Squat fitness
Bewegen Tips

Workout muziek: Pump tracklist 2019

Door

Zoals je misschien weet, geef ik Bodypump op een sportschool. Daarbij mag ik mijn eigen muziek kiezen en een training daarbij maken. Zo af en toe vind ik het leuk om mijn tracklist van het moment met je te delen. Misschien doe je nog wat inspiratie op voor muziek voor tijdens jouw eigen training!

Het grappige is, dat ik ineens bedacht dat ik dit artikel wel weer eens kon plaatsen. Ik ging terug zoeken, de vorige keer dat ik dit deed was een jaar geleden. In dat artikel start ik met vertellen dat het toen ook ongeveer een jaar geleden was :). Het lijkt dus een terugkerend dingetje dat ik in juni de behoefte krijg om muziek met jullie te delen, haha.

Bodypump

De ‘officiële’ term Bodypump is eigendom van Les Mills. Wij noemen de les op de sportschool daarom ‘Pump’. De opbouw die ik gebruik en de oefeningen die ik doe zijn echter ongeveer gelijk aan die van de originele Bodypump. Ik heb alleen veel meer vrijheid in muziek, tempo en keuze van oefeningen. Dat vind ik super fijn!

Tracklist van juni 2019

Hieronder de nummers die ik momenteel gebruik! Sommige zijn remixen omdat ik liever een wat langere versie had voor de oefeningen.

Lady Gaga – You and I (Warming up)

Lucas & Steve – Say Something (Squats)

Daddy Yankee – Con Calma (Borst)

Zedd ft John Bellion – Beautiful Now (Rug)

Mabel – Don’t call me up (Triceps)

Jonas Blue – What I like about you (Biceps)

Martin Garrix – No sleep (Lunges)

Panic! at the disco – High hopes (Schouders)

Deorro ft. Elvis Crespo – Bailar (Billen en kuiten)

Alexis Jordan – Happiness (Buik)

Suzan & Freek – Als het avond is (Cooling down)

Ik ben heel benieuwd naar wat je van mijn tracklist vindt en natuurlijk ook naar wat jouw favoriete workout muziek van het moment is. Ik ben constant op zoek naar leuke nieuwe nummers, dus kom maar op met al je ideeën.

Groetjes, Marloes

Op welke muziek sport jij de laatste tijd het liefst?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Bianca 3 jarengeleden

    Leuke muziek. Ik krijg les vanuit de “officiële” bodypump of clubpower. De muziek is dan niet altijd helemaal mijn ding, maar wel super fijne lessen zijn het!

    Fijne zondag!

    Groetjes Bianca

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: