Bewegen

Quick budgettip: Sportartikelen bij de Aldi!

Door

Aldi

Sportkleding en -accessoires zijn vaak heel prijzig. Wij kiezen er daarom vaak voor om wat duurdere items te combineren met goedkope. Gister kwam ik in de reclamefolders iets tegen wat ik jullie niet wil onthouden: vanaf zaterdag 5 oktober zijn er verschillende sportartikelen te koop bij de Aldi!

Ik vertelde al eerder dat ik twee sportbh’s van de Aldi in mijn kast heb liggen, die van prima kwaliteit zijn. Ze gaan misschien wat minder lang mee dan die van shockabsorber, maar ze zijn wel 6x zo goedkoop! Albert heeft een heel aantal shirts van de Aldi liggen, die hij super graag aan heeft. Vooral de thermoshirts en de compressieshirts zijn echt van goede kwaliteit, hebben een fijne stof en sluiten mooi aan op je lichaam.

Aldi1

Ook dingen als sportsokken of reflectorbanden zoals hierboven, haal ik graag bij goedkopere winkels. Vooral voor sokken ben je anders snel een klein vermogen kwijt. Ik heb geen ervaring met hartslaghorloges van de Aldi, dus daar kan ik je geen advies over geven.

Aldi2

Het is natuurlijk lastig dat je niet kunt passen bij de Aldi, maar je kunt de producten terugbrengen als ze niet goed zitten. Als je een sportbh gaat kopen, neem dan liever een maat kleiner dan een maat groter. Ik vind het fijn als sportbh’s lekker strak zitten en veel steun geven.

Wil jij één van de bovenstaande artikelen bemachtigen? Wees er dan op tijd bij! Zulk soort aanbiedingen zijn altijd erg gewild, dus vooral gangbare maten zijn snel weg. De aanbiedingen gelden vanaf zaterdag 5 oktober.

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete winkel voor goedkope sportkleding?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Berdie 9 jarengeleden

  Ooh wat een goede tip! Daar ga ik zeker even kijken. Dat hardloopshirt lijkt me wel wat.

  Reageer
 2. Esther 9 jarengeleden

  Goede tip! Ik zag het zelf ook al in de Aldi folder 🙂
  Ik ga vroeg heen voor de reflectorbanden en voor een compressieshirt. Ben benieuwd en hoop dat het lukt!

  Reageer
 3. Lianne 9 jarengeleden

  Ik vindt deze site zo leuk, en ook de filmpjes op youtube!!! ga vanavond even lekker rond kijken op deze site! zelf ben ik ook bezig met afvallen, nu 30 kilo kwijt, en van 0 uur sporten in de week nu volg ik zo’n 9 groepslessen in de week, echt super.. en ik probeer steeds meer te weten te komen over gezonde voeding. veel suc6 met jullie site.

  Reageer
  • Marloes 9 jarengeleden

   Dank je wel Lianne! Veel succes verder.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: