| 16 september 2016

Mijn Sportschool Routine – Kleding, Tas, Voeding en Workout

Het leek me leuk om jullie eens mijn volledige sportschool routine te laten zien. Dus wat eet ik vooraf, wat trek ik aan, wat neem ik mee, welke oefeningen doe ik en wat eet ik na het sporten. Ik nam deze video afgelopen zondag op. Ik trainde mijn bovenlichaam, met vooral het accent op mijn borst en mijn rug. Vaak train ik op een andere weekenddag mijn benen, een van die workouts kon je hierย al zien.Ik hoop dat je het interessant vond om te zien en dat mijn routine je inspiratie geeft voor jouw eigen trainingen. Ik probeer in mijn training zo veel mogelijk af te wisselen. Soms pak ik een zwaarder gewicht en doe ik weinig herhalingen (10 of 12 per set), soms doe ik een wat lichter gewicht met meer herhalingen (15 tot 20 per set). Hierdoor train ik mijn lichaam zo allround mogelijk.

mijn-sportschool-routine

Ik raad je altijd aan op een trainingschema te laten opstellen door iemand die er verstand van heeft. Laat ook je houding even checken, zo voorkom je blessures.

Laat me zeker ook even weten hoe jouw sportroutine eruit ziet! Denk je na over wat je voor en na een training eet? En wat neem jij mee naar de sportschool?

Als je verzoekjes hebt voor een volgende video, laat het me dan ook zeker even weten.

Groetjes, Marloes

Hoe ziet jouw sportschool routine eruit?ย 

6 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram