Brutale vragen beantwoorden
Leefstijl Vraag maar raak

Brutale vragen beantwoorden – Deel #2

Door

Een tijdje geleden beantwoorde ik in een video brutale vragen die jullie me stelden via instagram. Ik vond dat super leuk om te doen en jullie vonden het heel leuk om te zien. Daarom is het hoog tijd voor deel twee! Ik gaf jullie weer de gelegenheid juicy vragen te stellen en ik beantwoord er zo veel mogelijk in deze video. Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Volg me op instagram als je op de hoogte wilt blijven van wanneer ik weer zo’n video opneem.

Groetjes, Marloes

Wat zou jij de heftigste vraag vinden van deze video?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Jacqueline 3 jarengeleden

  Leuk filmpje en ik vind je een leuk mens.

  Even over die kinderwens. Er zijn mensen die gewoon echt zeker weten dat ze geen kinderen willen, dan is het anders, maar als jullie twijfelen (en zeker met het oog op hoe je de vraag in dit filmpje beantwoordt, nl. dat je bang bent misschien geen kinderen te kunnen krijgen als je het eenmaal toch zeker wilt) dan durf ik je wel dit (ongevraagde 😉 ) advies te geven: ga er gewoon voor. Ik twijfelde vroeger ook of ik wel moeder wilde worden, maar het is by far de meest geweldige, onvoorstelbare, levensveranderende gebeurtenis geweest in mijn leven. Een kind dragen, op de wereld zetten, ervaren hoe je vanaf het moment dat je je kind voor de eerste keer in je handen houdt zo krankzinnig veel van dit kind houdt (dat laatste zullen vaders ook kunnen beamen), en het voorrecht hebben om de ontwikkeling van een kind van zo dichtbij te mogen volgen, het is echt wonderbaarlijk. En ja, je leven verandert, en het eerste jaar met een baby is pittig, en je hebt momenten van wanhoop en soms kun je ze achter het behang plakken en soms snak je naar even een moment zonder verantwoordelijk te hoeven zijn voor een ander die afhankelijk is van jou, het is echt niet alleen roze geur en maneschijn, maar het is het allemaal zo waard. Ik snap nu ook niet meer hoe ik ooit heb kunnen twijfelen. Ik denk dat jij en Sven hele lieve ouders zullen zijn.

  Zo, dat moest ik even kwijt. 😄

  Reageer
 2. Tamara 3 jarengeleden

  Wat ben jij toch eerlijk, open en puur! Ik vond dit ook weer een geweldige video, net als al je andere……..

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: