Ik drieluik
Leefstijl Persoonlijk

Bruiloft update #4 – Wat ik geregeld heb + Kosten

Door

Vandaag een video die ik super graag wilde maken! De afgelopen tijd hebben we namelijk weer super veel geregeld voor de bruiloft. Ik kan niet wachten om het jullie allemaal te vertellen. Ik heb besloten ook wat kosten te delen, misschien is dat nuttig voor mensen die in de toekomst nog gaan trouwen :). Laat me zeker even weten of je dat leuk vindt, dan weet ik of ik het in de volgende video weer ga doen.

Goed zoeken

Ik heb in de afgelopen tijd gemerkt dat het heel waardevol is om goed te zoeken naar verschillende opties. Vraag mensen om je heen als je bezig bent met het regelen van dingen. Zo zijn wij bij een goed betaalbare DJ gekomen en kan ik voor een goede prijs mijn haren laten doen. Op internet vind je veel informatie, maar stap ook eens binnen bij verschillende winkels. Zo werden we super leuk geholpen bij Bakkerij Rodenburg in Haren en bij de Hugo Boss winkel in Bataviastad.

Wees creatief

Denk daarnaast ook een beetje ‘buiten de box’, zoals wij bijvoorbeeld doen met onze taart. Na veel zoeken kwam ik tot de conclusie dat een bruidstaart altijd duur is. Ook bij hobby-bakkers. Logisch, want er zit veel tijd in! Maar waarom dan niet een paar gewone taarten, als je die eigenlijk misschien nog wel lekkerder vindt!?

Pinterest is ook mijn grote vriend geworden wat dat betreft. Er staan super veel leuke ideetjes op die je vaak nog zelf kunt maken ook.

Ik hoop dat jullie deze update weer leuk vonden om te lezen. De vorige update vind je trouwens hier. De tijd gaat nu zo snel! Ik kan echt niet wachten totdat het 8 juni is.

De volgende video zien jullie vanzelf weer verschijnen! Als je verzoekjes hebt, kun je die natuurlijk hieronder kwijt.

Groetjes, Marloes

Heb jij nog tips voor onze bruiloft? Wat heb jij bijvoorbeeld als super fijn ervaren?

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Francisca 3 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Ik ben 3 jaar geleden getrouwd, en het feest hadden wij in Haren op een prachtige zonnige dag in Sassenheim.
  Ik werd na het feest ziek…. gelukkig niet op de dag zelf!
  Wij hebben een prachtige gezellige dag gehad!
  Misschien nog een leuk idee voor jullie: toen ons feestje was afgelopen kreeg iedereen die weer naar huis ging een klein presentje, ik had samen met mijn dochtertje dit gemaakt. zachte pepermuntkussentjes in doorzichtige folie, met een parelmoer slingertje eraan, en een kartonnen hartje met een leuke tekst.
  Ik hoorde later van verschillende mensen terug dat ze dit erg leuk vonden! Ik had alles gewoon bij de Acetion gekocht, dus voor weinig, en het in een leuke mand gepresenteerd.
  Kijk maar of het een idee voor jullie is! (een voorwerkje die ook rustgevend werkt, net puzzelen!)
  Maar geniet vooral van de voorpret! vond de dag zo snel voorbij gaan!
  Nog een gezellige avond!
  Groet,
  Francisca

  Reageer
 2. Amy 3 jaargeleden

  Hey Marloes,

  Wat een leuke video weer van jou en de update van jullie bruiloft.
  Ik vind het erg mooi om te horen hoe jullie er in staan en de dag echt laten draaien om de bezegeling van jullie liefde in plaats van dat de nadruk op het plaatje aan de buitenkant. Ik vind jullie ook ontzettend lief samen en voor elkaar.
  Mijn tip voor jullie bruiloft is om er vooral optimaal van te genieten 🙂
  Heel veel geluk toegewenst!

  Liefs, Amy

  Reageer
 3. Sandra CH 3 jaargeleden

  Ha, volgens mij is alles waar “bruiloft” voor staat (jurk, taart etc) ineens 2x zo duur 🙂
  Maar het is wel leuk om het te regelen, voorpret !! Bij ons trouwen was de notaris het duurst, maar ook het belangrijkst!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: