Action shoplog sportkleding
| 1 juni 2018

Action Shoplog Sportkleding en Accessoires

Ik zag al vaker enorm veel sportartikelen liggen bij de Action. Daar werd ik nieuwsgierig van. Ook kreeg ik heel veel vragen van jullie, dus ik besloot op onderzoek uit te gaan! Ik ging naar de Action en ik kocht een heleboel sportspullen. In deze video vertel ik wat ik ervan vind.

Sportartikelen bij de Action

Ik was blij verrast door het aanbod. Ik moet wel eerlijk zeggen dat je volgens mij een beetje geluk moet hebben. Vooral van de kleding vond ik veel items niet meer in mijn maat. De overige sportartikelen waren in mijn geval nog wel voldoende aanwezig. Ik weet echter niet of dit altijd het geval is.

Mijn conclusie

Ik ben enthousiast! Er zijn zeker sportitems die je heel goed bij de Action zou kunnen kopen. Zo ben ik bijvoorbeeld mega blij met het springtouw en met mijn shirtje. Ook de joggingbroek heb ik inmiddels al een keertje aangehad tijdens een chillavond. Ook zou ik je zeker aanraden eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar bijvoorbeeld dumbells of een kettlebell.

Daarnaast zijn er ook artikelen die ik zeker niet zou aanraden. Bijvoorbeeld de verschillende sportvoeding items. Deze zijn absoluut niet de beste keuze. Daarnaast was ik teleurgesteld over de sportlegging, die al kapot in de verpakking zat. Ook de elastieken zijn niet de beste kwaliteit, maar voor de prijs die je betaalt vind ik het heel redelijk.

Lang verhaal kort: verwacht zeker geen topkwaliteit, maar voor de prijs die je betaalt krijg je over het algemeen best redelijke producten! Zeker als je bepaalde items eerst wilt uitproberen voordat je gaat investeren, is Action een goede optie.

Laat me natuurlijk ook even weten als jij andere goede tips hebt voor leuke sportartikelen van de Action!

Groetjes, Marloes

Koop jij wel eens sportspullen bij de Action? Heb je nog tips?

3 reacties

  1. Leuke vlog! Ik ben gek op goede budget-producten?. Ik heb het hemdje, joggingbroek en fitness handschoenen gekocht, ik ben er superblij mee?. Handig dat je de maten erbij even bij zegt!

  2. Hoi Marloes . Weer een leuke vlog. ik trok het rode elastiek van de action zo kapot en ook die broek vond ik niets.
    Ik heb bijna al mijn sport spullen van de Lidl ketelbel, dumbels, proteïne , kleding enz. Ben benieuwd. Wat jij er van vind. Groetjes karin

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram