Ik marloes liefde
| 30 april 2020

10x Inspirerende mensen die ik volg

Ik krijg heel vaak de vraag waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Om heel eerlijk te zijn komt die vaak vooral uit mezelf en uit vragen die ik krijg uit mijn omgeving. Dat betekent echter niet dat ik geen inspiratie kan halen uit mensen die ik volg! Vandaag deel ik 10 mensen met je, die mij inspireren. Dit kan trouwens op heel veel verschillende gebieden zijn. Ze staan trouwens compleet in willekeurige volgorde.

Tijdens het nadenken over mensen die mij inspireren, besefte ik me dat heel veel mensen in mijn directe omgeving dat doen. Ik haal super veel inspiratie uit bepaalde eigenschappen of vaardigheden van vrienden en familie. Daar hebben jullie echter weinig aan, omdat jullie ze niet kennen. Vandaar dat ik het in dit artikel even houd bij mensen die jij ook zou kunnen gaan volgen :). Ik link even hun instagram-pagina, maar de meesten kun je ook vinden op YouTube.

Oh…en ik houd het voor vandaag bij Nederlandse inspiratiebronnen, die ik écht op dit moment volg :).

1. Celine Charlotte

Charlotte van ‘t Wout is een bussinessbabe ten top. Ze heeft meerdere bedrijven en maakt posts, video’s en podcasts met daarin vooral gericht op bedrijfsvoering. Ik smul van haar praktische tips, nuchtere kijk en drang naar leren. Ze staat open voor allerlei inzichten en heeft een breed interessegebied. Daarnaast daagt ze zichzelf regelmatig uit door uit haar comfortzone te gaan…iets wat ik zelf vaker zou willen doen.

Fitness tips
Video opnemen met Jeroen en Erik van Fit.nl

2. De toppers van fit.nl

Jullie hebben mij al vaker over fit.nl gehoord. Ik reviewde hun boek heel positief en nam zelfs video’s met ze op. Ik vind dit een prachtig platform met betrouwbare informatie over gezond leven. Waar ik vooral werk vanuit mijn eigen kennis, ervaring en inzichten als professional, is dit echt een meer evidence based platform. Echt heel leuk om te volgen vind ik.

3. Anna Nooshin

Anna bewonder ik om meerdere dingen. Ten eerste vraag ik me vaak af hoe ze ZO ontzettend veel tegelijk kan doen. Daarnaast vind ik haar er altijd top uitzien, haar creativiteit met kleding inspireert me om meer te durven dragen dat IK leuk vind. Tenslotte vind ik het mooi dat ze zich kwetsbaar durft op te stellen. Vooral de laatste tijd is ze heel open over haar onzekerheden. Ik vind dat heel mooi om te zien. Anna lijkt vooral een harde bussinessbabe, maar is volgens mij ook een heel lief en zacht mens.

4. Willemijn van Wil & Tien

Als student woonde ik met Willemijn in hetzelfde huis. We hebben nooit mega veel contact gehad, maar wat mij betreft wel een heel fijn contact! Sindsdien volg ik haar. Inmiddels is ze moeder van twee heerlijke jongens. In haar video’s is ze ontzettend open over het moederschap. Ze geeft veel tips, maar deelt ook de moeilijke momenten. Ondanks dat ik zelf geen moeder ben, vind ik dit erg interessant! Mocht ik ooit moeder worden, dan zou zij zeker een voorbeeld voor me zijn op dat gebied. Haar vriendin en bedrijfspartner Martine vind ik trouwens ook mega leuk om naar te kijken! Volgens mij ook een super lieve meid. Op de een of andere manier zie ik echter voor mezelf meer herkenbaarheid in Willemijn. Grappig toch, hoe je dat kunt voelen gebaseerd op video’s en foto’s :). Oh trouwens…Willemijn en Martine schreven ook een boek over zwangerschap: 12 maanden zwanger. Dat heb ik al eens cadeau gedaan aan een vriendin, want het lijkt me geweldig om te lezen voor iedereen die zwanger is.

5. Saraï Pannekoek

Ik denk dat Saraï misschien wel de meest onbekende persoon is uit deze lijst, maar zeker interessant om te volgen wat mij bereft! Saraï is ook diëtist en ze zet zich heel erg in voor duurzaamheid en duurzaam eten. Ik leer ontzettend veel van haar op dit gebied. Op mijn eigen manier probeer ik bezig te zijn met duurzaam leven en eten, maar ik kan hier nog ontzettend in groeien. Daarnaast is Saraï trouwens ook een ontzettend vrolijk en lief persoon.

Bron: Michael Pilarczyk

6. Michael Pilarczyk

De afgelopen weken ben ik mede door een verandering van mijn tijdsindeling veel meer bezig met het ontwikkelen van mezelf als persoon en als ondernemer. De podcasts van Michael Pilarczyk (Leef je mooiste leven) ben ik werkelijk aan het binge-luisteren! Ik smul van zijn adviezen, die vreselijk recht voor z’n raap zijn. Daarmee soms extreem confronterend, maar daar houd ik zo van! Hij is voor mij een inspiratie als zakenman, wereldverbeteraar en mindset-goeroe. Ook doet hij heel veel rondom meditatie, maar om heel eerlijk te zijn licht daar momenteel niet mijn grootste interesse.

7. Jessie jazz Vuijk

Jessie volg ik vooral op YouTube, waarop ze video’s maakt over haar leven. Ze is niet alleen een prachtige verschijning en ontzettend lief, maar ze is ook best heel spiritueel. Ik ben dat persoonlijk niet echt, maar ik vind het wel een interessant onderwerp om over te lezen en luisteren. Jessie inspireert me onwijs op dat gebied, omdat ze open staat voor allerlei spirituele dingen en daar op een hele nuchtere manier over vertelt.

Bron: Jamie Li

8. Jamie Li

Jamie Li is echt een onderneemster én een hele leuke mama, maar wat mij betreft vooral iemand die zegt wat ze denkt, zonder zicht teveel druk te maken over wat anderen daarvan denken. In een van haar boeken schreef ze bijvoorbeeld over haar kijk op het onderhouden van een relatie. Ze heeft hier gigantisch veel kritiek op gekregen, maar daar ging ze wat mij betreft ZO goed mee om. Dat vind ik super inspirerend, want ik ben zelf niet de beste als het gaat om omgaan met kritiek :).

9. Chantal Janzen

Veel mensen die me kennen weten dat ik een girlcrush heb op Chantal Janzen. Sven plaagt me er regelmatig mee. Alles wat Chantal doet vind ik geweldig, terwijl ik normaal helemaal niet zo’n fangirl ben, haha. Maar let’s me honest, deze vrouw kan gewoon alles! Grappig zijn, mooi zijn, zingen, acteren, ze is slim en volgens mij ook nog een super leuke moeder. Jep…Chantal is een vrouw die een mega grote inspiratie voor me is.

Bron: Enzo Knol

10. Enzo Knol

Ook deze verwacht je misschien niet, maar Enzo Knol is echt een inspiratie voor me. Deze man wordt zo vaak onderschat wat mij betreft! Elke dag plaatst hij namelijk een vlog, wat betekent dat hij ELKE dag van het jaar interessante content moet bedenken. Dingen die leuk zijn om naar te kijken. Daarnaast kan hij kinderlijk genieten van hele kleine dingen, wat ik een super mooie eigenschap vind. Tenslotte heeft hij een merchandise lijn opgezet waar je u tegen zegt en neemt hij alle tijd om zijn (meestal jonge) fans de aandacht te geven die ze willen. Ik heb er mega veel respect voor.

Ineens besef ik me dat er geen sporters bij zitten. Kennelijk ben ik daar momenteel niet zo mee bezig in mijn hoofd. Ik kan echter ook onwijs geïnspireerd raken door de toewijding van toepsporters.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar mensen die jou inspireren! Zo brengen we elkaar misschien op ideeën :).

Groetjes, Marloes

Wie vind jij inspirerend?

3 reacties

  1. Heeey Marloes wat een ontettend leuke blog weer as usuall haha maaaar ik heb op het moment alleen maar 1 inspirator en dan ben JIJ ik heb nl niet veel tijd om andere te volgen op t moment zoals ik dat bij jou vlogs doe. Klinkt allemaal heel musschi en zooo voor de rand liggend maar sinds ik jou volg (ik denk vanaf 2013?) vind ik het zooo fijn jij hebt voor mij precies de juiste dosis enthousiasme inspiratie op gezond leven met de juiste dosis geniet momentjes en hou van je openheid en hoe positief je altijd bent en jij en Sven zijn zooo’n leuk gezinnetje met Mollie en Maukie ❤️
    Stiekem heb ik nog wel een paar inspirators en dat zijn mijn vader van net 80 geworden die een heel imperium heeft opgebouwd qua Speedway en heeft ook een boek geschreven hij rijdt motor Mountain biked wandelt reist enz enz is altijd positief google het maar eens Bert Harkins kan je een keertje een kijkje nemen en mijn vriendinnetje daniellewieten@inspiratierijk.nl ze is buisnesscoach mindwalkster en vind dat ze ook wel een shoutout verdiend en ik zie dat ik weer afdwaal sorry sorry have a great day 🌷💞

  2. Ik haal inspiratie en een positieve mindset uit Saray´s Day. Bekend Fitness en health youtuber uit Australië. Sowieso ook heerlijk om naar te kijken qua ander land, klimaat, zee,

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram