Budgetproof sportkleding
| 1 juli 2019

Budgetproof sportkleding – Welke winkel wint!?

Ik krijg heel vaak de vraag of ik tips heb voor budgetproof sportkleding. Die heb ik zeker! Ook heb ik jullie om jullie favoriete winkels gevraagd. Ik besloot een grote test te doen. Ik bezocht 6 verschillende winkels en paste heel veel verschillende outfits. Elke winkel beoordeel ik op prijs en kwaliteit. Uiteindelijk komt er een winnaar uit! Kijk gezellig mee.

De 6 winkels

Ik ga dus naar 6 verschillende winkels. Welke dat zijn, dat hebben jullie deels besloten! Ik vroeg op instagram wat jullie favoriete budget sportkledingwinkels zijn. De vijf meest genoemde winkels daar ging ik langs, ook voegde ik mijn eigen favoriet toe. Uiteindelijk kwam ik tot de volgende 6 winkels:

 • Decathlon
 • Primark
 • Nike Factory store
 • Lidl
 • Bristol
 • H&M

Bij alle winkels keek ik kritisch naar het assortiment en de kwaliteit van de kleding. Mijn uiteindelijke oordeel zie je in de video!

Jouw favoriet?

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jouw favoriete plek is om budgetproof sportkleding te scoren. Komt het overeen met de mijne? Of heb je misschien nog totaal andere tips?

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete winkel voor goedkope sportkleding?

7 reacties

 1. Hoi Marloes,leuk dit!
  Ik scoort vaak erg goede en goedkope aanbiedingen bij Kruidvat. Zowel sportartikelen zoals dunbells of matjes of ook yoga kijken maar ook erg lekker zittende sportkleding.

 2. Hoi! Ik heb ook altijd sportkleding van de Kruidvat. Van het merk Leontien. Dat vind ik het beste en lekkerste zitten. Goede kwaliteit voor een goede prijs (helemaal als je het in de opruiming koopt)! Groetjes Irma

 3. Top artikel! Toch maar eens bij een outlet langsgaan dus :-). Vaak zit dat soort kleding ook net wat mooier dan de hele basic kleding, vind ik.

 4. De Hema heeft ook wel eens zo’n mazzeltje…maar eigenlijk kom ik steeds minder vaak in de Hema. Ik liep daar eerst (we woonden toen in het centrum) regelmatig binnen en checkte altijd even gauw de kleding. En dan kon ik wel eens een goedkoop mooi item scoren.

 5. Ik ben op zoek naar goede hardloopschoenen maar kan ze niet vinden, iemand een idee? Wel een beetje budget als het kan. Top en bedankt 👍

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram