bruiloft video 2
Leefstijl Persoonlijk

Bruiloft video #2 – Trouwjurk Storytime, Catering en Q&A

Door

1,5 maand geleden plaatste ik de eerste video over onze bruiloft. Jullie reageerden daar super positief op, dus ik vind het leuk om dit vaker te doen. Niet perse elke maand, maar gewoon als ik weer iets nieuws te melden heb. Vandaag zie je deel twee! Ik vertel onder andere hoe ik tegen mijn trouwjurk aanliep, wat hij kostte en wie de catering van onze bruiloft gaat doen.Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Als je vragen of wensen hebt voor in de volgende video, dan kun je die altijd hieronder achterlaten. Ook alle andere reacties zijn natuurlijk van harte welkom. Ik vind het super leuk en lees ze allemaal!

Ik zou het ontzettend waarderen als je respect hebt voor onze keuzes. Ik maak deze video’s niet om op te scheppen of om andere bruiloften af te kraken, maar puur omdat ik het leuk vind om met jullie te delen. Ik vind dat iedereen zijn/haar grote dag op de manier moet vieren die ze graag willen.

De volgende bruiloft video zie je dus vanzelf weer verschijnen. Ik durf je niet te zeggen wanneer dat precies zal zijn. Ik blijf ondertussen lekker genieten en regelen, met Sven als mijn rustgevende factor ;).

Groetjes, Marloes

Wat zou jij graag in een volgende video willen zien?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. L 5 jaargeleden

  Hey Marloes,
  Je hebt de verkeerde video geüploaded denk ik, deze is je vlog #46. Ook heel leuk om te kijken, daar niet van 😉

  Reageer
  • L 5 jaargeleden

   Oh ik zie nu dat ik gewoon zelf verkeerd heb geklikt, foutje, sorry!!!

   Reageer
   • Marloes 5 jaargeleden

    Hahaha ik schrok heel even!! Ben namelijk onderweg en had het niet zo makkelijk kunnen aanpassen 🙂 🙂

    Reageer
 2. Annema 5 jaargeleden

  Hoi Marloes, wat ga je toch altijd stralen als het hebt over Sven dat is zooo leuk om te zien. Maar vandaag straalde je ook toen je sprak over je trouwjurk, dus heb je de goede keuze gemaakt. Geweldig om te zien.

  Reageer
 3. Iris 5 jaargeleden

  Wat leuk! Spannend hoor!

  Reageer
 4. MarionHak 5 jaargeleden

  Huh, geen sushi op de bruiloft, haha! Jullie lievelingseten. Dat was het eerste wat ik dacht. Haha, dat krijg je als mensjes je leren kennen;). Wat leuk dat jullie alles in de tuin van Sven ouders gaan doen. Inderdaad heel handig! Wij hadden ook weinig budget, maar heb alles ook flink goedkoop gedaan (geen ouders met grote tuin helaas). Ik ben een kei in ‘koopjes’ speuren en heb ook heel veel alternatieve opties op hele duren dingen gekozen. Tsja, als je een trouwjurk gaat passen loopt het vaak zo af. Ik had ook een jaar voordat ik ging trouwen al een jurk. En toen heb ik ergens (goedkoop) een proefkapsel arrangement op de kop getikt, maar heb ik toch echt geen jurken meer aangetrokken, precies om de reden dat jij nu ‘even zomaar’ ging passen met dit als resultaat. Succes met regelen nog, maar dat komt wel goed met je stabiele factor Sven:). Bij mij is het alweer 4 jaar geleden en ik zou best mijn jurk weer eens aan willen en de dag opnieuw beleven. Zo leuk om jouw enthousiasme te zien, dat roept bij mij ook wel weer herinneringen op.

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Lief, dank je wel! Sushi is lang niet iedereen gek op…vandaar dat we daar niet voor hebben gekozen. Misschien dat we nog wel sushi als bijgerecht laten leveren hoor, hihi. Maar ik vind het ook heel belangrijk dat mijn gasten het naar hun zin hebben!

   Reageer
   • MarionHak 5 jaargeleden

    Haha ja dat snap ik! En dat is het ook hoor, dat het voor iedereen leuk hoort te zijn. Als iedereen straalt van geluk en omdat het leuk is straal jij nog meer die dag!! 😀

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.