Bewegen Tips

Mooie Ronde Billen Trainen – Sportschool Workout

Door

Ik vertelde je al eerder dat ik aan het werk ben met rondere billen trainen. Op die video kwamen een hoop praktische vragen, daarom leek het me leuk om eens een complete sportschool workout met jullie te delen. Ik geef je tips en leg je uit waarom ik bepaalde dingen doe. Ook laat ik je een fitness handdoek zien, waar ik mega enthousiast over ben.Ik hoop dat je deze video weer leuk vond om te zien! Als je hierdoor juist nog meer vragen hebt gekregen, dan kun je die altijd hieronder stellen. Het is een onderwerp dat me de laatste tijd erg bezig houdt, dus ik maak met alle liefde nóg een video :).

billen-trainen

Op verzoek hieronder de namen van de oefeningen, op volgorde dat ze in de video voorkomen:

1. One Leg Pistol Squat
2. Squat (knieën 90 graden of nog dieper)
3. Courtesy Lunge
4. Hip Thrust
5. One Leg Straight Leg Deadlift
6. One Leg Hip Abductor
7. One Leg Leg Press
8. Squat Cable Walk

De handdoek waar ik het in de video over heb is de Towell+, via deze link kun je hem bestellen. Ik ben dus een samenwerking aangegaan met dit bedrijf, maar ook zonder deze samenwerking was ik oprecht enthousiast geweest over de handdoek. Ik vind het een geniaal idee! Mede-fitnessers zullen me vast begrijpen :). De handdoek is trouwens ook een leuk cadeau-idee voor een sportlover de komende feestdagen!

Groetjes, Marloes

Train jij wel eens gericht je billen? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Jessica 6 jaargeleden

  Ik train ook gericht mijn billen, superleuk dus deze video! ? En ik ben benieuwd naar wat je er nog meer over te vertellen hebt. Ik zou het fijn vinden als je ook foto’s van de oefeningen zou plaatsen. Dat is makkelijker terugzoeken als ik de oefeningen wil opzoeken voor m’n eigen training.

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Oeh daar heb je helemaal gelijk in! Thanks voor de feedback, ik houd er de volgende keer rekening mee. Je zou eventueel kunnen print-screenen op je telefoon 🙂

   Reageer
 2. Yvonne Huissen 6 jaargeleden

  Super fijn, ik ben net weer begonnen aan een nieuw schema met 2x per week onderlichaam, 1x het accent meer op de benen en 1x het accent meer op de billen…dus als het aan mij ligt: hoe meer variatie/afwisseling hoe meer vreugde ? en dus zijn dit soort video’s/artikelen meer dan welkom!!! (Ik doe inderdaad ook print screenen, dan heb je alles mooi bij de hand?).

  Reageer
  • Yvonne Huissen 6 jaargeleden

   Oh en die handdoeken!!! Wat een geniale uitvinding, haha, ik loop altijd te hannessen om m’n handdoek op een apparaat te laten hangen, wat al een workout op zich is?…dus zal er zeker een bestellen??.

   Reageer
   • Marloes 6 jaargeleden

    Hahah inderdaad, ik vind ze ook oprecht geniaal 🙂

    Reageer
 3. Mdg 6 jaargeleden

  Hi, staan er ook ergens namen e.d. van de oefeningen / apparaten. Ik maak een eigen schema obv meerdere video’s maar het is handig om meer info over op te zoeken of om te schrijven. Voor mij dan! Haha

  Reageer
  • Marloes 6 jaargeleden

   Dat snap ik! Ik zet de namen even in het artikel.

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.