Bewegen Tips

Kom jij GRATIS een les bij mij volgen?

Door

GRatis les sportschool

Ik heb vandaag toch zoiets leuks voor jullie! Zoals je misschien weet, geef ik groepslessen in een sportschool in Paterswolde (dichtbij Groningen). In de zomerperiode, is het aanzienlijk rustiger in mijn lessen. Nu heb ik overlegd met de eigenaar van de sportschool….en mag ik een aantal van jullie uitnodigen om GRATIS 1 of 2 lessen bij mij te komen volgen! Lijkt jou dit leuk, lees dan snel even verder, dan leg ik uit hoe je hier kans op kunt maken.

Heel veel mensen zijn momenteel op vakantie. Dat merken we in de sportschool natuurlijk ook. De lessen zijn wat rustiger dan normaal, dat geeft natuurlijk extra plek voor anderen! Daarom wil ik jullie de kans bieden om een les bij me te komen volgen. Ten eerste lijkt het me super leuk om een aantal van jullie te ontmoeten. Ten tweede is het voor jou misschien leuk om eens kennis te maken met een andere sport/een andere sportschool.

Zumba

Om welke lessen gaat het?
Ik geef op dinsdag en donderdag twee uur les. Een uur Bodypump en een uur Zumba. De komende twee weken kun jij als je dat leuk vindt, aan 1 of 2 van die lessen meedoen. Het gaat om de volgende data en tijden:

 • Dinsdag 16 augustus om 18:00uur Zumba en om 19:00uur Bodypump
 • Donderdag 18 augustus om 18:30uur Bodypump en om 19:30uur Zumba
 • Dinsdag 23 augustus om 18:00uur Zumba en om 19:00uur Bodypump
 • Donderdag 25 augustus om 18:30uur Bodypump en om 19:30uur Zumba

Zumba
Zumba is een vorm van dansen, waarbij alle dansen van over de hele wereld kunnen terugkomen. Van salsa en merengue tot hiphop en reggaeton. Ik vind het onzettend leuk omdat je op vrolijke muziek met z’n allen lekker aan het bewegen bent. Maak je geen zorgen als je niet zo’n dansmarieke bent, lol hebben staat voorop in deze les!

Bodypump
Tijdens en Bodypumples doen we krachttraining met stangen met gewichten. Je traint in een uur alle spieren van je lichaam. Je kunt het zo zwaar of zo licht maken als je zelf wilt. Ik heb mensen die met 1kg de oefeningen doen, maar er zijn ook mensen die hele zware gewichten gebruiken. Het is dus geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters.

Ik heb in mijn lessen allerlei soorten mensen. Maak je dus echt niet druk als je niet zo getraind bent, wat ouder bent of als je overgewicht hebt. Je bent in de les zeker niet de enige!


In deze vlog zie je een impressie van beide lessen, vanaf ongeveer 6:30min.

Wat moet je doen om mee te doen?
Het is eigenlijk heel simpel: laat even een reactie achter hieronder, waarin je vertelt welke les(sen) je graag zou willen meedoen en met hoeveel personen je zou willen komen. Zorg ervoor dat je je e-mailadres juist invult in het vakje dat daarvoor bedoelt is. Ik stuur namelijk degenen die mogen komen een mailtje! Je e-mailadres wordt trouwens nooit zichtbaar voor anderen en ik zal het nooit voor andere doeleinden gebruiken.

Er zijn dus totaal geen kosten aan de les verbonden. Je kunt gewoon lekker hierheen komen en gratis meedoen. Dat kan dus alleen als je een mailtje van mij hebt gehad. Ik weet niet hoeveel animo er gaat zijn en er is natuurlijk niet onbeperkt plek. Als je gezellig een vriendin of familielid wilt meenemen, kan dat als je dat vermeld in je reactie! Alleen komen is ook helemaal prima, we hebben een super gezellige groep die je zeker van harte welkom zal heten! Ik raad je aan om een flesje water en een handdoek mee te nemen.

Waar zijn de lessen?

Ik geef les op Sportrade fit- en welness in Paterswolde. Dit is een dorpje vlakbij Groningen. Vanuit Groningen is het ongeveer 30 minuten fietsen, er gaat ook een directe buslijn die vlakbij de sportschool stopt. Het adres is Hoofdweg 266 in Paterswolde.

Het lijkt mij super leuk om je te ontmoeten en gezellig een uurtje samen te sporten. Eventueel kunnen we daarna een drankje drinken (dat kan natuurlijk alleen als ik daarna niet nog een les moet geven).

Laat me zeker even weten als het jou leuk lijkt! Vermeld daarbij dus even welke datum en welke les(sen) je zou willen meedoen en of je alleen komt of met iemand anders.

Groetjes, Marloes

Wil jij een keer met me meedoen? Wanneer en met hoeveel personen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (22)
 1. Annie Laumen 6 jaargeleden

  Super super leuk.Helaas woon Ik in het zuiden van het land.Ik vind je blog zo leuk.Ga vooral zo door .TOP!!!!!!

  Reageer
 2. Vera 6 jaargeleden

  Hier nog iemand uit het zuiden…het uiterste zuiden, haha, dus helaas….dit wordt ‘m niet! Ik vind het wel een ontzettend leuk idee. Als ik in de buurt had gewoond, had ik zeker een kijkje willen nemen.
  Degenen die wel gaan, geniet ervan!

  Reageer
 3. Miranda 6 jaargeleden

  Dat zou ik super vinden!! Maar helaas, vanuit het oosten, Nijverdal, is het iets te ver weg. Jammer, anders had ik het zeker gedaan! Ik wil je wel zeggen dat ik het top vindt hoe je elke keer weer leuke dingen voor je volgers bedenkt! Complimenten! Ben net terug van vakantie uit Kroatie. Een van de eerste dingen die ik doe is op je blog kijken welke lekkere recepten er weer bij zijn gekomen! Ik kan wel weer even vooruit, dank!

  Reageer
  • Alia 6 jaargeleden

   Jammer dat ik dit pas vandaag lees. Anders hadden we samen kunnen reizen. Woon zelf in Oldenzaal

   Reageer
 4. Sandra (een andere:)) 6 jaargeleden

  Wederom iemand die wel wil maar het is 3u reizen (6u in totaal) en op een werkdag is dat wel een beetje pittig. Jammer!!

  Reageer
 5. Mirthe 6 jaargeleden

  Het lijkt mij superleuk om een les zumba mee te doen. Als ik mee zou doen zou ik graag op 25 augustus zumba doen met 2 personen. Ik heb zumba namelijk altijd al een keer willen proberen 🙂

  Reageer
 6. Jana 6 jaargeleden

  Wat leuk dat je dit doet! Wel jammer dat het vanuit Brabant een beetje ver reizen is.

  Reageer
 7. Marla 6 jaargeleden

  Ik kom uit Rotterdam dus het is wel ver weg, helaas. Maar het zou wel leuk zijn.

  Reageer
 8. Lilian 6 jaargeleden

  Ik heb al eerder eens gebaald dat je zo ver woont, zou graag in je praktijk komen. Leuk dat je dit doet maar helaas te ver

  Reageer
 9. Diana 6 jaargeleden

  Leuk idéé Marloes, maar om te sporten, woon ik toch iets te ver, maar ik blijf je volgen op je blog, die is super leuk.

  Reageer
 10. Suzanne 6 jaargeleden

  Wat jammer dat ik niet meer in Drenthe woon…anders had ik graag willen mee doen!! Maar moet nu 2,5 uur rijden vanuit het westen!!

  Reageer
 11. Mirjam 6 jaargeleden

  Wat een super leuk initiatief! Ik zou graag mee doen met bodypump op 18 augustus. Wil graag met gewichten trainen maar vind alleen naar de sportschool toch een drempel. Op deze manier heb ik geen excuus meer ?

  Reageer
 12. Josette 6 jaargeleden

  Ik ben lid bij Sportrade en had vandaag net bedacht dat ik wel een keer zumba wil proberen. Ik wil a.s. dinsdag graag een keer meedoen.

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Leuk! Als je lid bent, ben je sowieso altijd welkom!

   Reageer
 13. Mandy 6 jaargeleden

  Ik zou graag met zumba & bodypump mee willen doen.
  Kan dat eventueel ook een week later of echt alleen deze weken?

  Ik zou zó graag willen & je ontmoeten.

  Reageer
  • Mandy 6 jaargeleden

   Ik zou graag met zumba & bodypump mee willen doen.
   Kan dat eventueel ook een week later of echt alleen deze weken?

   Ik zou zó graag willen & je ontmoeten.

   Reageer
   • Marloes 6 jaargeleden

    Het kan helaas alleen deze weken, omdat het dan rustig is door de vakantie. Daarna zijn er weer meer leden van de sportschool in mijn les. Die moeten natuurlijk wel een plekje hebben!

    Reageer
 14. Wendy 6 jaargeleden

  Hee Marloes! Wat een super leuk idee 🙂 ik hoop dat er nog plekjes over zijn, want het lijkt mij ontzettend leuk om te komen! Ik studeer voeding en diëtetiek in Groningen, dus de afstand moet goed te doen zijn.
  De lessen die ik zou willen/kunnen volgen zijn:
  Donderdag 18 augustus om 18:30uur Bodypump
  Dinsdag 23 augustus om 19:00uur Bodypump
  Donderdag 25 augustus om 18:30uur Bodypump

  Ik kom dan alleen!

  Groetjes, Wendy

  Reageer
 15. L 6 jaargeleden

  Woo wat ontzettend leuk dat je ons dit aan kan bieden!! Helaas woon ik te ver weg, anders had ik graag een bodypump les willen volgen:)

  Reageer
 16. Sarah de ruiter 6 jaargeleden

  Hoi marloes, mijn vriendinnetje Tamara en ik zouden erg graag morgen een proefles meedoen. Bodypump hebben wij niet eerder gedaan en daarom zouden we graag om 19:00 meedoen. Mocht dit niet meer lukken, kunnen wij ook op de andere dagen. Ik zou het erg leuk vinden een les va jou te krijgen. Gebruik je hardloop warming up bijna wekelijks :$. Groetjes Tamara en Sarah

  Reageer
 17. Karin 6 jaargeleden

  Hoi Marloes, het lijkt me geweldig om mee te doen!! Ik doe al een tijdje mee met je sportvideo’s en het lijkt me erg leuk om dit ook een keer “live” te doen!
  Ik zou graag mee willen doen met bodypump. Welke dag maakt verder niet uit.
  Gelukkig woon ik niet ver van Paterswolde….

  Ik kom alleen…
  Groetjes van Karin

  Reageer
 18. Lise 6 jaargeleden

  Ahh heel jammer dat het in de buurt van Groningen is. Daar kan ik niet optijd komen met de trein na het werk. Maar wel super leuk dat je dit doet!
  Niet om te slijmen, maar wil laten weten dat ik het erg leuk vind om je te volgen, je motiveert me zeker om lekker te sporten en gezond te eten!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.