Bewegen Tips

8 Dansjes die ik doe (of deed) in mijn dansles!

Door

Heeeelll vaak krijg ik vragen of ik niet eens een dansvideo wil maken, omdat ik dansles geef op de sportschool waar ik werk. Als YouTuber moet je echter voldoen aan bepaalde richtlijnen. Als je geld verdient met je video’s, mag je niet zomaar content van anderen op jouw kanaal plaatsen. Dat geldt dus ook voor muziek! Ik kan dus helaas niet zomaar nummers met jullie gaan delen.

Andere Youtubers kunnen dat echter wel, als ze ervoor kiezen om niet betaalde content te maken (of als ze gewoon de regels aan hun laars lappen ;)). Het leek me daarom heel leuk om een aantal nummers die ik doe in mijn les, hieronder te delen met jullie.

Soms bedenk ik de choreografie van nummers zelf, soms neem ik ze (deels) over van DVD’s die ik heb liggen van Zumba en soms doe ik inspiratie op van YouTube.

In dit geval heb ik 8 nummers gevonden die ik (vrijwel) exact heb overgenomen van YouTube video’s. Heel vaak geef ik er mijn eigen draai aan, maar deze zijn vrijwel gelijk aan hoe ik de dansjes in mijn les doe. Je kunt ze dus bij deze lekker mee doen!

Pink – Hustle

Jason Derulo – Love not war

Pitbull – 3 to tango

Shakira & Carlon Vives – La bicicleta

Baila me Soca

Louis Fonsi – Date la vuelta

Titanic Orchestra – Irish party in third class

Shawn Mendes – Senorita

Ik hoop dat je lekker mee hebt gedaan :). Het kost soms even wat tijd om te oefenen, bij mij ook hoor! Maar het is zo’n ontzettend leuke manier van bewegen vind ik ♥.

Groetjes, Marloes

Heb jij er eentje (of meerdere) gedaan? Welke was je favoriet?

Je vindt dit misschien ook leuk


Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.