Mijn sportkleding
| 4 mei 2018

Mijn Kledingkast – Sportkleding Stash en Tips!

Ik ga je vandaag al mijn sportkleding laten zien in deze kledingkast video! Ik geef aan wat mijn favoriete merken zijn, waar ik het liefst mijn sportkleding koop en ik geef je tips. Alvast een waarschuwing, stiekem heb ik gewoon veel meer sportkleding dan een mens ooit nodig kan hebben ;).

Mijn favoriete merken en winkels

De meeste van mijn items zijn van Nike en Under Armour. Ik heb echter ook wat budget items van onder andere Lidl, Primark, Bershka en H&M. Ik shop het liefst online, vaak bij Zalando, of bij Bataviastad. Hier in Groningen vind het het aanbod van sportwinkels maar matig. Ik kan vaak niet zulke leuke items vinden. Ook is de sale vaak minder goed dan online. Zoals je merkt, koop ik graag mijn sportkleding in de uitverkoop. Dat komt omdat ik het echt geen enkel probleem vind, als mijn workout outfit van een oudere lijn is.

Tips voor jou

Mijn grootste tip is om te investeren in in ieder geval 1 set iets duurdere kleding. Mijn ervaring is namelijk dat het vrijwel altijd net iets lekkerder zit en dat het veel langer mee gaat. Een andere tip is om op zoek te gaan naar goede deals. Op webshops als Zalando en Wehkamp vind je regelmatig items in een mega goede sale! Je kunt hier zelfs op selecteren. Je kunt natuurlijk ook de sites van de merken zelf gaan checken. In Bataviastad shop je natuurlijk altijd lekker budgetproof, maar je moet echt geluk hebben met de collectie. Ik geef in de video nog een aantal andere tips.

Ik ben heel benieuwd of jij favorieten hebt in jouw sportkleding collectie! We zijn natuurlijk allemaal anders met andere eisen en wensen, dus ik vind het super leuk als je nog aanvullende tips hebt.

Groetjes, Marloes

Wat zijn jouw ultieme sportkleding tips?

4 reacties

 1. Heel grappig om iemands sportkleding te zien en dat het hebben van 8 setjes voor sport best nog wel mee valt?.

 2. Ik doe vaak mee aan sportwedstrijden waar je een shirt bij krijgt (survivalruns) en broeken koop ik via mijn sportvereniging. Lekker makkelijk dus. Maar voor de andere dingen heb ik wel tips:

  Ik houd erg van de sportbeha’s van de HEMA, voor 7 euro heb je daar een behoorlijk stevige beha. (Goedkoper dan H&M en ziet er net zo leuk uit.)
  Het is beter voor sportkleding om ze niet te heet te wassen, dus ik was mijn kleren vaak ook gewoon even met de hand of in een 30 graden snelwas. Dan heb je minder kleren nodig, want de volgende ochtend kun je dezelfde dingen alweer schoon aan.
  Hardloopschoenen van het vorige seizoen zijn vaak net zo fijn als die van nu, en een stuk betaalbaarder. Ik loop nu op Brooks Ghost 8 terwijl we inmiddels allang aan serie 10 toe zijn. Nadeel is wel dat je niet dezelfde weer kunt krijgen als ze versleten zijn, dus ik moet weer opnieuw gaan passen (serie 10 of 11 zal flink anders zijn dan de 8 die ik nu heb).
  Een handig extra kledingstuk voor als je buiten sport is een buff. Dat is een flexibel lapje dat je als colsjaal, muts, piratendoek, armband, hoofdband, etc. kunt gebruiken. Ik doe hem ‘s winters meestal om mijn nek en nu het warmer wordt om mijn hoofd om mijn haar en het zweet uit mijn gezicht te houden. Buffs kun je in verschillende diktes en superveel kleurtjes kopen bij winkels als Bever of online.

 3. Zeker hier een fan van shock aborber. Je hebt ze ook met een redelijk flexibele beugel erin. Geeft me net wat meer zekerheid en ondersteuning. Pure lime is ook aan te raden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram