Action shoplog
| 14 oktober 2019

Action shoplog! Mee de winkel in…

Een tijdje terug ging ik weer eens naar de Action. Ik had een aantal dingen nodig. Zoals verwacht kwam ik met veeell meer thuis dan ik van tevoren had gepland. Op de een of andere manier heb je ineens veel meer ‘nodig’ dan je vooraf wist. Het leek me leuk om jullie in een video alles te laten zien. Kijk gezellig mee in deze shoplog.

Ga jij wel eens naar de Action? Ik ben benieuwd of je nog ultieme tips hebt. De tripod waar ik onder andere voor ging, heb ik dus helaas niet kunnen vinden.

Groetjes, Marloes

Wat zijn jouw favorieten van de Action?

8 reacties

 1. Haha, zeeeker ruik ik ook aan de wasverzachters!
  Die chilisaus hebben wij ook geprobeerd, dat is inderdaad inleveren op de smaak.
  Bedankt voor het helpen herinneren dat ik weer even normale moet kopen.. πŸ˜‰
  Leuke shoplog weer, Marloes!

 2. Ik gebruik geen wasverzachter, dus ik ruik er ook niet aan, haha…want dat zou pas echt raar zijn πŸ˜‰ Maar ik snap helemaal dat je de beste geur zoekt.
  En inderdaad…hopen dat Sven de vlog niet kijkt…doet’ie dat wel eens, je vlogs kijken?

  Action….een heeeeerlijk winkel! Ook fijn voor een klein cadeautje als je ergens op bezoek gaat, of speelgoed-traktaties voor mij als juf. Trouwens….Ik koop er regelmatig iets voor m’n klas…..net als veel collega’s.

 3. Ja leuk, de Action. Vooral voor bordjes, schaaltjes etc. De huidverzorgings produkten vind wel lekker goedkoop maar de onbekende merken net iets minder van kwaliteit.
  Ja sorry, ik kan het niet laten : het is gewoon Adventskalender, spreek uit zoals je het leest. En niet op z’n Engels. De periode voor de Kerst dus.

 4. Die strips voor je neus…leuke dingen, maar eraf halen is pijnlijk…je moet ze echt met een natgemaakt watje eraf halenπŸ˜…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram