| 26 december 2016

8 Feiten en Fabels over Sporten – Platte buik, Spierpijn

Vandaag heb ik een video voor jullie, waarin ik 8 verschillende feiten en fabels over sporten en bewegen behandel. Onder andere of je een platte buik krijgt van buikspieroefeningen, of korte workouts zin hebben, of spierpijn goed is en of supplementen noodzakelijk zijn. Ik hoop dat ik je weer wat meer duidelijkheid kan geven, heel veel plezier met kijken!Hieronder zal ik de video’s en artikelen linken waarin ik in de video naar verwijs:

 • De video met tips voor vetverbranding vind je hier.
 • Hier lees je meer over het effect van korte workouts
 • Dit is het artikel over supercompensatie

Als jij feiten of fabels hebt die je graag in een volgende video zou zien terug komen, dan kun je die hieronder achter laten.

Ook ben ik heel erg benieuwd of je het leuk zou vinden om binnenkort nog zo’n video te zien, met daarin feiten en fabels over afvallen. Misschien tijdens de challenge in januari!?

Groetjes, Marloes

Vind jij het leuk om nog eens zo’n video te zien? Wat zou jij graag besproken willen hebben?

11 reacties

 1. Ben ik de enige die elke maandag en vrijdag sochtends vroeg gewoon de video via de website bekijkt, omdat ik niet kan wachten tot de middag dat die op YouTube komt? ? Leuke video Marloes! 🙂

 2. Hoi Marloes,
  Ik ben een meisje van 14 jaar en kijk met veel plezier naar jou video’s en lees je blog.
  Ik doe aan turnen, al sinds ik heel klein ben. Het enige nadeel daarvan is dat ik (I don’t know waarom) erg veel zichtbare spieren heb. Ik vind het erg lelijk en krijg er de laatste tijd steeds meer last van. Ik krijg er (vooral van jongens) vaak opmerkingen over en ookal zijn die soms positief, ik schaam me er echt voor. Het hoort bij een meisje (van mijn leeftijd) gewoon niet om bijvoorbeeld erg gespierde armen te hebben, vind ik. Is er een manier om spieren af te breken?
  Ik zou het zo fijn vinden om gewoon een leuk jurkje aan te kunnen zonder dat mijn armspieren opvallen of te gaan zwemmen in een bikini zonder opmerkingen te krijgen…
  Liefs!

 3. Zou je misschien eens een artikel kunnen doen over hoe je.met.je cliënten omgaat?
  _ dichtbij
  – wensen
  – eerlijk zijn
  – hard zijn.

  Etc . Lijkt me erg interessant hoe je met ze omgaat!

 4. Hoi Marloes,

  Sinds 2 maand doe ik aan CrossFit. Mijn spierpijn is telkens zo extreem, momenteel erge pijn in armen, beweging nagenoeg niet te doen, ik train op erg laag niveau aangezien ik van ‘niks’ kom. Heb jij tips wat te doen tegen spierpijn? Afgelopen woensdag gesport, nu is het zaterdag. Heb een week nodig om te herstellen terwijl ik graag 2x per week zou willen trainen.

  Groetjes Maud

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram