| 2 juli 2015

Quick tip: Sportkleding bij Decathlon

Decathlon1
Sommigen van jullie hebben misschien al gelezen op Instagram (@optimavita), ik was laatst bij vriendin Marloes (ook Marloes!) in Antwerpen. Als ik daar ben, vind ik het altijd super leuk om een aantal sportwinkels langs te gaan die we niet in de buurt van Groningen hebben. Gelukkig is Marloes ook een sportfreak, dus ze ging gewillig met me mee :). Ik scoorde een paar leuke items bij de Decathlon.

Ik begin maar weer even met zeggen dat dit artikel niet gesponsord is. Ik ben gewoon blij met mijn aankopen en ik tip jullie graag als ik goede en betaalbare sportkleding vind!

We startten onze sportkleding-shopsessie bij de Nike Factory store in Antwerpen, altijd een van mijn favoriete shops. Helaas vond ik hier niets leuks. Ik moet zeggen dat de aanbiedingen me deze keer een beetje tegen vielen. Een shirtje dat vriendin Rasheeda een tijd geleden in Bataviastad scoorde voor slechts €7,-, moest in Antwerpen nog €24,- kosten. Ik blijf wat dat betreft een Nederlander ;).

Naast de Nike Factory store zit de Decathlon, een winkel die we wel op een aantal plekken in Nederland hebben, maar niet in Groningen (er schijnt er een te komen trouwens!). Dit is een winkel waar ze een aantal producten uit oude kledinglijnen van bijvoorbeeld Nike en Adidas hebben, maar ze hebben ook een eigen merk, namelijk Domyos. Dit merk is ontzettend goed betaalbaar en de kwaliteit van de kleding is best heel goed! Ik nam dan ook twee shirtjes en een broek mee.

Decathlon2

De shirtjes zijn van de basic-lijn van het merk en dus altijd verkrijgbaar. De kleuren die ze hebben, verschillen nog al eens. Ik had ooit een lichtroze, maar die is door het vele dragen een beetje verkleurd. Tijd voor nieuwe dus! Ik koos dit keer voor een super felroze en een paars-blauwe. Voor deze shirts betaalde ik €4,95 per stuk, echt geen geld! Ik neem altijd een maatje M (EUR maat 40), terwijl ik eigenlijk altijd een S (EUR maat 38) draag. Ik vind deze shirts alleen net iets te klein vallen, een iets groter maatje vind ik dan fijner. Ook kocht ik een broek, een 3/4 tight, grijs met een gemêleerd patroontje. Hier legde ik €12,95 voor neer, ook totaal niet duur als je ‘t mij vraagt! Volgens het etiketje is dit trouwens een 7/8 broek, maar ik vind hem toch echt een stukje korter en ik heb écht geen lange benen.

Ik raad je dus zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Decathlon als je in de buurt bent. In Nederland vind je winkels in Amsterdam, Leeuwarden, Apeldoorn, Best en in Kerkrade. Nu ik dit typ, bedenk ik me ineens dat ze misschien ook wel een webshop hebben. En ja hoor :). De top vind je hier. De broek vind ik in de uitverkoop op de site voor €8,95! Het lijken alleen wel iets andere kleuren dan die ik heb.

Ik ben erg blij met mijn geshopte items. Ik vind het leuk om goedkope kledingstukken als deze, te combineren met duurdere van bijvoorbeeld Nike, Adidas of Under Armour. Zo kan ik lekker veel afwisselen met outfits.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en dat je iets hebt aan mijn tip.

Groetjes, Marloes

Koop jij wel eens sportkleding bij de Decathlon?

7 reacties

  1. Wat een leuke kleding! Bedankt voor de tip! Ze hebben erg leuke sportkleding op de site en super goedkoop. Ik kan niet genoeg sportkleding hebben haha :).

  2. Leuke sportkleding heb je gekocht! Ik heb laatst bij Decathlon in Leeuwarden een jas gekocht. Een zomerjas, met daarin een uitneembaar fleece vest, waardoor hij ook lekker warm is in de winter. Drie in één dus. Ideaal! En dat maar voor €30!

  3. In elke grote stad in Frankrijk vind je er wel een! Bij mij hoort dit echt bij de vakantie, altijd even langs de decathlon. Ook handig als je op vakantie bent: ze hebben er in elke winkel wifi!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram