Bewegen Sportkleding

Jullie Sportoutfits! #optimavitaoutfit

Door

Een tijdje terug deed ik een oproepje om jouw sportoutfit te delen via #optimavitaoutfit op Instagram. Het leek me namelijk super leuk om inspiratie te kunnen opdoen uit elkaars sportkleding. Ik ben en blijf nu eenmaal een sucker voor leuke sportoutfits. Ik kreeg een aantal super leuke reacties, die ik heel graag met jullie wil delen. Hopelijk zijn er binnenkort nog veel meer mensen die mee willen doen, zodat we nog meer kunnen meespieken in elkaars garderobe!

Zoals ik hierboven al liet doorschemeren, zijn er nog niet mega veel reacties gekomen. Ik wilde echter toch dit artikel maken, omdat het misschien meerdere mensen stimuleert om een volgende keer wél mee te doen. Ik deel met de foto ook jouw Instagram account, zodat de andere lezers als ze dat willen een kijkje kunnen nemen op je kanaal.

Let’s go, hier de outfits die zijn gedeeld met #optimavitaoutfit!

Allereerst hebben we Lucienne, en stoere chick met mega leuke outfits! Ze doet aan crossfit en zal vandaag een aantal keer voorbij komen met haar leuke kleding. Op de middelste foto zie je Ilse, ik vind haar broek heel leuk, volgens mij is hij van de H&M van een tijdje terug. En daarnaast de kleding van miiepperd. Op haar instagram zie je trouwens de leukste kleipoppetjes!! Ik ben obsessed met de Chibi poppetjes die ze maakt.

En daar hebben we Sandra, die in deze leuke outfit met knallende jas buiten ging hardlopen. Daarnaast Lucienne weer en de meest rechtse is Charlotte, die ook meerdere outfits heeft ingestuurd. Ik houd zo van deze simpele cleane look!

Weer Lucienne, die broek!!! Zo mooi. Michelle draagt hier een basic zwarte broek en een knallende roze top. Ze is trouwens 20kg afgevallen! Super knap. Rechts zie je Stacey, met een prachtige top met volgens mij Tinkerbell erop.

Wederom Michelle hier, ze typte dat ze hier Grit ging doen. A piece of letters deelde een aantal outfits zonder dat ze ze aan had, dat kan natuurlijk ook! Ik vind ze super leuk trouwens.

Links Melinda in een toffe bordeaux rode outfit. In het midden naamgenootjes Marloes met haar hond. Dit was een tijdje terug, toen een muts nog nodig was tijdens het buiten sporten. En tenslotte hebben we daar Lucienne weer, met een volgende jaloersmakende toffe broek ;). Volgens mij hebben we hier een collega-sportkleding-freak te pakken ;).

Dan weer 3x Michelle. Helaas zijn de foto’s niet allemaal even duidelijk, waardoor ik de kleding niet helemaal goed kan zien.

Tenslotte Pascale, die 25 kg is afgevallen. Ze draagt een gave bordeaux rode broek met een basic zwart en grijs shirt. Ik heb daarnaast twee van mijn favoriete outfits van het moment geplaatst.

Ik heb echt zo ontzettend genoten van alles wat jullie hebben ingestuurd! Mega leuk om naar te kijken. Wil jij de volgende keer ook in dit artikel verschijnen? Gebruik dan #optimavitaoutfit onder jou post op Instagram! Het is extra fijn als de foto’s mooi licht zijn, dan is de outfit beter zichtbaar. Bewerk ze desnoods een beetje met de instagram mogelijkheden.

Groetjes, Marloes

Heb jij een favoriete sportoutfit? Of maakt het je niets uit?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Nicky 3 jaargeleden

  Mijn sportoutfit is meestal hetzelfde. Een huidkleurige panty, zwart broekje, zwart topje en soms nog een extra shirtje. Dit artikel is erg leuk om inspiratie op te doen voor als ik in de sportschool sta, maar voor mijn danslessen blijf ik bij mijn standaard outfit.

  Reageer
 2. Michelle 3 jaargeleden

  Super leuk om te zien Marloes! En ook om mezelf te zien natuurlijk 😉
  Foto’s inderdaad niet top maar spiegel struggles haha!

  Fijne zondag allemaal! 🙂

  Reageer
  • Marloes 3 jaargeleden

   Hahah, dank je wel!! Helemaal herkenbaar, die struggles!

   Reageer
 3. The O 3 jaargeleden

  Ja leuk om te zien, en zitten leuke dingen tussen!

  Reageer
 4. Lucienne 3 jaargeleden

  Ah super leuk om dit te zien! En ik ben inderdaad overduidelijk een collega-sportkleding-freak ?. Love it ??

  Reageer
 5. Naomi de B 3 jaargeleden

  Wat een super leuke outfits heb je zeg 😀
  Zelf ben ik een groot fan van Nike en Adidas Performance tights!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: