| 25 augustus 2013

Muziek: Nieuwe pump tracklist

Pump

Ik weet dat veel van jullie gek zijn op goede muziek tijdens het sporten. Muziek kan je echt motiveren om nét dat stukje verder te gaan. Ik vind het dan ook belangrijk om tijdens mijn lessen leuke muziek te draaien en stel regelmatig nieuwe tracklists samen. Het was nu weer zover, ik ging op zoek naar nieuwe muziek voor mijn pump-les. Het leek me leuk om de nummers met jullie te delen, wellicht levert het je inspiratie op voor muziek tijdens jouw sportmomenten.

Veel van jullie zullen Bodypump van les Mills kennen, dan krijgen alle instructeurs de muziek aangeleverd. Bij ons op de sportschool zijn de instructeurs vrij om hun eigen muziek te kiezen, ik vind dat persoonlijk erg fijn. De opbouw die ik gebruik is ongeveer gelijk aan die van les Mills bodypump, alleen doe ik een extra nummer waarin ik de kuiten en bijvoorbeeld de billen wat meer aandacht geef. Deze keer bedacht ik oefeningen die ook alvast de buikspieren wat aanpakken en de conditie uitdagen. Hier mijn gekozen nummer:

1. Inna ft. Daddy Yankee – More than friends (Warming up)
2. Krewella – Alive (Squats)

3. Christina Aguilera – Your body (Borst)
4. Avicci – Wake me up (Rug)
5. Jason Derulo ft. 2 Chainz – Talk dirty (Triceps)
6. Fatboy Slim – Champion sound (Biceps)
7. Lady Gaga – Applause (Lunges)

8. Jason Derulo ft. Nayer & Afrojack – Body talk (Schouders)
9. Vengaboys – Hot hot hot (Kuiten, billen, buik, conditie mix)
10. Wax – Rosana (Buik)

11 Mr. Probz – Waves (Cooling down)

Ik heb voor deze tracklist de groep sporters die ik lesgeef gevraagd om nummers die ze graag wilden doen, dus enkele nummers zijn op hun wensen geïnspireerd. Ik vind de tracklist erg gaaf geworden, dat wordt weer genieten de komende tijd!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete sportmuziek van het moment?

3 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram