| 29 december 2013

Word jij een Under Armour Powervrouw?!

Powervrouw Under Armour2

Wij werden door Under Armour op de hoogte gesteld van een leuke actie die ze gaan starten in januari 2014, speciaal gericht op vrouwen! (Sorry mannen) Omdat dit precies gelijk valt met de challenge die we op optimavita.nl gaan doen, is het voor veel van jullie leuk om dit gelijk even mee te pakken. Misschien word jij door jouw inzit wel een Under Armour Powervrouw en win je een mooie prijs!

Natuurlijk ga ik je hier wat meer informatie geven over de campagne van Under Armour, zodat je kunt beslissen of je mee gaat doen of niet.

De actie
Under Armour stimuleert alle #POWERVROUWEN om een sportdoel voor 2014 te stellen en te behalen door ze te belonen voor hun sportieve traject. We hebben het op optimavita.nl al eerder gehad over hoe belangrijk het is om een duidelijk doel voor jezelf te stellen. Dit doel is namelijk iets waar je naar toe kunt werken, het geeft je motivatie om door te blijven gaan.

Hoe word je een #Powervrouw?
Plaats een sportieve foto van jezelf op de Facebook tijdlijn van Under Armour Benelux en vermeld jouw sportdoel(en) voor 2014. Een stuur Under Armour vervolgens bewijzen (foto’s, video’s, blog, tips e.d.) om te laten zien dat jij er alles aan doet om je doel te behalen.

Powervrouw Under Armour.jpg

Wat kun je winnen?
Elke 10 weken kiest Under Armour 3 winnaars die een complete sportuitrusting van Under Armour winnen. Daarnaast krijgen de eerste 25 #POWERVROUWEN die een foto plaatsen en hun doel met ons delen een Intensity work-out van Carlos Lens voor zichzelf en een vriendin, zus, nichtje of sportmaatje.

Omdat jullie toch al een doel gaan stellen voor de challenge die gaat starten vanaf 2 januari, is het een kleine moeite om dit doel ook op de Under Armour Facebookpagina te plaatsen. Zo heb je niet alleen een extra stimulans om keihard aan je doel te gaan werken, maar je maakt ook nog eens kans op een super gave outfit! Zoals jullie weten zijn wij super enthousiast over de kleding van Under Armour.

Deze actie start op 1 januari 2014! Donderdag 6 maart wordt de winnares bekend gemaakt via Facebook.

Good Luck Girls!!

Groetjes, Marloes

Ga jij meedoen aan deze leuke actie?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram