| 25 januari 2016

Collective Try on Shoplog: Sportkleding

In deze video laat ik je de sportkleding zien die ik in de afgelopen tijd heb gekocht en gekregen. Het is kleding van onder andere Nike, Under Armour en H&M. Ik trek het aan, zodat je de pasvorm goed kunt zien. Deze video is niet gesponsord, voor alle kleding heb ik gewoon zelf betaald.Ik hoop dat je deze shoplog leuk vond om te zien! Als je nog vragen hebt, kun je die hieronder stellen. Ik ben ook heel benieuwd welke sportkleding jij de afgelopen tijd kocht, of wat nog op je wishlist staat. Laat het me zeker even weten.

Groetjes, Marloes

Welke sportkleding kocht jij laatst, of wil je nog kopen?

19 reacties

 1. Komt er in deze 30 dagen challenge nog een nieuwe workout of beweegchallenge zoals je soms het weekend doet? Het laatste artikel dat aam bewegen is gerelateerd is alweer van 4 januari als ik het goed heb terug gekeken. Ik had in de challenge gehoopt op wat meer tips en challenges rond bewegen!

 2. Aaah wat leuk allemaal! Ik vind dat je je altijd zo leuk kleedt tijdens het sporten 🙂
  Ik ben nog op zoek naar een echt goede/comfortabele legging voor tijdens het hardlopen, ik heb nu namelijk alleen van die vrij goedkope leggings die eigenlijk helemaal niet lekker zitten, maar ugh die goede zijn zo duur…

 3. Haha, als een volleerd model sta je te draaien en te showen 🙂
  Omdat ik een beetje een buikje heb zou ik niet snel strakke shirtjes dragen, maar alsnog vind ik het erg leuk om te zien!

 4. Ik wil heel graag een keer een outfit van Jogha kopen, die vind ik zo mooi!! Maar ook wel erg duur..
  Nog even goed door trainen zodat ik het weer echt verdien! haha

 5. Op zalando Under Armour tegen gekomen en dacht aan jouw review dat het goede kwaliteit was. Een hele leuke blauw zwart gespikkelde 3/5 strakke legging gekocht, helaas zit de grootste maat XL zelfs te strak bij mijn bovenbenen, maar ik kan hem niet ruilen/wegdoen. Vind de print zoooo leuk!
  Normaal ben ik niet van kleding te klein kopen, maar nu blijft ie in de kast hangen met als doel 2 kg eraf en dan moet ie goed zitten. Kan niet wachten om er mee te flaneren 😉

 6. Leuk en inspirerend.
  Had een rare maar mss wel handige vraag voor je Marloes.
  Ik lees vaak over sportkleding en sport bh’tjes, maar nog nooit las ik iets over sport ondergoed. Ik heb vaak last van men ondergoed tijdens het sporten en vroeg me af wat jij kan aanraden?
  Groetjes
  Jessica

  1. Ik vertelde het al in een reactie op Youtube, onder zulke strakke broeken heb ik vaak niets aan! Ik vind het vervelens als je het ziet zitten en de broek gaat toch in de was 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram