bruiloft video 1
Leefstijl Persoonlijk

Bruiloft video #1 – Aanzoek Storytime, Locatie, Budget en Jurk

Door

Heel veel van jullie stelde me vragen over de bruiloft van Sven en mij. Het lijkt me heel leuk om hier een aparte videoreeks van te maken. Ik vertel je daarin meer over verschillende onderwerpen die te maken hebben met onze trouwdag en ik beantwoord jullie vragen. Deze video’s verschijnen echt niet elke week of elke maand….maar zo af en toe eentje!Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Zoals ik in de video ook al aangeef, zou ik het enorm waarderen als jullie niet willen oordelen over onze bruiloft. Wij willen het heel graag op de manier doen waar wij ons goed bij voelen. Wat anderen daarvan vinden is helemaal niet belangrijk.

bruiloft video 1

Ik wil ook nog even benadrukken dat ik nooit de bruiloft van iemand anders wil bekritiseren op deze manier. Ik snap heel goed als jij andere keuzes maakt dan wij! Zo doet iedereen het op de manier die bij hem of haar past.

Als je vragen hebt over onze bruiloft, dan kun je die hieronder stellen!

Groetjes, Marloes

Ben jij getrouwd? Wat vond jij belangrijk op jullie grote dag?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (13)
 1. Kim 5 jarengeleden

  Hoi Marloes

  Wij zijn 6 jaar geleden getrouwd en wij vonden het heel belangrijk dat iedereen die kwam het naar hun zin zou hebben. Maar wel op onze eigen manier de bruiloft gehouden. Dat is super gelukt.
  Geniet van de voorbereidingen ???

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Dat is zeker ook ons doel :). Ik hoop dat het net zo goed gaat lukken als bij jullie.

   Reageer
 2. Doris 5 jarengeleden

  Wat een leuke video!
  Wij zijn dit jaar 14 jaar getrouwd
  Als je er zo over verteld krijg ik een soort feeststemming ha, ha!
  Geniet van de voorbereidingen!

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Wat leuk om te horen 🙂 :). Dank je wel!

   Reageer
 3. Sandra 5 jarengeleden

  Echt superleuk dat jullie gaan trouwen ^^ Ik ben nu 6 maanden getrouwd, wij hadden ook een beetje een alternatieve bruiloft (ik had een zwarte jurk die mijn man ook al van te voren had gezien :))
  Wij hadden samen het besluit genomen te trouwen (hij heeft me niet speciaal gevraagd) en we hadden samen verlovingsringen voor elkaar gekocht. Onze huwelijksvoorbereidingen was ook voornamelijk administratief, notaris, vertaler (mijn man is niet Nederlands) en ons uiteindelijke trouwen was heel klein…we waren met z’n tweeën, geen familie, geen vrienden en getuigen van het gemeentehuis. En daarna lekker op vakantie samen!
  Ik dus echt helemaal begrijpen dat jullie het klein willen houden! Je moet jezelf niet in de schulden storten voor 1 dag..het gaat toch om het leven samen daarna!

  Reageer
 4. Jolanda 5 jarengeleden

  Je ging een tijd terug terug shoppen voor een gala jurk, ook voor een bruiloft, je liet het zien in een blog. Kwam je toen je eigen trouwjurk tegen ?

  Reageer
 5. Suzanne 5 jarengeleden

  Helemaal gelijk dat je de bruiloft houdt zoals je dat zelf wilt. Ik kan me haast niet voorstellen dat er mensen zijn die daar over zouden vallen.

  Stomme vraa misschien, maar waar is dat witte truitje van die je in de deze video aan hebt? Ik vind hem zo leuk haha. Die wil ik ook.

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Hahah, dank je wel! Hij is van de Primark 🙂

   Reageer
 6. Katinka 5 jarengeleden

  Super leuk dat jullie gaan trouwen 🙂 veel plezier met de voorbereidingen!

  Reageer
 7. Elske 5 jarengeleden

  Wat een leuke video!! Heel veel succes met voorbereidingen! Tips:banketbakkerij Rodenburg in haren maakt heerlijke bruidstaarten ?

  Reageer
 8. Pauline 5 jarengeleden

  Wat leuk om dit met ons te willen delen…. zelf ben ik dit jaar 25 jaar getrouwd maar door naar je video te kijken komt mijn gevoel ook weer heerlijk naar boven. Geniet van de voorbereiding en laat vooral je hartje spreken en idd luister goed naar wat jullie willen…. ik kijk uit naar het verhaal van je bruidsjurk (deze had ik ook nl als eerste) Gr Pauline

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: