| 16 januari 2014

Mooie Billen Workout!

Mooie ronde billen, ik vind ze prachtig! Zowel bij vrouwen als bij mannen vind ik het mooi als er flink een ronding zichtbaar is (tot een bepaalde mate natuurlijk ;-)).  Mensen met Latijns-Amerikaans, Midden-Amerikaans of Afrikaans bloed hebben vaak van nature meer een ronding dan Europeanen. Dat betekent echter niet dat iets rondere billen voor ons onmogelijk zijn om te krijgen. Wij moeten er alleen flink voor trainen….en dat is precies wat we vandaag gaan doen!

Wees niet bang dat je na het doen van een paar oefeningen niet meer in je broeken past, zo’n vaart zal het echt niet lopen ;-).

Doe voorafgaand aan deze workout een warming-up. Stap of jog bijvoorbeeld 2 minuten op de plaats. Zo gaat je hartslag omhoog en worden je spieren beter doorbloed. Dit helpt blessures voorkomen.

Vervolgens gaan we 9x een minuut lang een oefening doen. Na de oefening heb je even 10 seconden rust en dan leg ik de volgende oefening uit. In het filmpje vertel ik wat belangrijke aandachtspunten zijn voor je houding.

Even tussendoor….deze foto zag ik laatst voorbij komen op Facebook, ik moest er erg om lachen en vond hem wel toepasselijk bij deze video…

Man: ‘Mijn vrouw werd boos toen ik snel mijn telefoon uit mijn zak haalde om een foto te maken toen ik dit zag. Sorry, maar wanneer zie je nou een hond een taxi besturen??’ 😀

Billen, hond taxi2

Ik raad je aan om meer te trainen dan alleen je benen en billen, deze video is daarom niet een complete workout maar eerder een mooie aanvulling. Train ook de rest van de spieren in je lichaam en werk aan je conditie en aan je vetverbranding. Af en toe een bepaalde spiergroep wat extra aandacht geven is echter heel erg fijn, vandaar deze video!

Heel veel succes! Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag.

Groetjes, Marloes

Houd jij van ronde billen? Of zie je ze liever wat platter?

14 reacties

 1. Ik stem absoluut voor. Vind t zoveel mooier als n broek wat gevuld is 🙂 Alleen snap ik niet hoe de billen van zuid amerikanen e.d. zo mooi rond kunnen zijn in zn totaliteit, en die van ons wat minder 🙁

 2. Ook ik houd van mooie billen en kan daar ook echt waardering voor hebben bij vrouwen. Vandaag echter even niet de training want ik heb net op de sportclub al getraind, deze doe ik dan zaterdag weer. Leuk hoor die variatie!

 3. Tjee, krijg het nog druk morgenochtend 🙂
  Ben benieuwd of het kweken van ronde billen überhaupt nog lukt als je 44 bent, maar ik ga het proberen!
  Wordt vervolgd…

 4. Na het werk vandaag eerst weer de 28 min workout gedaan en toen wilde ik deze video op de tv via YouTube afspelen, maar ik kon hem niet vinden. Enig idee wat ik verkeerd doe?

 5. Heerlijke workout. Ik zat op de bank met ‘trek’ en ik besloot voordat ik wat ging eten als afleiding de workout te doen. En ik voelde het lekker branden! Heerlijk!

  1. Dat ligt eraan hoeveel je traint, wat je eet, wat je verder doet en wat voor resultaten je wilt hebben! Je merkt echter al heel snel dat je je fitter zult gaan voelen.

 6. Hallo. Ik heb een vraag.
  ik ben met jou programma aan trainen met extraatje de billen workout.
  nu doe ik ook aan hartlopen.
  werkt dat bij aan je strakke billen?
  en wat is het beste ondergoed voor hartlopen. Een string een boxer of een tanga? Maar ook goed voor je billen. Stevigheid of losjes

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram