| 29 december 2016

20 Dingen die je nog niet van mij weet!

ik2

Ik weet dat heel veel mensen niet echt met gezond leven bezig zijn tussen kerst en oud en nieuw. Ik snap dat heel goed, je hebt zo veel andere dingen aan je hoofd! Bovendien zijn de kinderen vrij en hebben veel mensen vakantie, meer aandacht voor ontspanning en gezelligheid dus. Met dit artikel wil ik daar een beetje op in springen. We maken er een soort van gezellig-ons-momentje van, ik ga je namelijk 20 dingen vertellen die je misschien nog niet van me wist!

Ik merk dat jullie het leuk vinden om me steeds iets beter te leren kennen. Ik vind het leuk om jullie langzaam meer over mezelf te vertellen, dus dat komt goed uit! Here we go….20 random facts over mij:

1. Er is vrijwel niets dat ik echt niet lust. Vroeger was dat gember, maar zoals jullie weten heb ik daar geen probleem meer mee ;).

2. Mijn derde teen is groter dan mijn tweede en even groot als mijn grote teen! Mijn voeten zien er dus een beetje vreemd uit, maar daar heb ik me nooit druk om gemaakt.

verslaafd-aan-internet

3. Ik heb nooit een typcursus gehad, tijdens het MSN’en (chatten) dat ik op de middelbare school heel veel deed, heb ik snel leren typen. Ik typ hierdoor heel vreemd en gebruik maar een aantal vingers.

4. Tot ongeveer een jaar terug droeg ik vrijwel altijd 3/4 sportbroeken, nu vrijwel nooit meer. Ik ga tegenwoordig liever voor lange Γ³f korte broeken. Ik heb het gevoel dat 3/4 broeken mijn benen korter doen lijken en ik vind ze minder fijn zitten.

5. Ik wist al heel lang wie Sven was, voordat we elkaar echt leerden kennen. Ik vond hem heel knap, maar deed er niets mee. πŸ™‚

6. Ik ben gek op geurkaarsen, maar ik vergeet ze vaak aan te steken. Bovendien vind ik de Γ©cht goede geurkaarsen vaak een beetje te prijzig. Ik zou daarom graag een Bath & Bodyworks (Amerikaanse winkel) in Nederland/Groningen zien.

7. Ik ben een schorpioen qua sterrenbeeld. Die zouden ontzettend koppig zijn, wat bij mij ZEKER van toepassing is.

Workout muziek

8. Ik luister nooit muziek tijdens het sporten. Vroeger omdat ik er geen behoefte aan had, tegenwoordig omdat ik eigenlijk gewoon te lui ben om de fijnste manier te vinden voor het zoeken/vinden van leuke muziek.

9. Ik ging vrijwel nooit naar de bioscoop, omdat ik vrij kritisch ben op welke films ik leuk vind. Sven vindt het wΓ©l heel leuk, dus nu gaan we vaker en vind ik het best leuk. Stiekem kijk ik elke keer uit naar het kopen van een lekkere snack voor tijdens de film, ik drink ALTIJD cola ligt/zero.

10. Ik heb nooit ruzie met vriendinnen. Ik zou gewoon niet weten waarom en waarover. Ik pas me veel liever af en toe aan aan een ander, dan dat ik ruzie maak.

11. Sven en ik hebben ook vrijwel nooit ruzie, 1x gehad in 2 jaar tijd. We hebben vanaf het begin met elkaar afgesproken dat we altijd open en eerlijk naar elkaar zullen zijn. Ook zeggen we gewoon als we ergens geen zin in hebben, dat werkt mega goed voor ons.

12. Ik gebruik voor alle documenten die ik maak voor mijn bedrijf, het lettertype Century Gothic. Ik ben hier best heel precies in en het irriteert me als ik het een keer vergeten ben.

familie-papa-mama

13. Ik beloof nooit dingen als ik ze niet ga waarmaken. Mijn ouders waren hier vroeger heel scherp op, dit heb ik altijd meegenomen.

14. Mede daarom ben ik nagenoeg altijd op tijd of te vroeg. Als ik te laat ben, moet er wel Γ©cht iets raars gebeurd zijn. Ik vind het ook best onrespectvol als anderen te laat komen.

15. Ook ik heb er wel eens moeite mee dat ik 2-3 kilo zwaarder ben dan voorheen, doordat ik meer spieren heb gekregen. Mijn kleding past nog perfect en 9 van de 10 dagen kan ik het prima aan, maar er zijn dagen dat het me toch stiekem een klein beetje frustreert, tegen beter weten in. Je blijft toch vrouw πŸ˜‰ πŸ˜‰

16. Als ik ergens mee bezig ben en Sven komt me tussendoor een knuffel geven, heb ik soms serieus even kortsluiting. Ik kan zo gefocussed zijn op het afmaken van mijn taak, dat ik het lastig vind om het even los te laten. Het gaat overigens steeds beter :).

sven-en-ik

17. Ik kijk regelmatig naar de Instagram pagina van mensen die mij (@optimavita) zijn gaan volgen of die mijn foto liken. Ook al heb ik bijna 5000 volgers, ik houd je in de gaten ;).

18. Ik ben 5x verhuisd in mijn leven. Tot mijn 18e woonde in ik een klein dorpje bovenin Noord-Holland. Toen ben ik naar Groningen verhuisd en ging ik op kamers wonen. Ik ben binnen Groningen 2x verhuisd, toen naar een klein dorpje buiten Groningen en toen weer terug naar de stad.

19. Als kind wist ik nooit wat ik wilde worden, dat varieerde per week. Ook toen ik mijn studiekeuze moest maken, wist ik het nog niet. Ik vond sporten wel leuk, dus ging uiteindelijk de breedste sportopleiding doen die er is in Nederland. Die was toevallig in Groningen.

20. Ik ben gek op katten! Vroeger hadden we thuis altijd twee katten, waar ik stapeldol op was. Ik zou heel graag weer een kat nemen, maar vind mijn huisje op dit moment te klein. Hij zou niet naar buiten kunnen en ik ben zelf heel weinig thuis. Als het mogelijk is, neem ik zeker weer een poes in huis!

Ik hoop dat je deze blogpost leuk vond om te lezen. Ik zou het ook heel leuk vinden om een paar random facts over jou te lezen! Zo leren we elkaar een beetje beter kennen.

Groetjes, Marloes

Wat zijn 3 random facts over jou?

18 reacties

 1. Wow, very personal…maar leuk om te lezen! 3 random facts over mij: 1. Ik heb echt een gruwelijke hekel aan liegen! En alles wat daar onder valt, dat is voor mij gewoon not done!

  2. Ik kan me er echt aan irriteren als huisgenoten dingen laten rondslingeren of er dingen niet op hun plek liggen. Ik weet dat ik daar een beetje extreem in ben, maar heb nu eenmaal graag een net en opgeruimd (en schoon) huis.

  3. Belofte maakt schuld. Maak ze dus niet als je ze niet na komt of kunt komen πŸ™‚ .

  Maar in jouw nummer 3, 4, 11, 14 en 16 herken ik ook wel wat van mezelf πŸ˜‰ haha.

 2. Leuke feitjes! Ik vind het altijd erg leuk om mensen beter te leren kennen, vooral als het online gebeurd.
  Ik ben dus echt verslaafd aan de geurkaarsen van Ikea. Ik vind ze niet overdreven duur en de kaarsen staan altijd aan. Als ik mijn bed uit stap, als ik 10 minuten thuis ben, zelfs in de zomer. Zonder kaarsen voelt het niet compleet.
  Ik ben heel snel mijn enthousiasme kwijt. Ik vind het belangrijk om variatie te hebben in heel veel dingen die ik doe. Daarom werken ik ook graag met mensen, omdat geen dag hetzelfde is! Als ik te lang iets doe, zonder variatie, dan ben ik op ten duur niet meer vooruit te branden

 3. Leuk artikel!!Haha…van die tenen…mijn vriend noemt de mijne ‘alien-tenen’…!! Ik heb er nog nooit een seconde wakker van gelegen.

  3 feitjes van mij:
  – ik kan heel gestructureerd zijn en toch ook rommelig of makkelijk. Soms verbazen mensen zich daar dan over. Mijn motto is dat de belangrijke, zinvolle dingen op orde moeten zijn. En of de was eens niet gestreken is…dan leef ik toch van het wasrek!
  – ik vind de geur van pindakaas al vier….jakkie! Pindasaus daarentegen….heerlijk! Ik zou willen dat ik iets van je pindakaas-genieten zou hebben!
  – Ik kijk nog steeds GTST….heerlijk om gewoon bij af te schakelen, even weg van alles.

 4. Leuke artikel weer Marloes. Leuk om al die leuke feitjes of jou te lezen.
  Mijn random facts zijn.
  1Ik ben echt een perfectionist in de dingen die ik doe als iets niet goed gaat kan ik me daar heel erg aan irriteren.
  2 Ikhou ook zeker van geurkaarsen mijn favorieten zijn zeker die van rituals.
  3 Ik ben helemaal gek van honden en heb dit dit jaar ook laten vastleggen op mijn lichaam doormiddel van een tattoo.

 5. Ooh wat vind ik dit toch ook weer een leuk artikel πŸ™‚

  1) ik vind koken absoluut heel erg leuk (vooral jou recepten) maar als ik in een gemakkelijke flow zit weet ik soms niet eens wat ik zou moeten koken. Terwijl ik normaal altijd nieuwe dingen probeer en in 20 minuten wel wat op tafel zet. Op die momenten dat het even wat minder gaat lijken alleen Chinees, patat en pizza opties te zijn. Heel vreemd.
  2) Ik ben helemaal gek op katten, eerst wou ik er niet aan inmiddels hebben we er drie, als ik mijn man niet was tegengekomen was ik vast een kattenvrouwtje geworden met 15 katten ;-).
  3) Ik ben ook gek om geurkaarsen, die van Rituals zijn heerlijk maar ook Bridgewater en die van de Ikea zijn favoriet. Als ik zin heb om te experimenteren met geuren doe ik de scentchips aan.

 6. Leuk artikel!

  Van dat knuffelen heb ik ook altijd tot ergenis van mijn vriend:-)

  Fact 1: ik ben een echte controlfreak. Erg lastig soms haha
  Fact 2: als ik ga slapen moeten er geen lichtkiertjes bij het gordijn zitten….
  Fact 3: ik heb nu de oranje ikea geurkaars aan mm. Zoet sinaasappel geurtje.

 7. Hey Marloes,
  Leuk om te lezen! Nummer 10 herken ik je zeker in!! Kan me nog wel eens een vakantie herinneren ? Waar jij de grote bemiddelaar was ? Ga zo door!!
  Groetjes

 8. Wat leuk om dat alles te lezen. Dat van je tenen wist ik helemaal niet!!!!
  Geur kaarsen heb ik een afschuwelijke hekel aan. Ik vind het bij IKEA op die afdeling vreselijk stinken. Als gewone kaarsen uitgeblazen worden vind ik ook stinken.
  Poezen vind ik ook lief, toch heb ik er geen meer.
  Ik ben er trots op dat ik mijn gewicht konstant op 70 kg. hou.
  Ik vind ook bijna alles lekker, maar vis vind ik het aller lekkerste dat zou ik wel dagelijks willen eten. Vlees vind ik een stuk minder lekker maar het staat toch dagelijks op het menu.
  Ik heb een vreselijke hekel aan liegen of ontrouw.
  Ook ik heb een hekel aan als er nog maar een klein kiertje licht is als ik wil slapen of maar een klein geluidje.
  Opa mag mij wel storen voor een knuffel al ben ik nog zo ingespannen bezig, dat maak er gewoon even tijd voor.
  Als snack ben ik dol op noten en lievelingsdier fruit sharonfruit dat super rijp is.
  Nou ik vind dat je nu wel genoeg van me weet, zo interessant is het ook weer niet om nog meer te moeten lezen.
  Ik kijk uit naar jou volgende onderwerp.
  Groetjes ook aan Sven.

 9. Als er een bath &body works winkel opent sta ik samen met je in de rij hoor!
  Afgelopen jaar 3 maanden in Amerika stage gelopen. En zeker een aantal keer er heen geweest. En natuurlijk ook producten mee genomen naar Nederland.
  Ik zou zo op dit moment even geen feiten weten over mezelf. Lange dag gehad alleen maar aan een verslag gewerkt voor school….

  Ik hoop in januari mee te doen met je challenge ookal ben ik de eerste week op wintersport en zal dat niet zo gezond worden!
  Groetjes Celine.

 10. Hoi ik ben nu pas je blog gaan volgen maar super leuk al de weetjes haha
  1ben helaas 20 kilo aan gekomen ik zeg dat het me niets doet maar erg me echt kapot dus maar weer aan de lijn
  2 ik leef heel erg op de structuur en plan alles in
  Wijk er bijna nooit vanaf kan voor een ander heel raar zijn maar bij mij werkt het super
  3 ik ben al 4 jaar clean en super tervreden
  Je ziet niks aan mij dus hoe zou iemand dat ook kunnen zien (gelukkig )
  Groetjes Tanja

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram