Leefstijl Persoonlijk

Beste Fitness YouTube kanaal!? + Winactie

Door

Ik kan al meer dan een week niet wachten om dit met jullie te delen: Ik ben genomineerd voor de FI-award voor Beste YouTube kanaal!!! FI staat voor Fitness Influencer. Deze awards worden uitgereikt op de Fitfair, een super tof fitness evenement op 10 en 11 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik zou het super tof vinden als je op me wilt stemmen. Ook heb ik een leuke winactie voor je. Ik vertel je alles in de video, bovendien vind je hieronder nog wat extra informatie.De Fitfair
De Fitfair is dus een super gaaf fitness evenement dat plaatsvindt op 10 en 11 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt er onder andere workshops volgen, influencers ontmoeten, shoppen, inspiratie op doen en trainingen volgen. Grote namen als Tavi Castro, Guy Droog, JayJay Boske, Cynthia Houben, Carmen Ketelaar, Student Aesthetics en Jessica Lauren Knehans zijn aanwezig.

Op de website van het evenement vind je meer informatie, het programma, het laatste nieuws en je kunt er kaarten kopen.

Stem op mij 
Tijdens het evenement worden de Fitness Influencer Awards uitgereikt. Ik ben dus genomineerd in de categorie ‘Beste YouTube kanaal’. Ik kan je niet uitleggen hoe ontzettend blij ik daarmee ben. Ik zou het super tof vinden als je op me zou willen stemmen. Dan kan via deze link.

Mij ontmoeten
Ik ben zondag 11 juni op de Fitfair aanwezig. Van 14:00 tot 14:30uur kun je me vinden in de Influencer Area voor een meet en greet met jullie! Ik zou het super leuk vinden om je te ontmoeten, even met je te kletsen en/of je vragen persoonlijk te beantwoorden. Laat me zeker even weten als je langs komt!

Kaarten winnen
Wil jij kans maken op een van de sets van 2 kaarten? Laat hieronder dan even een reactie achter met waarom jij de kaarten zou willen winnen. Zorg ervoor dat je je mailadres goed invult in het daarvoor bestemde vakje. Ik neem contact op met de winnaars.

Dank je wel als je gaat stemmen en ik hoop je 11 juni te zien!

Groetjes, Marloes

Ga jij naar de Fitfair?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (37)
 1. Romana Bulenda 5 jaargeleden

  Aangezien ik mede dankzij jou een gezond leven ben gaan volgen, lijkt het me ontzettend leuk om naar deze beurs toe te gaan. Jij hebt mij laten inzien dat niet eten en crashe niets helpt. Ik sta nu geel gezonder en sterker in het leven. Ik geniet weer van cheatmeals en pak het dan weer op. Ik ben je enorm dankbaar! Je bent voor mij een inspiratiebron. Niet voor mij alleen maar ook voor andere!

  Reageer
 2. Sandra 5 jaargeleden

  Je verdient al het goede dat je toekomt, zoals de nominatie 🙂 ik wilde op je stemmen maar om te stemmen moet je een facebook account hebben:/

  Reageer
 3. mga 5 jaargeleden

  Het lijkt me super om naar de beurs te gaan. Het lijkt me ontzettend leuk om jou in het echt te zien. Ik kijk elke video en lees elk artikel. Ik doe veel ideeën op van jouw artikelen! Dat maakt me erg blij!

  Reageer
 4. Anneke 5 jaargeleden

  Ik ga in mijn beste Nederlands proberen (let niet op grammatica fouten. Ik ben zuid-afrikaans).

  Ik ben in 2014 begonnen met afvallen. Ik woog toen 100kg, in middels ben ik op 64kg. Ik heb je blog op 22 September 2015 ondekte en ook een email naar je verstuurd met de vraag: plat buik mogelijk
  ?

  Ik ben al zo ver gekomen, maar krijg het (nog) niet voor mekaar die buik plat te krijgen. Echter vindt ik je tips heel handig en kan mijn man alleen maar zijn ogen rollen als ik mijn zinnen beginnen met “volgens Marloes” of “Marloes zeg dat”.

  Ik vindt je ontsettend inspirerend en zou het erg leuk vinden om je te ontmoeten maar ook zo een fitness beurs te ervaren. Ik woont in Rotterdam en is Utrecht ook makkelijk aan te rijden.

  Dat is mijn verhaal en wie weet…. Misschien tot snel!

  Reageer
 5. Rasheeda 5 jaargeleden

  So freakin proud of you!!!! <3

  Reageer
 6. Miriam 5 jaargeleden

  Net gestemd Marloes en op dit moment heb je de meeste stemmen! 😀

  Reageer
 7. Frouke 5 jaargeleden

  Bij deze heb ik op jou gestemd en ik heb mijn familie ook op jou laten stemmen 🙂
  Al een hele tijd volg ik met plezier je YouTube video’s en lees ik fanatiek je artikelen. Zelf zit ik ook in de sport/voeding wereld en jou visie vind ik erg mooi en leerzaam. Dolgraag zou ik jou willen ontmoeten op de Fitfair beurs!

  Groetjes,

  Frouke

  Reageer
 8. Mandy 5 jaargeleden

  Gestemd!
  Vind het vooral erg tof dat jouw video”s goed te volgen zijn voor beginners en je geeft super goede tips en bent zelf zo super enthousiast dat zelfs ik enthousiast word om te sporten;).

  Reageer
 9. Nicky 5 jaargeleden

  Ik heb meteen op je gestemd en je staat zoals het er nu uitziet op de eerste plaats! Ik denk dat je ook een enorm goede kans maakt, want volgens mij heb je veel trouwe volgers. Ook al win je niet, voor mij heb je al gewonnen!

  Reageer
 10. Lotte 5 jaargeleden

  Hi Marloes, ook ik heb gelijk op jou gestemd!! Je verdient dit zo! Al enkele jaren volg ik je online en net als wat anderen ook al aangeven ben ik groot fan van je! Wat ik zo prettig vindt is je variatie in je aanbod. De ene keer tips voor gezonde snacks, dan weer een training geschikt voor diverse niveaus, dan weer een kijkje in je voorraadkast/boodschappen tas, maar ook deel je persoonlijke verhalen zoals je laatste vakantie en je hubbie-to-be! Wat ik prettig vind is ook je oordeel over producten waardoor ik zelf beter begrijp wat een healthy choice is en wat minder en dat het gewoon boodschappen zijn die iedereen bij de lidl of AH kan verkrijgen en niet te alternatief is. Ik kan wel doorgaan waarom ik zo fan van je site ben maar de conclusie is gewoon dat je super goed bezig bent en je deze waardering in een prijs absoluut verdient.

  Reageer
 11. Nele 5 jaargeleden

  Gestemd op de meest inspirerende persoon!!!

  Reageer
 12. L 5 jaargeleden

  Gestemd! Ik gun de kaartjes iemand anders, ik heb ze van jou al gehad voor de I Love Beauty Beurs!

  Reageer
 13. Sandra K 5 jaargeleden

  Gestemd……op jou!!!!
  Je bent een topper!!!

  Reageer
 14. Hester Wewer 5 jaargeleden

  Van Harte Gefeliciteerd met je nominatie!!! Ik wilde net op je stemmen maar dit kan alleen als je inlogt met fb 🙁 Ik heb fb eruit gegooid en wil m niet meer terug…
  Ik vind je workouts heerlijk en op de momenten dat ik niet naar de sportschool kan gaan pak ik jouw trainingen erbij. Dank je wel & keep up the great work.
  Hester

  Reageer
 15. Claudia 5 jaargeleden

  Ik heb gestemd op jou, je hebt een flinke voorsprong! Naar de beurs kan ik niet gaan dus ik gun de kaarten iemand anders. Ik wens je veel succes! Bedankt voor al je harde werk, je bent enorm inspirerend voor mij!

  Reageer
 16. Marjolein Jansen 5 jaargeleden

  Hoi,

  Natuurlijk heb ik ook mijn stem uitgebracht!
  En het lijkt mij super leuk om de kaartjes te winnen. Ik ga wel vaker naar zulk soort evenementen toe en vind dit altijd super leuk en inspirerend. Nu ben ik as juni afgestudeerd als Lifestyle coach en heb onder andere het certificaat BGN, (gewichtsconsulent) en het lijkt mij voor mezelf ook heel zinvol om daar rond te kijken naar een eventuele baan en wellicht te netwerken. Lijkt me erg zinvol voor mijn toekomst. Kortom het lijkt mij super tof om de kaarten te winnen 🙂

  Reageer
 17. Ilse 5 jaargeleden

  Gefeliciteerd met je nominatie!! Ik heb gestemd en zie dat jij dik bovenaan staat????
  Ik hoop echt dat je wint?

  Reageer
 18. Sonja 5 jaargeleden

  Ik zou op je stemmen, want je hebt het zeer zeker verdiend! Heb alleen geen FB account……. jammer!!!!!

  Reageer
 19. Lilian 5 jaargeleden

  Mag je maar 1 keer stemmen? Of elke dag een keer?
  Van harte met je nominatie. Ik heb gisteren al op je gestemd en toen poste ik op instgram al dat je eerste stond! Super tof!
  🙂
  Ik zou graag komen op 11 juni! De grootste reden is om jou te zien. En voor de rest om veel te leren. Ik volg jou al jaren, maar fitness doe ik pas vanaf half december.
  Ik ken al die namen die je noemt nog niet Hihi

  Reageer
 20. Jolanda 5 jaargeleden

  Hoi, kun je ook zonder fb stemmen ?
  Ik lees ook al dat er meerdere lezers het ook al niet kunnen, toch jammer want dan mist je onze stemmen.
  We willen zo graag dat je gaat winnen.

  Reageer
 21. Cato Nijman 5 jaargeleden

  Hoihoi,
  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ben vol op bezig met wat kilo’s kwijt raken en ben ondertussen al bij de 9e !! Ik was er zo blij mee dat ik van enthousiasme nog meer video’s van jou ging kijken ? Ik heb altijd heel veel aan je tips en video’s en zou je daarom zo graag ontmoeten om je dankjewel te zeggen!! Ook zijn je vlogs heel erg leuk om eens een keer wat anders tussendoor te kijken. Ik ging ook echt uit mn dak toen ik hoorde dat Sven je ten huwelijk had gevraagd!!!
  Ik hoop dat me deze winactie zal lukken! Ik heb zeeeker op je gestemd ?
  Xxxxx

  Reageer
 22. Rian 5 jaargeleden

  Ik volg samen met een vriendinnetje jouw optimafit de zomer in challenge en hoewel we elkaar wel weten te motiveren is het toch wel lastig om niet zoveel te snoepen hihi. De fit beurs zo tegen het einde van de challange lijkt daarom een top moment om weer helemaal geinspireerd en gemotiveerd te worden haha! Zeker omdat ik straks ga verhuizen en we helaas alleen moeten gaan sporten.. En het lijkt me natuurlijk super gezellig om eens in het echt met je te kunnen kletsen ipv het eenrichtings verkeer via m’n telefoonschermpje! 🙂

  Reageer
  • Rian 5 jaargeleden

   Lukt het eindelijk om een reactie te plaatsen staat niet mn volledige berichtje er 🙁 Dus nogmaals; gefeliciteerd met je nominatie! Je verdiend het zeker om te winnen, ik volg je al een paar jaar en je blijft zo enthousiast en daardoor inspirerend! Ga zo door! 🙂

   Reageer
 23. Patrick 5 jaargeleden

  Heb voor je gestemd.
  Goed bezig en super kanaal.

  Reageer
 24. Marianne Roukens 5 jaargeleden

  Hey Marloes,
  Ik zag je video en las het op instagram.. ik dacht gelijk wat ben ik mega trots op haar! Je doet zoveel voor je kijkers en dan bereik je dit.. dat is wel een hoogtepunt op je youtubekanaal denk ik.. Ik gun het zoveel mensen maar ik zou het leuk vonden om een hele goede vriendin er mee te verassen als ik de kaartjes zou winnen! Dan kunnen we jou ontmoeten en nog meer andere.. Ik heb trouwens ook een fanaccount en wil wel wat activer worden maar heb gewoon wat motivatie nodig.. maarja dat heb ik eigenlijk zo als ik jou video kijk! Ik kan trouwens niet op je stemmen want ik heb geen facebook maar diep in mijn hart stem ik ook op jou.

  Groetjes Marianne

  Reageer
 25. Andreea Schrik 5 jaargeleden

  Ik wil zeker daar zijn om jou eindelijk te ontmoeten 🙂

  Reageer
 26. Wivineke 5 jaargeleden

  Gestemd!!! Ik hoop dat je gaat winnen, maar de nominatie alleen al is super gaaf!
  Succes!!

  Reageer
 27. Ingrid Cuppen 5 jaargeleden

  Pas net je blog ontdekt maar al zoveel inspiratie opgedaan! En wat n genot om met gewone producten heerlijk te kunnen eten. Nu al zoveel geleerd over gezin eten en op n juiste manier enkele kilootjes kwijt te kunnen raken, maar vooral veel fitter te zijn. Top!! De kaartjes zijn meer dan welkom?

  Reageer
 28. Annema 5 jaargeleden

  Hoi hoi net gestemd en jij gaat winnen Marloes. Zoals jij met je kennis en enthousiastme mensen motiveert dat is een prijs waard. Super goed.

  Reageer
 29. Simone 5 jaargeleden

  Heee Marloes!

  Ik wil ook heel graag naar de beurs natuurlijk, zodat ik samen met een vriendin kan gaan. Lijkt me vooral echt megaleuk om jou eens in het echt te ontmoeten, aangezien ik je nu bijna elke dag zie, maar jij mij nooit, haha, de kracht van YouTube 🙂 En dat maakt je vlogs kijken daarna natuurlijk toch weer net wat meer bijzonder!

  Enne, jij gaat die nominatie winnen! Ik heb uiteraard gestemd!! Kan je ook vaker dan 1x stemmen?

  Liefs, en fijn weekend alvast!

  Simone

  Reageer
 30. MissNynke 5 jaargeleden

  Zo! Ook ik heb mijn stem op jou uitgebracht, logisch! Het is te leuk om in het weekend lekker je vlogs te bekijken en je blogs te lezen. Super fijne inspiratie en dat enthousiasme van je ik hou er gewoon ontzettend van!

  Reageer
 31. Bianca 5 jaargeleden

  Wat gaaf!! Ik hoop dat je wint. Wat me opvalt is dat jij altijd veel reacties krijgt op je artikelen in tegenstelling tot veel andere “health websites”.

  Reageer
 32. Sylvana ten Holt 5 jaargeleden

  Hi,
  Ook ik heb op je gestemd 🙂 ik zou heel graag de kaarten willen winnen zodat ik jou kan ontmoeten!
  Je bent zo leuk en motiverend! Ik volg je nog niet super lang maar ben nu al fan van alle informatie die je geeft. Vooral de manier waarop je het brengt. Super enthousiast en spontaan.
  Fingers crossed en wie weet zie ik je snel!

  Reageer
 33. Mieke 5 jaargeleden

  Hi Marloes, ook ik heb natuurlijk op je gestemd. Ik vind je een ontzettend inspirerende vrouw die op een leuke en ontzettende fijne manier je kijkers toespreekt. Ik vind je altijd heel erg enthousiast en ik volg je eigenlijk al redelijk vanaf het begin. Ik kijk iedere keer weer uit naar je video’s en lees je blogs. Ik zou het leuk vinden om jou in real life te ontmoeten.

  Reageer
 34. Vera 5 jaargeleden

  Natuurlijk krijg jij mijn stem!!. De andere genomineerde ken ik ook van yt ,maar jij bent de enige waarvan ik geen enkele update oversla op social media.
  Ik zou graag de kaarten winnen om eens buiten de internetwereld geïnspireerd te worden op gebied van gezondheid/sport.
  Groetjes Vera

  Reageer
 35. Boris van der Weij 5 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Geheel terecht dat je bent genomineerd! Ik maak al enige tijd gebruik van je kanaal en heb verschillende video’s qua eten en trainen toegepast. Je bent ook de enige die bijv. bij buikspieren zo duidelijk uitlegt tijdens de oefening wat de bedoeling is. Ik hoop oprecht dat je wint!

  Groeten,

  Boris

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.