| 29 oktober 2013

Tip: Sportkleding bij de H&M

Bovenaan

Ik vertelde jullie donderdag al dat Albert en ik afgelopen week een paar dagen in Barcelona zijn geweest met mijn familie. Daarvoor zijn we van zaterdag tot en met maandag in Rotterdam geweest met zijn tweeën, omdat we het heerlijk vinden om af en toe quality time samen te hebben. In Rotterdam hebben we een dagje gehopt en kwamen onder andere bij de H&M terecht. Het viel ons op dat de collectie sportkleding die ze daar hebben op dit moment ontzettend leuk is! We zagen bijzondere sportkleding voor weinig geld van goede kwaliteit, dat moeten we natuurlijk even met jullie delen!

De H&M heeft al heel lang sportkleding in de collectie, tot nu toe bleef het echter bij een paar broeken en een paar shirtjes. Ik heb wel eens wat kleding meegenomen, maar vond het eigenlijk nooit echt bijzonder. Tot nu toe! Bij de H&M in de koopgoot in Rotterdam zagen we ontzettend leuke items voor weinig geld. Een paar voorbeelden vind je hieronder.

Legging

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige leggings? Super met hardlopen, maar ook in de fitnesszaal zie ik deze broeken steeds meer terugkomen.

Tops

Of deze prachtige tops!? De top met lange mouwen is ideaal voor in de winter buiten, evenals het jasje waar je bij een sportwinkel met gemak €100,- voor betaald. De sportBH vind ik super leuk als detail onder bijvoorbeeld een roze tanktop.

Mannen

Maar ook de mannen kunnen zich heerlijk uitleven bij de sportafdeling van de H&M. Vooral de jacks en de shirts met lange mouwen vind ik geweldig. Albert gebruikt altijd thermoshirts tijdens het hardlopen, van merken als Odlo of Craft zijn ze super duur, maar deze is goed betaalbaar!

Wij waren super enthousiast over de collectie sportkleding. We hebben ons met moeite kunnen inhouden. Heb jij nog sportkleding nodig? Stap dan zeker even binnen bij de H&M!

Bron: www.hm.com/nl

Groetjes Marloes

Koop jij wel eens sportkleding bij de H&M?

6 reacties

  1. Ja ik koop ook wel is, via internet want het zit hier niet echt in de buurt. de sportbh’s zijn echt heel goed en stevig daar!!! en voor dat geld…

  2. Bijna al mijn sportkleding komt van de H&M, ik vind de kwaliteit heel goed en ze komen inderdaad altijd met nieuwe items waardoor ik blijf kopen. Ik loop altijd met plezier door naar deze afdeling.

  3. Ik heb ook verschillende dingen uit de sportcollectie van h&m, ik combineer het graag met mijn kleding van Nike en met een leuke kortingscode op de webshop is het al helemaal niet duur.

  4. Al jaren draag ik sportkleding van de HM en het is echt superfijn en dat voor een goede prijs. Vind het niet altijd nodig om hele dure kleding te kopen voor de sportschool…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram