Noorderzon vlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #99 – Bruiloft outfit en Noorderzon Vlog

Door

Goedemorgen schatjes! Wat ben ik weer enthousiast om jullie de beelden te laten zien van mijn afgelopen weekend. Ik deed weer ontzettend leuke dingen en heb zo veel mogelijk voor jullie gefilmd. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Mijn afgelopen weekend

Het belangrijkste is natuurlijk dat afgelopen vrijdag mijn broertje is getrouwd! Uiteraard nam ik mijn camera niet mee tijdens het feest, maar je ziet wel hoe ik me voorbereid. Het was echt een geweldige dag. Sven en ik hebben ontzettend genoten en kregen veel flashbacks naar onze eigen bruiloft.

Zaterdag moest Sven werken en had ik een dagje voor mezelf. Ik kocht wat dingen die ik nodig had en rommelde een beetje in huis. Zondag had ik quality time met Sven, we deden een aantal gezellige dingen samen. We gingen onder andere naar Noorderzon.

Instagram foto’s

Zoals bijna altijd in mijn vlogs, deelde ik weer instagram foto’s die jullie deelden met #optimavita, of waarin jullie mij tagte (@optimavita). Wil jij ook een shoutout in mijn vlog? Gebruik dan de hashtag of tag mij. Ik vind het sowieso ontzettend leuk om jullie foto’s te zien! Stories waarin jullie mij taggen zie ik wel altijd voorbij komen, maar kan ik helaas niet delen in de vlog. Ik probeer natuurlijk wel zo veel mogelijk te reageren.

Groetjes, Marloes

Wat deed jij het afgelopen weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Vera 4 jaargeleden

  Heeeeeeel irritant van die tandenborstels…. Wij hadden ook die met 2 borstels op de standaard en een nieuwe Is niet te krijgen. Uiteindelijk zijn we maar voor 2 aparte gegaan…maar dat vond ik dus echt balen!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Jaa ik ook! Je wilt gewoon ook tegelijk kunnen tandenpoetsen! Hahah

   Reageer
 2. Romy 4 jaargeleden

  Hey leuke blog weer, ik heb deze week mijn “tussendoel” bereikt, ik weeg 40kg. Ik neem nu rust wanneer ik het nodig heb en durf steeds meer ongezonde dingen te eten EN er ook van te genieten, jij bent hierin ook een grote steun geweest Dankje

  Groetjes Romy ( van het eetdagboek?)

  Reageer
 3. Romy 4 jaargeleden

  *vlog

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.