niet 🙁 En de tijd die gaat wel door. Mijn man wil op zich wel graag kinderen, dus we hebben het er wel over. Momenteel ben ik prima tevreden met mijn poezenkinders!

 2. Lieve lieve Marloes wat een leuke vlog heb ook moeten lachen om je antwoorden t is allemaal zoooo herkenbaar 🤗 ik had al enorm veel respect voor jou maar nu groeit t alleen maar meer vind je ongelofelijk dapper en een superrrr leuk mens je zou zó een goede vriendin van me kunnen zijn en voor mij ben je dat ook op je vlogs hahaha en met die scheet vragen ook geweldig en ik was 37 toen ik mijn eerste kind kreeg dus tijd zat hoor ik ben pas beoordeeld door mijn diëtiste dat ik 36 jaar ben met zo’n test haha I wish maar zou me daar idd niet druk over maken het is pas tijd als jullie er 100% achter staan en nu gewoon lekker genieten met z’n tweetjes komt t wel prima komt t niet ook zeker orima 🤗
  Fijne dag vandaag en ik ga nu maar snel naar de wc hahaha
  Liefs
  Karyn
  ,💐💞

 3. Je bent behoorlijk openhartig Marloes ! Het gaat niemand wat aan of je een kinderwens hebt vind ik. Ik trouwde toen ik 40 was en op mijn 41ste werd ik zwanger, Zonder kunstgrepen, niet speciaal gepland. Alles verliep zonder problemen.
  Moest erg lachen over de vraag of je je schaamt voor je hogo voorhoofd. Ik heb namelijk ook zo’n hoog voorhoofd maar de gedachte dat ik me daarvoor zou kunnen schamen was nog noooooit bij me opgekomen !

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram