Action en primark shoplog
Leefstijl Persoonlijk

Action en Primark Shoplog!

Door

Vlak voordat we op vakantie gingen, ging ik naar de Action en naar de Primark. Ik had een paar dingen ‘nodig’, maar kwam natuurlijk met meer thuis :). Het leek me daarom leuk om er een video van te maken. Je ziet precies wat ik allemaal gekocht heb in deze Action en Primark shoplog. Kijk gezellig mee!

Goedkoop

Beide winkels waar ik ben geweest, zijn natuurlijk ontzettend goedkoop. Het is dan ook heel verleidelijk om van alles in je mandje te mikken. Vroeger deed ik dat veel meer dan nu. Tegenwoordig probeer ik echt goed na te denken over of ik iets écht ga gebruiken. Uiteindelijk is het namelijk zo zonde als je veel weg gooit. Ook al was het goedkoop.

Denk jij hierover na als je in een goedkope winkel loopt? Of mik je gewoon van alles in je mandje? Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook echt wel eens ‘de mist in ga’. Sommige dingen zijn gewoon té grappig of té leuk om te laten liggen.

Blij met alle items!

Tot nu toe ben ik erg blij met alles wat ik heb gekocht. Ik heb heel erg staan twijfelen over het witte shirtje van €3,-, maar hij zit super fijn en ik denk dat ik er veel plezier van ga hebben op vakantie en daarna. Bij de Action twijfelde ik het meest over de witte kom. Tot nu heb ik heb nog niet gebruikt voor op een foto. Ik vind hem ook een heel klein beetje aan de grote kant uiteindelijk. Toch denk ik dat ik hem zeker nog ga gebruiken :). No regrets dus!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete item uit mijn shoplog?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Ilse 4 jaargeleden

  Hi Marloes!
  Echt super leuke video! 🙂 Ik herken het haha, ik ga ook altijd helemaal los in van die ‘koopjes’-winkels 🙂

  Wel heb ik nog een vraagje. Zou je een review kunnen schrijven over de melkunie proteïne knijpyoghurt/shake/kwark? Boordevol eiwitten en echt heerlijk, maar vraag me af of het heel gezond is verder.

  Groetjes Ilse

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.