action shoplog augustus
| 18 augustus 2017

Action Shoplog – Snacks, Beauty en meer…

Ik merk dat veel van jullie minder interesse hebben voor gezond leven in de zomervakantie. Daarom leek het me leuk om eens een uitstapje te maken naar een totaal andere video! Ik ging naar de Action en kocht natuurlijk weer eens VEEL meer dan ik van plan was. In deze video laat ik je zien wat ik kocht. Ook vertel ik je de prijzen en geef ik tips.Ik hoop dat je deze video leuk vond om te zien! Ik ben tot nu toe erg tevreden over de producten die ik kocht. De geurdispenser rook niet naar de vanille, maar wel een prima luchtje voor in de toilet. De bakjes voor in de keuken sluiten inderdaad niet zo goed als tupperware, maar wat mij betreft zijn ze prima. Zoals ik al zei doe ik het toch vaak nog in een plastic tas.

Laat me zeker even weten of jij vaker dit soort ‘andere’ video’s zou willen zien, of dat je wilt dat ik bij gezond leven blijf. Als je ideeën hebt voor video’s, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Ik vind het super leuk om in te spelen op jullie wensen.

Groetjes, Marloes

Wat zijn dingen die jij graag bij de Action koopt?

8 reacties

  1. Een leuke en gezellige video, vooral als afwisseling!
    Ben wel benieuwd of de ‘spray and go’ werkt… 🙂 Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat lijkt me dus geniaal….als het werkt dan!

  2. Ik haal er veel knutselspullen weg, voor het maken van kaarten en doosjes die ik gebruik voor een cadeautje in te doen. Verder schrijfwaren zijn daar goedkoop en hand en theedoeken, soms leuk servies. Ik heb er 2 kettlebells gekocht en een hoellahoep en die zijn goed. Ik kwam er een tijdje zovaak dat ik wel kon dromen wat er allemaal te koop is haha.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram