bruiloft video 3
Leefstijl Persoonlijk

Bruiloft Q&A #3 – Jullie vragen en Mijn Trouwring!

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Het is alweer 2,5 maand geleden dat ik mijn laatste bruiloft video plaatste. Ik vond het daarom hoog tijd voor een update. In deze video beantwoord ik zo veel mogelijk van jullie vragen en ik laat je mijn trouwring zien. Pak een lekker kopje thee, koffie of een glas water en kijk gezellig met me mee.Ik plaatste eerder video’s over onze bruiloft. Hier kun je deel 1 vinden inclusief een storytime over het aanzoek, in deel twee doe ik een storytime over mijn trouwjurk.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Ik kan helaas niet al jullie vragen beantwoorden, want het zijn er gewoon teveel. Heb jij ook een vraag en wil je die graag stellen? Volg me dan op instagram, dan blijf je op de hoogte van wanneer ik een nieuwe bruiloft video ga opnemen.

Ik geniet ontzettend van het traject naar de bruiloft toe, zeker omdat ik er nu wat relaxter in sta. Sven helpt me hier ontzettend bij. Het geeft me heel veel rust dat hij eigenlijk alles goed vindt, zo lang onze dag maar draait om onze verbinding aan elkaar.

Ik ga lekker door met fantaseren, regelen en plannen en ik houd je natuurlijk op de hoogte!

Groetjes, Marloes

Wat zou jij droombestemming zijn voor een huwelijksreis?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (10)
 1. MarionHak 5 jaargeleden

  Hey, je zegt de datum van de bruiloft! Die was toch ook nog niet bekend. Duimen voor mooi weer, dat is toch altijd wel erg fijn, als het niet zo is, nou ja dan is het pech. Mijn man heeft mij ook alles laten regelen en vond het wel prima. Is het maneigen?;) Ons budget liet een huwelijksreis niet toe helaas. Wij zijn toen een weekend naar Assen geweest, alles is toch leuk! Ik had een hobbyist gevonden die een bruiloftstaart maakte, dan ben je ook niet zoveel kwijt. Ook voor de fotograaf hadden wij iemand die best professioneel was maar er niet van leefde, en wij hadden echt mooie foto’s. Mooie foto’s zijn tegenwoordig mooi hoor. Maar goed, succes met kiezen hoor:). Je bent dus echt niet de enige hoor met een ‘low price trouwerij’! Hahaha, wat cool toch, die prijs van die ring. Daar word je toch vrolijk van, van zo’n prijs. En hij is echt heel mooi!

  Super leuk om ons mee te nemen. Er komen elke keer weer herinneringen boven.

  Reageer
 2. Bianca 5 jaargeleden

  Wat een leuke video! Maar je zegt idd de datum… ?

  Deze ring kun je denk ik niet graveren? Niet dat dat persee moet hoor.

  Fijne vakantie nog!

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Nee hij kan niet gegraveerd worden, maar dat kan sowieso niet met zo’n smalle ring. En ik wilde hem echt niet breder 🙂

   Reageer
 3. Vera 5 jaargeleden

  Wat een gezellige video na een week hard werken!
  Mooie, zeer fijne en bijzonder originele ring! Jij moet ‘m mooi vinden en dragen…en dan Is de prijs toch echt niet relevant. Al is het wel een leuke meevaller!
  Wij gaan waarschijnlijk ook wel trouwen, maar dan ook om praktische redenen na het kopen van ons huis. Dus een bezoekje aan Swarovski hou ik in gedachten!

  Geniet van deze leuke voorbereidingen…. Van je vakantie….en ik ga weer elke dag genieten van je blogs, vlogs en enthousiasme.

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Zo’n lieve reactie Vera!! Dank je wel. Swarovski zou ik inderdaad dan zeker even langs!

   Reageer
 4. Daniek 5 jaargeleden

  Hoi Marloes!

  Wat een leuke vlog.. zelf ga ik ook trouwen met mijn lieve schat al moeten we de datum nog bepalen en we staan er hetzelfde in als jullie! Niet te duur maar wel een bijzondere dag. Leuk hoor om andermans ervaring te horen! Een fijn weekend,groetjes.

  Reageer
 5. esther 5 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Mijn zusje is afgestudeerd fotograaf en daarna kunstacedemie gedaan. Zij doet aan alle elementen van fotografie. Familieportretten, sportfotografie, noem maar op. Ze heeft ook 50 jarige huwelijksfeesten en 1 huwelijk gefotografeerd. Zij doet hier nog veel mee in haar vrije tijd. Misschien een tip 😉 http://www.annettevandermolen.nl

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Dank je! Ik ga zeker eens kijken. Liefs!

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.