Bucketlist
| 9 mei 2021

10 Bucketlist dingen die ik ooit nog eens wil doen!

Eigenlijk ben ik niet zo’n bucketlist-type. Ik krijg er stiekem een beetje de kriebels van, omdat ik afspraken met mezelf altijd héél serieus neem. Als ik op schrijf dat ik iets wil gaan doen, dan wil ik het ook perse halen! Toch zijn er dingen in het leven die ik écht heel graag nog zou willen doen of meemaken en dus graag wil opschrijven. Vandaag geef ik je daar 10 voorbeelden van. Eigenlijk toch een soort van bucketlist zou je kunnen zeggen…maar ik blijf dat zelf stug negeren ;).

Mijn lijst is compleet in willekeurige volgorde. Sommige wensen zijn wat groter, andere kleiner. Sommigen zijn misschien wat oppervlakkig, andere gaan wat dieper. Ik zal mijn wensen ook nog een beetje toelichten.

1. Road trip door West-Amerika

Sven en ik waren in 2019 van plan om in 2020 een roadtrip door West-Amerika te gaan maken. In november 2019 heb ik zelfs op het punt gestaan om tickets te boeken. Uiteindelijk besloten we nog even te wachten. Gelukkig maar, want daar was ineens corona.

Toch blijft dit op mijn lijstje staan! Vooral de nationale parken in West-Amerika lijken me prachtig om te zien, zoals bijvoorbeeld Yosemite en Zion. Ook lijkt het me heel tof om ooit in mijn leven in Vegas te zijn geweest. Of dat iets gaat worden met een kleine erbij, dat weet ik niet, haha. Maar desnoods slaan we Vegas lekker over :).

2. Paragliden

Parachutespringen en bungeejumpen trekken me niet zo. Niet omdat ik bang ben, ik durf namelijk veel dingen wel aan. De vrije val lijkt me echter zo NIET chill voelen! Skydiven daarentegen lijkt me prachtig. Zweven aan een parachute door de lucht, het liefst door een berglandschap…het lijkt me geweldig! Die absolute stilte om je heen. Ja, dat wil ik ooit nog eens doen.

3. Een sauna in huis hebben

Mijn ouders hadden in het vorige huis sinds een paar jaar een sauna laten bouwen. In het begin verklaarde ik ze voor gek. Hoe vaak ga je daar nou in? Later bleek dat ze vrijwel elke week 2x per week in de sauna gingen. Ik ook als ik in het weekend bij ze was! Heerlijk vond ik het. Het is mijn ultieme droom om ook ooit een sauna in huis te hebben. De sauna is namelijk een plek waar ik écht kan ontspannen.

4. Creatiever zijn met de avondmaaltijd

Als je m’n vlogs kijkt dan weet je het waarschijnlijk: wij eten vaak hetzelfde. Dat komt mede doordat de smaken van Sven en mij flink uit elkaar liggen. Ik geef echter ook eerlijk toe dat ik niet genoeg tijd neem om recepten uit te zoeken, de ingrediënten te kopen en het te bereiden. In mijn drukke leven kies ik vaak voor gemak: de gerechten die ik al ken. Sven vindt dat helemaal prima, maar ik zou zelf wel meer willen variëren….ooit (zucht).

5. Naar IJsland

Er zijn weinig koudere landen die me echt trekken, want ik houd ontzettend van warm weer. IJsland lijkt me echter prachtig! Ik droom altijd weg bij foto’s die ik ken van kennissen. De natuur in dat land vind ik echt zo indrukwekkend! Ik zou er dus zeker een keertje heen willen, maar dan wel inclusief goede verwarmende en winddichte kleding ;).

6. Elk jaar een keer naar een musical gaan

Soms snap ik mezelf totaal niet. Ik vind musicals echt ge-wel-dig om te zien, maar ik ga er de laatste jaren eigenlijk nooit heen. De laatste was denk ik Billy Elliot, waar ik ongeveer 5 jaar geleden heen ging met mijn familie en aanhang. Deze vond ik overigens een beetje tegen vallen. Musicals waar ik in het verleden ontzettend van heb genoten zijn onder andere Aïda (met stip op 1), De Lion King (in Londen!), Chicago en Wicked.

7. Met ons kind naar Disneyland Parijs

Disneyland heeft voor mij iets magisch! Ik kan dan ook niet wachten om ons kind (of kinderen, wie weet!) er mee naar toe te nemen. Je ziet zo’n park dan weer door zulke andere ogen. Ik zou er denk ik ook gerust met een wat jonger kind van een jaar of 3 heen gaan, zodat je nog lekker in een rustige periode (buiten de schoolvakanties!) kunt gaan. Voor elke leeftijd is er denk ik iets moois te beleven! *Ik besef me ineens dat dit net een advertentie lijkt…was het maar zo, haha!*

8. Kledingadvies van een styliste

Totaal iets anders, maar wat lijkt het me tof om eens uitgebreid kledingadvies te krijgen van een styliste. Ik heb ooit een kleurenadvies gekregen qua kleding, waar ik nog elke dag ontzettend blij mee ben. Het lijkt me echter een mooie aanvulling om beter te weten wat goed bij mijn figuur past, hoe ik mijn eigen stijl beter kan ontwikkelen of juist hoe een styliste mij zou kleden (maar dan wel in mijn eigen smaak!).

9. Mooie plekjes in Europa ontdekken

Ik begon mijn lijst met een roadtrip door West-Amerika, maar ik weet dat er ook binnen Europa nog ZO veel moois te zien is (I know, IJsland is ook Europa, maar toch). Dat zou ik absoluut nog willen doen. Ik ben bijvoorbeeld nog nooit in Rome geweest, maar ook Praag en Boedapest lijken me prachtig, of sommige delen van Kroatië. Ik kan zo nog wel even door gaan!

10. Mijn ouders vaker zeggen dat ik van ze houd

Oei, deze laatste komt heeelll dichtbij. Ik heb oprecht getwijfeld of ik hem online wilde hebben…maar ik denk dat veel mensen dit zullen herkennen. Ik zou mijn ouders vaker willen zeggen dat ik van ze houd! Van huis uit hebben we dat eigenlijk nooit echt tegen elkaar gezegd, terwijl we het altijd wel wisten en voelden. Maar toch, het uitspreken vind ik mooi!

Overigens zou ik ook vaker tegen vriendinnen en anderen mensen die dicht bij me staan willen zeggen wat ze voor me betekenen. Ik vind dat soms nog best lastig om uit te spreken…al word ik er wel al beter in!

Ik ben heel benieuwd naar dingen die jij nog eens zou willen doen! Het hoeven er natuurlijk geen 10 te zijn :).

Groetjes, Marloes

Wat staat er op jouw bucketlist? Of wil je het net zoals ik eigenlijk niet zo noemen? 😉

2 reacties

  1. Wauw.. wat grappig om te zien dat bijna alles van jouw bucketlist dingen ook op die van mij staan.. vooral de rondreis door West Amerika is iets wat we hopelijk snel kunnen afstrepen na corona

  2. Ik deel best wel een aantal ‘dromen’ van jouw lijst’je’. Moest enorm grinniken om “Aïda”. Ben ook gek op musicals maar tijdens die musical ben ik serieus afgevoerd door een ambulance. Dan praten we wel over 20 jaar geleden hoor, maar ik kan het me nog feilloos herinneren. Het maakte de musical een kleine ramp ;).
    Die styliste moet je na je zwangerschap 🤰🏼 echt doen! Dat heb ik wel vaker gedacht als ik jou over je kleding, vragen en ideeën hoorde. Ik heb het een paar jaar geleden ook gedaan. Echt een feestje voor mezelf die middag, kijk er met plezier op terug.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram